Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha - Lucruri mai putin stiute
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Mihai13
Mon Jul 03 2017, 10:35AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 155
Noua serie de la Yamaha vine cu disponibilitati de memorie superioare.
Daca cumva va apare, lucrand la ceva, un mesaj ce va spune ca nu este destula memorie tineti cont de faprtul ca Yamaha are 2 feluri de memorie: una pt expansion pack (EPM) si una pt user (UM) ,mai mica.
Lucrand diverse si tinand in UM: midi, style, pad, registration etc aceasta se poate umple si va apare mesajul cu pricina.
Pt a debloca situatia stergeti (sau mutati pe stick sau HD) din fisiere.
Mai jos lista cu memoriile:
S670: EPM=32MB; UM=2MB
S770: EPM=160MB; UM=13MB
A3000: EPM=512MB; UM=13MB
S970: EPM=512MB; UM=13MB
T5: EPM=512/1024MB; UM=6.7MB
Sper sa va fie de ajutor.
Revin cu alte <>.
Mihai


[ Edited Mon Jul 17 2017, 10:26AM ]


Back to top
shuper
Mon Jul 03 2017, 12:11PM
Registered Member #16485
Joined: Thu Apr 06 2017, 09:23AM
Posts: 23
multumesc Mihai.

Back to top
CrysMM
Mon Jul 03 2017, 02:16PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 569
Poate gasesti secretul instalarii unui pack pe USB ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif . Gasisem ceva despre extinderea memoriei la S770, dar nu mai gasesc informatia, ceva de prin Vietnam.

Edit: Revin, am gasit link-ul

LINK: Click aici !

Din ce inteleg eu de acolo, cu google translate, se poate ridica limita de 160 Mb din S770 pana la 512 ca la S970!?! O sa le trimit un mail in engleza, poate ne intelegem si aflam despre ce este vorba.

[ Edited Mon Jul 03 2017, 02:53PM ]


Back to top
Mihai13
Tue Jul 04 2017, 05:58PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 155
Foarte interesant Cristi, banuiesc ca este ceva de atasat, altfel din soft nu au de unde sa mai ia decat cei ~125MB dedicati pt audio file; zic si eu.
Cele bune!

Back to top
CrysMM
Tue Jul 04 2017, 06:36PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 569
Am reusit sa vorbesc cu ei, fac upgrade fizic la memorie, dar trebuie trimisa placa acolo, in Vietnam. Prea multa bataie de cap. Costurile sunt in jur de 120$. Ar fi ok, dar cred ca dureaza 3 luni sa trimiti si sa primesti inapoi placa. Asta daca am inteles eu bine, ziceau ceva de update/upgrade la A3000, am mai trimis cateva intrebari, tipii nu prea vorbesc bine engleza.

Nu ar fi de mirare sa aiba aceeasi placa ca in 970 dar cu limitare din soft. Daca aflu ceva concret revin cu informatii.

Momentan ma lupt cu clapa sa rezolv o problema tehnica cu garantia, dar se pare ca nu prea se rezolva. Cred ca renunt la garantie pana la urma.

Toate cele bune.

Back to top
Mihai13
Tue Jul 04 2017, 06:46PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 155
Pacat ca nu ai rezolvat inca cu clapele, la firme mari te astepti la mai mult, dar iti spun din experienta,(pe alt domeniu) tot oamenii strica totul.
Sa nu te astepti ca Yamaha Romania sa se comporte ca Yamaha Germania sau orice alt exemplu BRD SG Ro cu cea din Franta, asta este.


Back to top
gigiflo
Tue Jul 04 2017, 07:50PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1362
Mihai13 a scris ...

Pacat ca nu ai rezolvat inca cu clapele, la firme mari te astepti la mai mult, dar iti spun din experienta,(pe alt domeniu) tot oamenii strica totul.
Sa nu te astepti ca Yamaha Romania sa se comporte ca Yamaha Germania sau orice alt exemplu BRD SG Ro cu cea din Franta, asta este.


Si noi suntem de vina ca nu cunoastem sau nu ne luptam pentru drepturile noastre. Ne place comoditatea si uneori gasim argumente pentru comportamentul celorlalti care sa ne fie convenabile (probabil aceasta este o caracteristica a natiei, care tine de prea mult bun simt), intr-o situatie in care acestea nu exista...

Back to top
CrysMM
Tue Jul 04 2017, 08:41PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 569
@gigiflo - inca astept raspuns, a ramas ca se vorbeste la Yamaha ce este de facut, este clar ca cei din service nu au experienta, eu daca desfac clapa, in 30 de minute ii dau verdictul. Sunt 3 posibilitati: pastic crapat la clapa, defect de fabricatie (nu sunt turnate cum trebuie si atinge pe undeva sau vreo problema la sasiul claviaturii.

Sincer, daca nu se rezolva si ma tot tin pe drumuri voi merge mai departe, chiar ma enerveaza ca se fac pe ei la o clapa de 1000 de euro. Sper doar sa fie vinovata lipsa de experienta si nu reavointa. Clapa are 3 luni, arata ca noua, nu a fost miscata de pe stativ, doar eu ma joc la ea, este exclus ca a fost bruscata sau alte balarii.

Ai mare dreptate cu bunul simt. Daca il ai, ai numai de pierdut.

Back to top
Mihai13
Wed Jul 05 2017, 09:11AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 155
Salut,
Revin la subiect.
Pentru cei interesati:
Marime maxima a fisierului multipad declarata de Yamaha este in jur de 12Kb deci pt cele 4 canale cam cite 3Kb pe fiecare.
Verificat insa folosind in singur canal (celelalte goale) am reusit sa inregistrez aproape 20Kb.
Poate va va fi de folos.
Toate cele bune
Mihai

Back to top
Mihai13
Thu Jul 06 2017, 06:01PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 155
Propunere pt reglajul general al EQ, de unde am luat-o lumea o lauda.




Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by baracuda on 19 Sep : 17:11
L.ati descarcat?..ce contine?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by Crissys123 on 18 Sep : 21:33
salut .. poti te rog sa copiezi ce este pe microsd acel fisier si sa il pui ?


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by bghenadii on 18 Sep : 15:27
acery71 Multumim frumos


[Content] activitate Posted by ValiKorg on 17 Sep : 14:13
Buna ziua ! Va rog frumos sa imi examinati activitatea mea pe site si daca este posibil sa primesc acces la download. Va multumesc !


[download] IulianDeLaVrancea-FaraDefecte Posted by Mihai13 on 16 Sep : 19:07
Maru problema este memoria, cand se intoarce Miki o sa-l rog sa-l puna compresat si voi inlocui tonurile foarte mari, poate intra in 128MB





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap