Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Mixere digitale entry level |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
marianmoisii |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6772
Cum se conectează o tabletă android la mixer prin wifi? Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc.
|
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #14155
Exact ca si telefonul. Vezi ca sunt tutoriale pe youtube. Chiar si cei de la Behringer cred ca au pus.
|
||
Back to top |
|
||
marianmoisii |
|
||
angelitto a scris ... Exact ca si telefonul. Vezi ca sunt tutoriale pe youtube. Chiar si cei de la Behringer cred ca au pus. Mersi frumos. |
||
Back to top |
|
||
nandor |
|
||
![]() Registered Member #1702
Mi-am cumparat si eu un mixer digital Behringer XAIR 12, din curiozitate, dupa ce am citit aici ce s-a scris, putin folosita, cum se pare, la un pret de 2/3 din pretul unui nou. Primul pas am facut, am reusit sa leg cu un laptop si functioneaza bine. Urmeaza sa fac si legatura wifi cu telefonul mobil. N-am reusit din prima. La ce sa fiu atent?
[ Edited Fri, 11 Sep 2020, 08:36PM ] |
||
Back to top |
|
||
nandor |
|
||
Am reusit si conectarea prin wifi a telefonului.
|
||
Back to top |
|
||
marianmoisii |
|
||
nandor a scris ... E un mixer bun, îți poți face treaba cu el la orice evenimentMi-am cumparat si eu un mixer digital Behringer XAIR 12, din curiozitate, dupa ce am citit aici ce s-a scris, putin folosita, cum se pare, la un pret de 2/3 din pretul unui nou. Primul pas am facut, am reusit sa leg cu un laptop si functioneaza bine. Urmeaza sa fac si legatura wifi cu telefonul mobil. N-am reusit din prima. La ce sa fiu atent? |
||
Back to top |
|
||
nandor |
|
||
Si mi-a venit o oferta de un mixer Soundcraft UI 16, lovit sau avariat, dar e trimis de vanzator pentru probe la mine, inca nu mi-a sosit. Daca foloseste cineva acest mixer, as intreba ce program folosec pentru telefon si tableta, eventual pentru laptop?
|
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #14155
Nu se folosesc programe. Te conectezi cu telefonul sau tableta la Routerul mixerului si apoi cu orice browser accesezi ”ui-mixer.io” si o sa-ti apara interfata asta: LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
nandor |
|
||
Multumesc mult! Pare destul de simplu, saptamana viitoare voi incerca. |
||
Back to top |
|
||
nandor |
|
||
Am reusit sa pun firmware-ul cel mai recent Update Beta v1.0.7548, si functioneaza bine. Sunt foarte multumit de acest produs Soundcraft UI16. pe un stick de 32 GB se poate inregistra in format waw o petrecere oricare cred. Apoi se poate lucra cu Audacity pentru montaj, si convertire in format mp3. [ Edited Wed, 28 Apr 2021, 08:30PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |