Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
emulator compatibil cu roland g800
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
alinbz
Wed Jan 04 2017, 04:19PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 543
stie cineva daca este compatibil emulatorul Gotek SFR1M-U100K1.44MB 3.5" cu roland g800?

Back to top
sarac.lipit
Wed Jan 04 2017, 04:27PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2444
ăla cu R...se pare că e compatibil
LINK: Click aici !

Back to top
alinbz
Fri Jan 06 2017, 01:26PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 543
revin cu un video ce l am gasit pe net..se pare ca functioneaza si cu seria asta:




eu am comandat de pe ebay la risc. ajunge intr o luna.. sper s a ajunga:))

[ Edited Tue Feb 14 2017, 12:21PM ]


Back to top
sarac.lipit
Fri Jan 06 2017, 03:22PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2444
dacă e eften şi nu-i compatibil G, ţi-l iau eu, la em sigur merge....mai am două diskete de care trag...de zici că-s moaşte...

[ Edited Fri Jan 06 2017, 03:23PM ]


Back to top
alinbz
Fri Jan 06 2017, 05:07PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 543
../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif daca nu o s a am noroc de ea cu cea mai mare placere....daca vreti si g800 la pachet se rezolva:)

Back to top
sarac.lipit
Fri Jan 06 2017, 09:16PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2444
hehehe...paket zici... am eem'e de n-am ce face cu ele...
la G800 claviatura e beton. Bine, şi tonurile, păcat că n-au continuat complicaţiile soft...păcat. s-au oprit la g1000

Back to top
alinbz
Fri Jan 20 2017, 05:20PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 543
a sosit emulatorul mai devreme decat m a asteptam...probleme sunt multe....asa cum vine de la mama lui nu il recunoaste g800....intampin probleme la formatarea usb.. cu usb de 4 s au 8 gb dupa ce ii fac partiile in pc orce numar as selecta pe emulator imi sare inapoi la 000.....asta nu stiu de ce! 2 cred ca exista o posibilitate de a seta emulatorul s a fie compatibil din JUMPERI....sun ca niste sigurante mici puse pe niste pini..fiecare rand de pini are un anume cod...

Back to top
racolus
Tue Feb 14 2017, 09:07AM
Registered Member #4138
Joined: Mon Dec 15 2008, 12:42PM
Posts: 4
Salut, ai comandat varianta SFR1M-U100K-R sau fara R?

Back to top
padys78
Tue Feb 14 2017, 09:44AM

Registered Member #200
Joined: Fri Jun 27 2008, 01:23PM
Posts: 235
Salut.In primul rand stick-ul nu se formateaza cu PC-ul.Il bagi in emulator cand pornesti clapa si tii apasat ambele butoane pana pleaca formatarea.El va formata stick-ul automat si il va imparti in maxim 1000 de partitii in functie de capacitatea stick-ului.Asa stiam si eu ca pentru seria G e nevoie de cele cu R.Succes

Back to top
admin
Tue Feb 14 2017, 12:24PM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Posts: 1783
Se poate formata si pe PC, se foloseste programul acesta: LINK: Click aici !

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 20:40
Salut Nelu,E clar ca ceva din sty-lul respectiv ti-a dat clapa peste cap si dupa nu a mai mers nimic.Am verificat fiecare bucatica din sty si afara de cateva inadvertente dintre CV [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 19:07
Salut Mihai prima data sa intamplat la stylul Gipsy JazzGR pe urma la toate


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 14:50
Salut Nelu,Nu am patita asa ceva, poti sa-mi spui exact ce style a facut asta.Daca ai posibilitatea mai descarca-l o data poate s-a intamplat ceva la dezarhivare incearca cu 7zip e [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 12:16
Am încărcat setul în pa 700 style, user 123 dk 1 și 2 fără nici un global se comporta rău de tot niște sunete ciudate pleacă staylu bine și la câteva secunde [more ...]


[download] set marian ALM -PA800 Posted by Mihai13 on 13 Aug : 21:22
Nu stiu care-i treaba este prima data cand intanlesc asa ceva.Dupa dezarhivare imi arata peste 50MB dar la incarcare nu imi incarca absolut nici un sampler, am incercat si sparat [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap