Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
emulator compatibil cu roland g800
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
alinbz
Wed Jan 04 2017, 04:19PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 535
stie cineva daca este compatibil emulatorul Gotek SFR1M-U100K1.44MB 3.5" cu roland g800?

Back to top
sarac.lipit
Wed Jan 04 2017, 04:27PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
ăla cu R...se pare că e compatibil
LINK: Click aici !

Back to top
alinbz
Fri Jan 06 2017, 01:26PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 535
revin cu un video ce l am gasit pe net..se pare ca functioneaza si cu seria asta:




eu am comandat de pe ebay la risc. ajunge intr o luna.. sper s a ajunga:))

[ Edited Tue Feb 14 2017, 12:21PM ]


Back to top
sarac.lipit
Fri Jan 06 2017, 03:22PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
dacă e eften şi nu-i compatibil G, ţi-l iau eu, la em sigur merge....mai am două diskete de care trag...de zici că-s moaşte...

[ Edited Fri Jan 06 2017, 03:23PM ]


Back to top
alinbz
Fri Jan 06 2017, 05:07PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 535
../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif daca nu o s a am noroc de ea cu cea mai mare placere....daca vreti si g800 la pachet se rezolva:)

Back to top
sarac.lipit
Fri Jan 06 2017, 09:16PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
hehehe...paket zici... am eem'e de n-am ce face cu ele...
la G800 claviatura e beton. Bine, şi tonurile, păcat că n-au continuat complicaţiile soft...păcat. s-au oprit la g1000

Back to top
alinbz
Fri Jan 20 2017, 05:20PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 535
a sosit emulatorul mai devreme decat m a asteptam...probleme sunt multe....asa cum vine de la mama lui nu il recunoaste g800....intampin probleme la formatarea usb.. cu usb de 4 s au 8 gb dupa ce ii fac partiile in pc orce numar as selecta pe emulator imi sare inapoi la 000.....asta nu stiu de ce! 2 cred ca exista o posibilitate de a seta emulatorul s a fie compatibil din JUMPERI....sun ca niste sigurante mici puse pe niste pini..fiecare rand de pini are un anume cod...

Back to top
racolus
Tue Feb 14 2017, 09:07AM
Registered Member #4138
Joined: Mon Dec 15 2008, 12:42PM
Posts: 4
Salut, ai comandat varianta SFR1M-U100K-R sau fara R?

Back to top
padys78
Tue Feb 14 2017, 09:44AM

Registered Member #200
Joined: Fri Jun 27 2008, 01:23PM
Posts: 218
Salut.In primul rand stick-ul nu se formateaza cu PC-ul.Il bagi in emulator cand pornesti clapa si tii apasat ambele butoane pana pleaca formatarea.El va formata stick-ul automat si il va imparti in maxim 1000 de partitii in functie de capacitatea stick-ului.Asa stiam si eu ca pentru seria G e nevoie de cele cu R.Succes

Back to top
admin
Tue Feb 14 2017, 12:24PM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Posts: 1776
Se poate formata si pe PC, se foloseste programul acesta: LINK: Click aici !

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by acery71 on 25 Sep : 23:10
Salutare Miki ! Am incercat in ultimele doua seturi ale mele sa incarc in ele ce era bun din multitudinea de seturi de pe site si sa le aranjez de asa natura incat sa contina cat [more ...]


[download] Set pa2 medeleanu Posted by miki67 on 25 Sep : 19:15
multumim pyry!lista LINK: Click aici !


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by miki67 on 25 Sep : 19:04
sa traiesti acery71!nu l-am testat,dar pun lista cu ce contineLINK: Click aici !


[download] set maramures si ardeal Posted by nelu_nelu on 25 Sep : 18:45
Bv Mike 67 tot respectul eu când pune am comentarii din astea la obiect îmi sarea multi în cap sănătate îți doresc ( tot felul de nenorocarina se posteaza aici.... [more ...]


[download] OS Roland VA76 Posted by duwakin on 25 Sep : 15:37
Good day!Many thanks for update!This archive contains 3 files: "va760201.sy1", "va760201.sy2" (part 1 & 2 of OS image) and "verup-76version2-eng.htm" but have no VariPhrase upd [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap