Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Tutoriale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cubase SX 3 tutorial |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
george |
|
||
Registered Member #550
mai puteti sa gasiti aici LINK: Click aici ! ceva sfaturi pt cubase,filmuletele nu au rezolutie mare dar pana la urma, macar ca idee, merita vazute.
[ Edited Sat Aug 23 2008, 11:08AM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Multi lucreaza piese proprii si ar dori sa inscrie piesele la uniunea compozitorilor dar nu au scoala multa in privinta "shtimei" si a notelor pe portativ. prin intermediul Cubase-ului se poate edita, printa si salva partitura unor fisiere MIDI. De exemplu, daca avem o piesa , dar nu avem linia vocii. tragem cu clapa un canal midi cu pianul ce va urmarii exact linia vocii. Apoi selectam partul midi iesit , editam versurile (sau nu) si il exportam mai jos este un mic exemplu despre MIDI si Partituri in Cubase SX Numai aici pe www. clape.ro [ Edited Tue Sep 02 2008, 12:35PM ] |
||
Back to top |
|
||
margelatuu |
|
||
Registered Member #1291
Margelatuu a ramas.....Fara cuvinte..............!!!!esti un adevarat profesionist!numero uno in Romania!STIMA si un deosebit RESPECT pentru tine CMINOR!
|
||
Back to top |
|
||
margelatuu |
|
||
Registered Member #1291
Ce sa zic e complicat asta.PROFESORE,eu vreau ceva in momentul in care canta o melodie sa pot sa vorbesc la microfon cu ecou [ca la nunta]cand ma mai imbat mai fac pe dj-ul dar cu un dvd eboda 444 si o linie sony,dar acum am un sistem 5.1 samsung 2006 care este bagat prin calculator si ar fi mai usor sa am decat microfonu si sa ma destrabalez cu el.ma intelegi MAESTRE?STIMA SI RESPECT!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
pai ia si tu un mixer bergenbier cu 6 canale si cu efecte e cam 4 milioane vechi
|
||
Back to top |
|
||
margelatuu |
|
||
Registered Member #1291
Numai cu ajutorul tau am reusit cu microfonul la cubase ptr ca am luat ce ai pus tu efecte mic si e superrrrrr!dar se aude cu intarziere,sa fie de la calc.meu.placa de sunet am una 5.1 de asta de 35 de ron.si cand pleaca cubase i-mi zice;Set4Mode failed! oare ca nu am placa?am instalat ce ai dat tu aici;asio4all.PLESE MY TIGER!
|
||
Back to top |
|
||
margelatuu |
|
||
Registered Member #1291
Pai nu e scump,dar mixerul in general si amplifica?sau treb bagat prin statie?si multumesc din suflet!acum dau drumul la cautat mixer bergenbier!si vei fi rasplatit de MARGELATU doar santem vecini de cartier,ok?sanatate!
|
||
Back to top |
|
||
margelatuu |
|
||
Registered Member #1291
bergenbier sau behringer?arata-mi tu unul care e ce vreau eu.mersi
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
margelatuu, atentie la multipost pe forum !!! | Ai citit regulamentul siteului ??? Ia da tu click pe link-urile astea de mai jos, unde scrie "Regulament" ... 919_slap |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
margelatule daca vrei sa mai scrii ceva mai tarziu si esti tot tu ultimul care a postat, dai edit la ce era postat de tine ultima data... bergenbier ii zic eu la behringer ca sunt destul de ieftine si proaste, ca berea la festivalul berii!!! ASIO4ALL poate sa mearga sau nu depinde de ce procesor si ram ai ... |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |