Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Korg pa600 - Korg pa2x
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
DCM
Sun May 07 2017, 11:21PM
Registered Member #16541
Joined: Sun May 07 2017, 11:15PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 32
Salutare tuturor! Detin un korg pa600 si vreau sa il schimb pe un pa2x datorita faptului ca eu mai cant si melodii de pian si ma ajuta mai mult pa2-ul pentru ca are claviatura mai buna. Intrebarea este : ce pret aproximativ ar trebui sa platesc diferenta pentru un pa2? ( sa dau pa600 + diferenta). Nu vreau sa imi iau vreo teapa asa ca va intreb pe voi care sunteti mai avizati.

Back to top
melody
Sun May 07 2017, 11:40PM

Registered Member #12572
Joined: Tue Mar 05 2013, 07:19PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 23
Din ce cunosc eu si din cat ma pricep eu la clape korgu pa600 are o claviatura semi grea si e buna pentru cantatul pianistic.korg pa2 este o generatie inferioara intre pa600 pt ca pa600 este pe platforma de pa3 iar pa2 poti sa il compari cu pa800.este o clapa mai noua (pa600) fata de o generatia mai veche (pa2) claviatura fin cam aceasi la aman2.Poate putin mai "legata" la pa2 dar dat find faptul ca nu e noua nu cred ca vei simti o diferenta.Sper sa te ajute informatile mele iar daca am gresit cu ceva sa ma corecteze cineva
Back to top
angelitto
Sun May 07 2017, 11:49PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 881
Pa600 nu are claviatura semi-grea. Are claviatura usoara, cea mai slaba de la Korg. Si pa300 are claviatura mai buna. Doar seriile cu X au claviatura semi-grea.
Back to top
adt
Mon May 08 2017, 09:12AM
Registered Member #10086
Joined: Sat Mar 05 2011, 01:03PM
Location / Localitate:: arad
Posts: 148
E diferenta foarte mare la claviatura intre pa600 si pa2,la pa 600 nu numai ca este claviatura usoara,dar nici macar nu au arcuri clapele,se indoaie direct din plastic,pe cand pa2 are claviatura semigrea cu arcuri.Parerea mea este ca pa 2este din toate punctele de vedere mai buna ca si pa600,o avea pa600 meniu de pa3,dar nu poti compara o clapa entry level cu una pro
Back to top
CrysMM
Mon May 08 2017, 10:30AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 331
Asa este, claviatura la PA2 este cu mult peste PA600, 900. Doar PA800 mai are cu atacul pe arcuri.

Claviatura cu arcuri nu inseamna clape semigrele obligatoriu. PA900 are clape semigrele, dar nu sunt cu arcuri ci au doar greutati lipite in clape.
Back to top
adt
Mon May 08 2017, 11:15AM
Registered Member #10086
Joined: Sat Mar 05 2011, 01:03PM
Location / Localitate:: arad
Posts: 148
Nici nu am spus ca e obligatoriu sa fie semigrea daca e pe arcuri,in cazul de fata am vrut sa arat diferenta intre cele doua tipuri de claviaturi.
Back to top
Minel
Mon May 08 2017, 12:10PM

Registered Member #13587
Joined: Thu Nov 21 2013, 06:48PM
Location / Localitate:: Giurgiu
Posts: 361
Tati,nu mai faceti comparatii fara sa stiti cum stau lucrurile.
Intr-adevar,claviaturile celor doua clape nu se pot compara. Insa la sound,pa600 este superioara lui pa2,nu numai la meniu,asa cum zicea un coleg. Am avut in casa ambele clape,si stiu ce vorbesc. Fac ritmuri si samplere de cel putin 15 ani,si stiu ce inseamna un sound bun.
Pa2-clapa profi,cu o claviatura excelenta,insa sunet deja invechit.
Pa600,clapa facuta la misto,insa superioara lui pa2 la sound.
Back to top
CrysMM
Mon May 08 2017, 12:35PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 331
Nu cred ca este facuta la misto. Este facuta sa se incadreze in buget. La o clapa de 1000$ trebuie sa faci rabat de la ceva sa iasa pretul. In cazul de fata avem sound bun la 600 si rabatul de calitate la claviatura, carcasa, componentele interne de slaba calitate. Pana la urma componentele interne sunt de slaba calitate si la modele mai scumpe.

Pana acum am vazut nemulturile la PA300 si 600 indreptate spre claviatura si butoane.

[ Edited Mon May 08 2017, 12:36PM ]

Back to top
angelitto
Mon May 08 2017, 04:09PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 881
Intre pa600 si pa2 eu as alege ... pa3xle. Daca iti place pianul, atunci o sa iubesti claviatura de pa3xle. SI un pa900 ar merge dar nu are claviatura semigrea ci synth action (adica claviatura usoara si lipite niste contragreutati sub clape). Daca totusi nu ai bani de pa900/pa3xle, eu zic sa nu renunti la pa600, care e superioara la sound pa2'ului asa cum a mentionat Minel.
Poti face altceva: Iei o claviatura midi cu clape semigrele si o conectezi la pa600 prin mufa midi. Si ai scapat de probleme.
Back to top
mariusnazi
Mon May 08 2017, 05:08PM
Registered Member #12940
Joined: Thu Jun 06 2013, 02:19PM
Location / Localitate:: brasov
Posts: 424
Pa2 fara discutii ! Daca ai cateva tobe bune ,suna si in 2017 . Mai depinde si de mainile fiecaruia , poti sa ai si pa5 , daca o folosesti cu intro la fel va suna si pa2 !
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata

oki1 » 19 Jan : 07:16
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Jan : 22:32
Noapte buna ! ...

ZoltanKote » 18 Jan : 22:05
Angelito sambata am sa fiu liber . Am sa incarc 41 de midi sau partituri sper ca poi sa primesc si eu PERMISIUNEA LA DOWNLOAD mersi

angelitto » 18 Jan : 22:02
@ZoltanKote, nu cred ca e nimeni suparat pe tine, dar astea sunt regulile sitului. Si adminii se supun acelor reguli. Activitatea unui user care cere acces trebuie sa fie consistenta pe toate ariile dar mai ales pe aria de upload. Altfel toti ar avea acces, nu crezi? La exemplul dat de tine, la o verificare rapida am constatat ca tu ai 1 upload, iar el are peste 40. Din cate observ ai avut ”vip” cu 20 descarcari pe zi. Si mai mult de o luna. Puteai face activitate la upload daca voiai. Nu stiu ce te-a retinut. Pe celelalte arii stai destul de ok, dar nu e de ajuns. Totusi nu e timpul pierdut. Te poti pune pe treaba

ZoltanKote » 18 Jan : 21:37
@ Admin . Crezi ca e asa mare diferenta dintre eu si el? LINK: Click aici ! Plus ca eu am cotizat la site ul acesta

barbu alin » 18 Jan : 21:33
va salut

admin » 18 Jan : 21:30
@ZoltanKote, nu stiu care dintre admini ti-a raspuns, in mod cert nu eu. Insa decizia luata de acel admin pare a fi corecta, este suficient sa dai un click aici: LINK: Click aici ! si vezi... citesti frumos, ca dintr-o carte de istorie.

ZoltanKote » 18 Jan : 20:39
Salutare Admin . Ma rog pentru cine a verificat daca suntem acceptati pentru Download . E foarte interesant desi EU stiu sigur cineva caee suparat nu vrea sa ma accepte pe aici nu vreau sa inru in detalii . Am tot urmarit cine primeste accept cine nu . Interesant e ca eu : Care am si platit de cateva ori plus activitate putin mai mare decat respectivul si el a primit 2 downloaduri si mie cica Activitate Insuficienta . Deci pana la urma care sunt Criteriile ? E mai important sa vorbim a prostu si fara rost sau putin si cu cap ?

cosys112 » 18 Jan : 19:37
Salut !

cipri » 18 Jan : 19:19
Buna seara tuturor

cdinu » 18 Jan : 19:02
SALUT COLEGI .
caut doi colegi 6ase,6ase,si angelito cum ii gasesc ?

joker » 18 Jan : 18:00
buna seara prieteni!!

valinico » 18 Jan : 17:55
Salutari prieteni!

costygrek » 18 Jan : 13:53
Salutari clape.ro!

blink » 18 Jan : 12:49
salut

MarianGeorgian » 18 Jan : 11:56
Salutare tuturor

lideru » 18 Jan : 10:47
Buna dimi

Teo16 » 18 Jan : 10:02
Buna dimineta !

SYLE » 18 Jan : 08:50
AM PRIMITO SI NU AMI PLACE CUM SUNA

SYLE » 18 Jan : 08:49
BUNA DIMINEATA TUTUROR
.AM O ANTREBARE . STIE CINEVA CUM POT SA RESETEZ UN ROLAND EXR 5 ?

lideru » 17 Jan : 21:29
Rogabriel eu cred ca sa intamplat ceva cand l ai downloadat si e incomplet

rogabriel » 17 Jan : 21:19
e buna pentru un incepator lin e chiar buna cu toate ca e mac grea

unaidiu » 17 Jan : 20:50
Buna seara !!!

cdinu » 17 Jan : 20:10
angelito nu merge , cum sa iti trimi poza

cdinu » 17 Jan : 20:07
multumesc angelito !!!

george32 » 17 Jan : 19:11
Buna seara baieti

lin » 17 Jan : 18:24
Salutare națiune... Asa o întrebare. Ce imi puteți spune despre korg i3. Cîte ritmuri se poate salvat pe clapa, cum vocile suna? Se vinde cu 150 eur, face sa o cumpar, pentru un începător?

CrysMM » 17 Jan : 17:50
Incearca sa folosesti programul asta inainte de instalare. Curata eventuale reziduri de driver.

LINK: Click aici !

CrysMM » 17 Jan : 17:46
Tocmai ce am testat driverul de pe site-ul oficial pe Xp SP3, nu primesc nici o eroare. Problema este de la tine. Probbail ai vreo versiune aiurea de Windows. Pe net circula tot felul de versiuni modificate. Cauta o versiune curata cu update la zi si SP3.

rogabriel » 17 Jan : 17:32
crys am instalat win nou nout cu toate driverele incluse

CrysMM » 17 Jan : 17:29
@rogabriel - ori nu sa tras cum trebuie, ori ai probleme cu sistemul de operare, virusi, etc. Mergi cu laptopul la la un specialist si cere sa ti se instaleze pe curat Windows Xp SP3 32 biti cu toate update-urile la zi + drivere pentru toate componentele.

cipri » 17 Jan : 17:26
Buna seara tuturor.

rogabriel » 17 Jan : 15:35
imi spune ca este corupt driverul si nu se instaleaza cum ar trebuie

lideru » 17 Jan : 14:22
Da asa cum spunea si colegu scrie ce fel de eroare iti apare apoi vedem!!

CrysMM » 17 Jan : 14:20
@rogabriel - vad ca nu ne intelegem. Scrie aici exact ce eroare da, ce scrie acolo. In felul asta iti pot spune cam care ar fi problema. Erori pe PC pot fi sute de mii.

sorin77sol » 17 Jan : 14:18
Buna ziua ! ...

rogabriel » 17 Jan : 14:03
nu stiu cum sa rezolv problema

rogabriel » 17 Jan : 14:02
chestyia e ca am downloadat driverul sid e pe sit-ul roland si tot eroare imi da

rogabriel » 17 Jan : 14:01
si nu merge imi da eroare de instalare

rogabriel » 17 Jan : 14:01
am specificat am pe un laptop windous xp pe 32 de biti

rogabriel » 17 Jan : 14:00
nu cred ca e voie lideru dar nici mail nu stiu daca se poate da asteptam raspuns de la admin poate ne lasa sa rezolvam problema

lideru » 17 Jan : 13:14
Rogabriel cum ti sa mai spus driverul respectiv e pt win xp ei tu daca ai win 7 etc nu ruleaza dar ex si win 7 are optiunea sa rulezi programul in mod xp!!!

lideru » 17 Jan : 13:10
Rogabriel cu un program am putea sa intram pe laptopul tau (team wiewer)si am incerca sa rezolvam problema !!(ar fi necesar nr tau de tel dar nu stiu daca e voie sa l postezi aici)!!!!

CrysMM » 17 Jan : 12:53
@rogabriel - ce eroare mai exact. Trebuie sa dai detalii.

joker » 17 Jan : 11:50
Salutare prieteni va doresc o zi minunata

rogabriel » 17 Jan : 11:46
buna ziua din nou , specific ca am laptop pe windous xp si pe 32 de biti , si imi da eroare la intalare driverul multumesc

claudyucla » 17 Jan : 11:20
buna ziua

CrysMM » 17 Jan : 11:11
@rogabriel - Driverul este doar pentru Windows 2000 si Xp. Daca ai alt sistem de operare posibil sa nu functioneze. Pe site-ul oficial nu exista alt driver. Incearca sa-l instalezi manual. Asta ar insemna sa ai sistem de operare pe 32 biti. Posibil pe 64 biti sa nu il poti instala pe manual.

rogabriel » 17 Jan : 10:16
rog frumos cine ma poate ajuta in acest sens , am mai pus intrebarea nu s-a oferit nimeni , detin un roland e 50 nu am driverul de instalare pentru clapa pentru laptop cine ma poate ajuta cu un driver in acest sens si sa-mi explice si mie pasii de instalare , am downloadat de pe site driverul pentru clapa si imi da eraoare de instalare astept ajutor multumesc !

pyry » 17 Jan : 08:27
buna dimineata la toata lumea

joker » 16 Jan : 22:31
alinas Mulțumesc mult am reușit și am încărcat și styluri dar nu am ton și nu știu Cum sa salveze tonul la fiecare styl dar învăț eu

Teo16 » 16 Jan : 19:44
Buna seara !

alinas » 16 Jan : 19:32
joker. incearca asa. Global - Menu - Controller o sa vezi Velocity curve posibil sa iti fie pus pe Fixed daca zici ca e mare dinamica ai mai multe optiuni acole vezi care te ajuta pe tine.

angelitto » 16 Jan : 18:42
@cdinu, trebuie sa ai winrar sau winzip instalat in PC. Dai click dreapta pe fisierul midi sau pe folder si alegi ”adauga in arhiva”

cdinu » 16 Jan : 18:07
VA SALUT .
cum arhivez fisier midi ?
acum este un plic alb in dreptul fiecarui cantec.
ms.

sorin77sol » 16 Jan : 17:47
Buna seara ! ...

cipri » 16 Jan : 17:44
Buna seara tuturor.

valinico » 16 Jan : 16:28
Salutari comunitatii clape.ro!

Claudiux10 » 16 Jan : 14:10
Ma ajutati va rog daca stiti materiale explicative pentru acorduri dominante subdominante?

joker » 16 Jan : 12:40
Alinas multumesc de sfat dar nu am reusit am butonul global dar nu am reusit

edyph » 16 Jan : 12:22
salutare la toti colegii,o zi buna va doresc!

edyph » 16 Jan : 12:18
ha ha ha ,bine de tot asta cu fosta din satul vecin

lideru » 16 Jan : 09:37
buna admin pot sa am acces la download macar in fisier ms

Claudiux10 » 16 Jan : 09:33
Salutare! Cum imi recomandati sa invat partea cu mana stanga la clapa pe genuri de muzica de petrecere gen manele folclor usoara....vreau sa invat de acasa! Am un pa 600

pyry » 16 Jan : 09:11
buna dimineataaaaaaa

alinas » 16 Jan : 08:47
Salut joker Global Velocity curve.

joker » 16 Jan : 00:29
Salutare am o intrebare mi-am cumparat un korg pa 300 are setul domnului andronescu nu stiu daca este tot setul..in fine am deschis orga dar nu stiu sa scot dinamica de pe clape se aude nasol rau stie cineva cum scot dinamica? Mie cam teama sa umblu sa nu sterg ritmurile.va multumesc daca stie cineva si poate sa ma ajute

lideru » 15 Jan : 19:44
Buna Admin,pot sa am acces la download ?

george32 » 15 Jan : 18:55
Salutare

korg80 » 15 Jan : 18:54
va salut, stie cineva daca se pot inregistra strigaturi si apoi sa fie puse la pad-uri,, de exemplu sa inregistrez vocea mea, e posibil? Clapa e korg PA600, multumesc

cipri » 15 Jan : 18:50
Buna seara tuturor.

Ghinescu » 15 Jan : 16:38
Multumesc pentru invitatie si accept

joker » 15 Jan : 08:56
Buna dimineata prieteni sa aveti parte de o zi frumoasa.Va salut cu stima

seby1977 » 14 Jan : 23:28
Am descarcat insa ce ai pus acolo vine in format mid iar eu am nevoie de format syx. Mid nu am habar cum se baga in clapa

sorin77sol » 14 Jan : 19:50
Bună seara ! ....

gicaion » 14 Jan : 19:46
Buna seara!

cipri » 14 Jan : 19:03
Buna seara tuturor.

virgilex » 14 Jan : 16:13
o dupaamiaza linistita

lideru » 14 Jan : 15:51
Mihai 13 multumesc frumos acuma am vaz ca mi ai scris am fost la serv de maine ma pun le treaba(:!!!!!Multumesc inca odata si sper ca in viitor sa pot intoarce favorul!!!!!

lideru » 14 Jan : 15:48
Buna baieti as dorii sa va cer un sfat !Mi as dorii sa invat sa cant la orga ,sunt incepator pana imi iau un profesor oare cu ce ar trebuii sa incep?Am inteles ca sunt carti pt asta sunt ok s au imi pierd timpul?

Marian80 » 14 Jan : 11:45
Pentru Artex !Ti am raspuns in chatul celalalt pe korg cu privire la kit... Stai linistit ca nu am inventat noi roata.

Mihai13 » 14 Jan : 11:18
O zi buna baieti!

pyry » 14 Jan : 10:43
BUNA DIMINEATA COLEGII SI O DUMINICA MINUNATA

Cosma » 14 Jan : 10:40
Sal all^:)^

marukorg » 14 Jan : 09:00
Salutare! Noul OS de pa 600 editează sampler,,s au deblochează mem ram??!?!

cipri » 14 Jan : 08:51
Buna dimineata o zi placuta alaturi de cei dragi.

Artex » 14 Jan : 00:03
Nu toate clapele au SSD pt korg PA 4x 61 trebuie acel blestemat de kit care mai costa in jur de 200 euro plus SSDul 89 euro credeam ca stiti dar vad ca nu.....

ZoltanKote » 13 Jan : 21:04
@milumil Pana unul dintre Administratori iti va da accept . Scrie la regulament pana in 24 de ore depinde !!

milumil » 13 Jan : 20:53
o intrebare am platit pentru a putea descarca cam vreo 4 ore in urma cat dureaza pana pot descarca

cdinu » 13 Jan : 20:36
salut colegi
am incarcat setul psr 9000 Cristi Dinu
are rupturi si lipsa tonuri !!
ce sa intamplat ?

pyry » 13 Jan : 20:02
buna seara colegii

dangiuca » 13 Jan : 19:03
Buna seara ...

virgilex » 13 Jan : 18:24
salve baieti

catalin184 » 13 Jan : 17:42
Buna seara

rogabriel » 13 Jan : 17:05
batfa joker




Comentarii noi


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by ionut74 on 18 Jan : 23:37
10 pentru gest


[download] Set korg pa700 mary Posted by acery71 on 18 Jan : 21:19
Salutare ! Corect spus ! La mine in clapa are multe lipsuri pe styluri si tonuri ! La voi ????? O seara placuta in continuare !


[download] Set korg pa700 mary Posted by lucianG1000 on 18 Jan : 14:00
nimic nou....setul lui Gerea si ceva din AD.


[download] Set korg pa700 mary Posted by marukorg on 18 Jan : 12:45
La încărcat cineva, ce are in el??


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by lideru on 18 Jan : 12:41
buna domnilor admini am cerut acces la download nu mi raspunde nimeni???????????Admin: Nu ti s-a raspuns pana acum pentru ca ceea ce ai tu nu se poate numi activitate pe acest sit [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap