Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha - Lucruri mai putin stiute
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Mihai13
Mon Jul 03 2017, 10:35AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 90
Noua serie de la Yamaha vine cu disponibilitati de memorie superioare.
Daca cumva va apare, lucrand la ceva, un mesaj ce va spune ca nu este destula memorie tineti cont de faprtul ca Yamaha are 2 feluri de memorie: una pt expansion pack (EPM) si una pt user (UM) ,mai mica.
Lucrand diverse si tinand in UM: midi, style, pad, registration etc aceasta se poate umple si va apare mesajul cu pricina.
Pt a debloca situatia stergeti (sau mutati pe stick sau HD) din fisiere.
Mai jos lista cu memoriile:
S670: EPM=32MB; UM=2MB
S770: EPM=160MB; UM=13MB
A3000: EPM=512MB; UM=13MB
S970: EPM=512MB; UM=13MB
T5: EPM=512/1024MB; UM=6.7MB
Sper sa va fie de ajutor.
Revin cu alte <>.
Mihai


[ Edited Mon Jul 17 2017, 10:26AM ]


Back to top
shuper
Mon Jul 03 2017, 12:11PM
Registered Member #16485
Joined: Thu Apr 06 2017, 09:23AM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 23
multumesc Mihai.
Back to top
CrysMM
Mon Jul 03 2017, 02:16PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 265
Poate gasesti secretul instalarii unui pack pe USB . Gasisem ceva despre extinderea memoriei la S770, dar nu mai gasesc informatia, ceva de prin Vietnam.

Edit: Revin, am gasit link-ul

LINK: Click aici !

Din ce inteleg eu de acolo, cu google translate, se poate ridica limita de 160 Mb din S770 pana la 512 ca la S970!?! O sa le trimit un mail in engleza, poate ne intelegem si aflam despre ce este vorba.

[ Edited Mon Jul 03 2017, 02:53PM ]

Back to top
Mihai13
Tue Jul 04 2017, 05:58PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 90
Foarte interesant Cristi, banuiesc ca este ceva de atasat, altfel din soft nu au de unde sa mai ia decat cei ~125MB dedicati pt audio file; zic si eu.
Cele bune!
Back to top
CrysMM
Tue Jul 04 2017, 06:36PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 265
Am reusit sa vorbesc cu ei, fac upgrade fizic la memorie, dar trebuie trimisa placa acolo, in Vietnam. Prea multa bataie de cap. Costurile sunt in jur de 120$. Ar fi ok, dar cred ca dureaza 3 luni sa trimiti si sa primesti inapoi placa. Asta daca am inteles eu bine, ziceau ceva de update/upgrade la A3000, am mai trimis cateva intrebari, tipii nu prea vorbesc bine engleza.

Nu ar fi de mirare sa aiba aceeasi placa ca in 970 dar cu limitare din soft. Daca aflu ceva concret revin cu informatii.

Momentan ma lupt cu clapa sa rezolv o problema tehnica cu garantia, dar se pare ca nu prea se rezolva. Cred ca renunt la garantie pana la urma.

Toate cele bune.
Back to top
Mihai13
Tue Jul 04 2017, 06:46PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 90
Pacat ca nu ai rezolvat inca cu clapele, la firme mari te astepti la mai mult, dar iti spun din experienta,(pe alt domeniu) tot oamenii strica totul.
Sa nu te astepti ca Yamaha Romania sa se comporte ca Yamaha Germania sau orice alt exemplu BRD SG Ro cu cea din Franta, asta este.

Back to top
gigiflo
Tue Jul 04 2017, 07:50PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1234
Mihai13 a scris ...

Pacat ca nu ai rezolvat inca cu clapele, la firme mari te astepti la mai mult, dar iti spun din experienta,(pe alt domeniu) tot oamenii strica totul.
Sa nu te astepti ca Yamaha Romania sa se comporte ca Yamaha Germania sau orice alt exemplu BRD SG Ro cu cea din Franta, asta este.


Si noi suntem de vina ca nu cunoastem sau nu ne luptam pentru drepturile noastre. Ne place comoditatea si uneori gasim argumente pentru comportamentul celorlalti care sa ne fie convenabile (probabil aceasta este o caracteristica a natiei, care tine de prea mult bun simt), intr-o situatie in care acestea nu exista...
Back to top
CrysMM
Tue Jul 04 2017, 08:41PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 265
@gigiflo - inca astept raspuns, a ramas ca se vorbeste la Yamaha ce este de facut, este clar ca cei din service nu au experienta, eu daca desfac clapa, in 30 de minute ii dau verdictul. Sunt 3 posibilitati: pastic crapat la clapa, defect de fabricatie (nu sunt turnate cum trebuie si atinge pe undeva sau vreo problema la sasiul claviaturii.

Sincer, daca nu se rezolva si ma tot tin pe drumuri voi merge mai departe, chiar ma enerveaza ca se fac pe ei la o clapa de 1000 de euro. Sper doar sa fie vinovata lipsa de experienta si nu reavointa. Clapa are 3 luni, arata ca noua, nu a fost miscata de pe stativ, doar eu ma joc la ea, este exclus ca a fost bruscata sau alte balarii.

Ai mare dreptate cu bunul simt. Daca il ai, ai numai de pierdut.
Back to top
Mihai13
Wed Jul 05 2017, 09:11AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 90
Salut,
Revin la subiect.
Pentru cei interesati:
Marime maxima a fisierului multipad declarata de Yamaha este in jur de 12Kb deci pt cele 4 canale cam cite 3Kb pe fiecare.
Verificat insa folosind in singur canal (celelalte goale) am reusit sa inregistrez aproape 20Kb.
Poate va va fi de folos.
Toate cele bune
Mihai
Back to top
Mihai13
Thu Jul 06 2017, 06:01PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 90
Propunere pt reglajul general al EQ, de unde am luat-o lumea o lauda.



Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Grisa » 25 Nov : 01:01
Stimati colegi,am vrut sa intreb cine are deja Genos,ce diferenta este fata de Tyros 4 s-au Tyros 5 la folclor???mersi...

tavy1979 » 24 Nov : 20:35
Multumesc @CrysMM. Am renuntat la schimb. Ai mare dreptate.

Roberto E80 » 24 Nov : 19:17
salutare Iulian!

Iulian Rosca » 24 Nov : 19:16
Buna seara stimati colegi!

CrysMM » 24 Nov : 16:50
@tavy1979 - omul vrea sa scape de clapa si nu stie cum sa faca. Eu zic sa stai linistit, PA1 este depasita, veche, poti avea probleme cu ea, are sound mai slab ca PA300, ocupa spatiu mai mult, este mult mai grea. Asta cu placa de baza la PA3 este asa, sa nu te intrebi tu de ce vrea PA300. Nu contesc ca PA1 nu este o clapa buna, dar la sound in nici un caz nu este peste PA300. Sa nu mai vorbim de materialele invechite.

tavy1979 » 24 Nov : 15:30
Va multumesc mult colegi pentru sfaturi.

angelitto » 24 Nov : 13:53
Ca si constructie pa1x e intr-adevar cu mult peste pa300, la care butoanele is jalnice, dar ca sound si posibilitati pa300 e in fata. Totusi si eu zic ca e bine sa probezi si un pa1x si alegi ce iti place.

Roberto E80 » 24 Nov : 13:36
salutare tuturor!... tavy1979 eu zic ca PA1 X a fost si va ramane o clapa foarte buna! PA 300 este o jucarie (parerea mea)Tot ceea ce trebuie sa faci este ca sa o verifici sa vezi daca este pastrata in buna stare!

angelitto » 24 Nov : 13:02
@EmilCornel, ramai pe pagina cu uploadul pana iti apare: ”upload ok”

angelitto » 24 Nov : 13:01
@tavy1979 , Dupa mine, ai face o mare prostie.

EmilCornel » 24 Nov : 12:22
Are cineva o idee de ce nu pot sa incarc niste materiale????

EmilCornel » 24 Nov : 12:21
Salutare

tavy1979 » 24 Nov : 12:14
Salutare colegi. O mica intrebare. Se marita sa dau o PA300 la schimb cu un PA1x modelul cu difuzoare + un mixer amplificat 2x380W. Omu vrea PA300-le pntru placa de baza zice el ca s-ar potrivi la PA3x.

EmilCornel » 24 Nov : 12:09
Buna

Grisa » 24 Nov : 04:21
Salut la toti!

nuty » 23 Nov : 19:40
buna seara colegi

Mihai13 » 23 Nov : 19:28
Salut baieti,
Ati gasit vreunul PA Manager 3 spart sa stiu daca-l mai caut pe torente sau nu
Banuiesc ca nu se poate pune aici pt ca nu este free

rogabriel » 23 Nov : 16:57
multumesc pentru sfaturi

CrysMM » 23 Nov : 15:55
Asculta pe Youtube demo cu ambele, Yamaha PSR 2100 am avut in fata, E50 nu am avut, dar din ce aud pe Youtube, mie personal nu-mi place. La capitolul asta nu mai poti cere sfaturi, ai urechi sa asculti

CrysMM » 23 Nov : 15:53
O alta problema mai poate fi intretinerea. In caz ca vei avea probleme, sa presupunem cu claviatura. Clapa rupta, schimbarea contactilor de guma, mult mai usor gasesti pentru Yamaha.

rogabriel » 23 Nov : 15:53
atunci ca si tobe e mai buna yamaha ?

CrysMM » 23 Nov : 15:52
@rogabriel - buna nu este niciuna. sunt total depasite ambele. Conteaza care este in stare mai buna fizic, clape, butoane. Atentie la ecran la Yamaha, acel model de ecran are anumite probleme. Sa se vada clar, fara sa aiba liniute subtiri pe el. Daca poti, bate si putin in el, sa nu cumva fie aranjat sa vada bine in momentul vanzarii, de preferat clapa sa fie rece cand o probezi. Mie la E50 nu-mi place deloc cum suna tobele. Vezi si tu pe youtube, gasesti destul demo cu ambele clape, usoara, folclor, si-ti faci o parere.

rogabriel » 23 Nov : 14:55
dati--mi si mie o parere care dintre cele dou e mai buna roland e 50 sau yamaha 2100

Roberto E80 » 23 Nov : 14:29
salutare tuturor!

rogabriel » 23 Nov : 13:57
aici nu e vb de ridicat sau etc este vorba de cum se aude

rogabriel » 23 Nov : 13:57
ma refer la yamaha 2100

rogabriel » 23 Nov : 13:56
da george de asta si intreb dar ce parca se aude cealalta mai bine

pustiulica » 23 Nov : 13:34
@rogabriel, din ce punct de vedere intrebi? Legat de sunet PSR9000 este incomparabil peste E50, la fel legat de claviatura, posibilitati, daaar si de greutate! PSR9000 este de vreo 4-5 ori mai grea decat E50, ceea ce o face aproximativ netransportabila daca nu ai bagat sala macar vreo 2 ani

george32 » 23 Nov : 13:19
rogabriel-fiecare cu gustul si parerea lui dar eu nu cred ca se merita roland e 50 este cu ecran tactil

rogabriel » 23 Nov : 13:06
rectific yamaha psr 2100 am gresit eu scuze

Prylyca » 23 Nov : 12:55
Bună ziua stimați muzicieni

rogabriel » 23 Nov : 12:36
buna ziua colegi , am si eu o intrebare se merita sa fac schimbul intre un roland e 50 cu un yamaha psr 9000 ?

benone » 23 Nov : 09:24
O Dimineata placuta tuturor

ionut74 » 23 Nov : 06:21
Buna dimineata

stocholm23 » 23 Nov : 00:39
O seara placuta !

Gioni » 23 Nov : 00:03
noapte buna

fantastic » 22 Nov : 23:12
Noapte buna dragi colegi !!!

barth53 » 22 Nov : 20:06
Salutari tuturor!

Seva » 22 Nov : 18:45
Buna seara ! Nu gasesc versurile la Lei ,lei -Provincialii si nici nu inteleg unele cuvinte pe youtube ...stie cineva unde le-as gasi .cu multumiri !!!

adinek » 22 Nov : 14:09
buna treaba

sorin77sol » 22 Nov : 11:37
Buna ziua ! ...

Mcmiki » 22 Nov : 10:44
Salutare tuturor ...

lucianG1000 » 22 Nov : 09:13
Bună dimineața !

yul » 21 Nov : 23:45
buna seara si bun gasit tuturor.

floriensen » 21 Nov : 21:36
buna seara si bun gasit tuturor.

danieltrd » 21 Nov : 20:43
buna seara...,,

george32 » 21 Nov : 19:41
Salut

costygrek » 21 Nov : 19:18
seara buna tuturor!

viorelious » 21 Nov : 19:11
seara buna!

Prylyca » 21 Nov : 12:35
Bună ziua stimați muzicanți

pyry » 21 Nov : 10:03
buna dimineata dragi colegi

reb3lutxxx » 21 Nov : 09:58
Salutare dragi colegi!

mariuspantera » 20 Nov : 22:04
Cu plăcere!

marukorg » 20 Nov : 20:43
Mulțumesc frumos Marius

mihaichiru78 » 20 Nov : 20:36
Seara buna

cosys112 » 20 Nov : 20:00
Salut !

SkiN » 20 Nov : 17:43
viori , orchestra , sax ,acordeon

mariuspantera » 20 Nov : 17:13
Marukorg, am urcat la downloads stylurile de folclor din setul lui Viorel de la Bârlad! Stylurile sun in format midi (export SMF) . Le gasesti in Downloads la styluri Korg , dupa ce o sa fie aprobate de un admin! Succes!

marukorg » 20 Nov : 17:13
Salutare tuturor

mariuspantera » 20 Nov : 17:08
Salut!

claudyucla » 20 Nov : 15:58
salutare

Roberto E80 » 20 Nov : 08:47
salutare tuturor!

marukorg » 20 Nov : 00:35
Marius numai stylurile de folclor..care sunt mai bune pt cantat...sârbă;hora mare;lenta;lăutărească si cam atât...Mulțumesc oricum Marius

mariuspantera » 20 Nov : 00:28
Marukorg , te ajut eu numai sa-mi spui ce styluri te intereseaza? Eu le pot scoate cu export midi fiecare cv in parte e munca multa si la si la tine ! Nu stiu daca se pot converti cu korg pa manager ca atunci ar fi simplu!

Prylyca » 19 Nov : 21:48
Bună seara

Cosma » 19 Nov : 15:46
Sal all :-:-h

marukorg » 19 Nov : 14:02
Salutare prieteni...Ne ajuta si pe noi cineva cu stylurile de folclor din setul de pa4 al lui Viorel??

Prylyca » 19 Nov : 13:39
George32 mulțumesc foarte frumos pentru sfaturi o duminică frumoasă vă doresc.

kisut » 19 Nov : 10:49
Salut. Stie cineva de unde pot face download la fisierul Korg Pa 3x format.pkg. Mutumesc anticipat!

george32 » 19 Nov : 09:29
Prylyca-cablu midi-usb

Cristi Ciobanu » 19 Nov : 09:28
O duminica frumoasa va doresc !!!

cipri » 19 Nov : 08:57
Salutare tuturor o Duminica placuta la toti.

Prylyca » 19 Nov : 08:48
Salutare dragi muzicanți cum conectez un Roland e86 la calculator mulțumesc anticipat!daca îmi poate da cineva o parere

Prylyca » 19 Nov : 08:43
Bună ziua

catalin184 » 18 Nov : 23:17
Buna seara

danieltrd » 18 Nov : 21:14
buna seara,,,..

EMIRAH » 18 Nov : 20:17
Salutare prieteni ,vreau sa modific un style de pa 4x dar nu stiu de unde pot memora fiecare varianta in parte la sectiunea TUNING +/-,stie careva (ex:V1 bass-/ V2 bass+ )? Multumesc !

pyry » 18 Nov : 16:31
scuze ca intru in discutie eu lucrez mai mult cu korg dar yamaha e totusi yamaha si un tyros 3 eeeeee eeeeee daca stii sa al arajezi suna nu mai vorbim de finetea clapelor

george32 » 18 Nov : 14:37
MarianD-depinde cat de uzate sunt amandoua dar din ce stiu si eu korg pa 600 este peste tyros 3

MarianD » 18 Nov : 14:29
Sa schimb Korg Pa 600 cu un Tyros 3 ?

claudyucla » 18 Nov : 14:05
buna ziua

Claudiux10 » 18 Nov : 11:56
Nitacoita pt partea de folclor la pa 600 iti recomand setul lui Viorel de la barlad.Bafta

Prylyca » 18 Nov : 07:20
Permiteți-mi vă rog frumos să descarc setul Roland e 86-e96 de la secțiunea download încărcat pe site de vitkov mulțumesc.

Prylyca » 18 Nov : 06:22
Bună dimineața .

basal » 17 Nov : 21:08
Stie cineva daca exista mapa de sunet pt roland BK3,si daca da se poate baga in Style works ?

danieltrd » 17 Nov : 20:49
salutari....

Colyy » 17 Nov : 20:11
Salutare tuturor

Prylyca » 17 Nov : 18:54
Mulțumesc pentru sfaturi o seară frumoasă vă doresc.

Nitacoita » 17 Nov : 18:13
imi recomanda cineva un set bun pentru korg pa 600

george32 » 17 Nov : 15:55
Prylyca sunt niste baterii care tine ritmurile in clapa eu am pus la gem wk3 si a mers,nu stiu daca merge si la modelul tau.

rogabriel » 17 Nov : 14:38
LINK: Click aici ! aic i claudiux colinde

Claudiux10 » 17 Nov : 14:25
Buna ziua dragi Muzicanti!!! Un set bun dw colinde pt pa 600 stie cineva...Multumesc Doamne ajuta°°!!!

rogabriel » 17 Nov : 12:59
e 86 ???? mai exista asa ceva ????? mai foloseste cineva !!! mai bine video daca poti si abgradeaza-te si tu cu ceva mai nou aia e veche rau ...............................si nu cred ca se poate ceva pt memorie alea din cate stiu doar citesc de pe discheta atat ..........sory Prylyca schimbo

cipyanoo » 17 Nov : 09:25
Buna dimineata tuturor! A mai incercat cineva cu pa 300 sa instaleze pkg - ul ala care deblocheaza functia de sampling?eu am tot incercat dar nu vrea.se opreste la 0 % dupa 10 secunde si spune:sistem update failed.please turn the instrument off.multumesc anticipat.

Prylyca » 17 Nov : 08:54
BUNĂ ZIUA AM UN Roland e 86 nu are memorie statica deci daca o închid șterge tot are cineva o idee cum pot face să țină styluri in memorie memorate pentru întotdeauna ?multumesc mult!ozi bună vă doresc.

Prylyca » 17 Nov : 08:45
Salutări la toți a poate ajuta cineva cu un set pentru Roland e 86,si MULTUMESC din suflet!

Prylyca » 17 Nov : 08:21
Mulțumesc pentru invitație în primul rând !am și eu nevoie de un set Roland e86 vă mulțumesc frumos o zi bună

danidaniel » 16 Nov : 20:34
Buna seara

danieltrd » 16 Nov : 19:07
buna seara..,,

george32 » 16 Nov : 18:42
salut,o seara buna tuturor.




Comentarii noi


[download] Manual de utilizare Korg PA600 in limba romana Posted by viorel t on 24 Nov : 18:30
multumim !


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by marukorg on 24 Nov : 17:23
se poate incarca in pa3??


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by Mrbogdan on 24 Nov : 13:40
Foarte bun!Multumim mult si poate postezi si un sax bun de juzi!


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by geogenesys on 23 Nov : 19:06
Lasa si o descriere, de unde si cum ar suna, te rog!!! Si pentru celalat la fel, acordeon Sibiu...1511456803 ]


[download] tonuri roland Posted by faber on 21 Nov : 17:37
pentru ce roland?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap