Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Set in lucru 2017 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Serghei92 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12541
Mulțumesc!
|
||
Back to top |
|
||
claudyucla |
|
||
![]() Registered Member #9688
salut o intrebare ce tambal si braci folosesti ?se aude bine,, intepat,,as vrea inteleg si eu pentru ca vreau o hora asa de genul asta pentru ca cind cint la folum mai mare cu hora ex..hora miscata din setul ,,viorel de la birlad nu se mai aude asa clar se cam aglomereaza daca ma intelegi
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Sincer am foarte multe materiale în Set. Sunt adunate din o duzină de seturi. Însă unul din tambalele pe care le folosesc l.am găsit la cineva într.un pa3x din zona Iasului. Am "împrumutat acel Set. Menționez că respectivul nu cântă cu acel Set. Nici el nu știe ce ascunde. Și sunt foarte mulți care au materiale bune, însă nu stiu cum sa le folosească. Țambalul se numește Tamballautar |
||
Back to top |
|
||
duomusic |
|
||
Guest
|
Felicitări , eu sunt de la Sibiu , dar se cântă și pe aici Sârbe , foarte frumos !
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Mulțumesc! La partea de Braci nu e greu. Poți folosi orice Braci atâta timp cât stii să.l faci sa sune.
|
||
Back to top |
|
||
claudyucla |
|
||
![]() Registered Member #9688
am inteles unde gasesc si eu tambalul asta?
|
||
Back to top |
|
||
fantastic |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15640
Cat costa setul ? si pentru ce clapa este ?
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Mă găsiți pe facebook pe nume Sergiu Ichim. Vorbim pentru cei interesați.
|
||
Back to top |
|
||
marand |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10506
Serghei92 a scris ... Daca tot am pasit in noul an, am de gand sa mai modific pe ici pe colo cate ceva la setul meu. Am inceput cu hora. Nu e claritate mare deoarece am inregistrat cu telefonul, insa vreau sa stiu daca suna cat de cat decent sau daca se poate mai bine. Solistica....ca de obicei. Scuzati greselile ![]() LINK: Click aici ! Folosești prea mult efect - delay, reverb, sau ce-o fi.Basul este aproape ce trebuie - îi lipsesc însă, efectele de arcuș și de cutie de rezonanță, dar este suficient de profund, și ar trebui mai multe pasaje de trecere. Părerea mea... ![]() [ Edited Mon, 27 Feb 2017, 12:57PM ] |
||
Back to top |
|
||
marand |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10506
Serghei92 a scris ... Sincer am foarte multe materiale în Set. Sunt adunate din o duzină de seturi. Însă unul din tambalele pe care le folosesc l.am găsit la cineva într.un pa3x din zona Iasului. Am "împrumutat acel Set. Menționez că respectivul nu cântă cu acel Set. Nici el nu știe ce ascunde. Și sunt foarte mulți care au materiale bune, însă nu stiu cum sa le folosească. Țambalul se numește Tamballautar Sincer, țambalul ăsta nu mă impresionează... ![]() |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |