Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha - Lucruri mai putin stiute
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Fri Jul 14 2017, 10:13AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
Este valabil si la S770.

Pentru T4 trebuie apasate GUITAR - ORGAN si STRINGS, pentru T5 BASS - ORGAN si STRINGS.

[ Edited Fri Jul 14 2017, 10:16AM ]


Back to top
CrysMM
Fri Jul 14 2017, 06:13PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
Cum sa pornesti clapa cu "Auto power off disabled"

Se tine apasata prima clapa C, se apasa butonul de Power, se elibereaza clapa C. Dupa pornire va aparea mesajul "Auto power off disabled". Dupa repornire revine la statusul anterior functia de auto power off.

Back to top
shuper
Fri Jul 14 2017, 07:25PM
Registered Member #16485
Joined: Thu Apr 06 2017, 09:23AM
Posts: 23
marius9 a scris ...

In modul Fingered la acompaniament (la toate aranjoarele Yamaha) la apasarea a trei clape consecutive din zona de acompaniament al mana stanga (ex. Do1, Do1#, Re1), raman doar tobele/percutia (un fel de solo...). Foarte multi nu stiu acest aspect.


multumesc nu stiam

Back to top
Mihai13
Sun Jul 16 2017, 03:36PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 139
Am incercat sa-mi fac o librarie proprie din UVN cu fila mea de 970 pusa in YEM cand am ajuns la 500MB (marimea UVN-urilor) nu a mai mers desi PPF-ul si PPI-ul erau doar in jur de 320MB
Probabil YEM se limiteaza la cat poate clapa.
Voi incerca cu o fila n27 de Tyros sa vad daca face la fel.
Revin
Mihai

Back to top
CrysMM
Sun Jul 16 2017, 09:22PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
Memoria pentru voci este de 352 Mb, din cauza asta nu te lasa sa-l faci mai mare. Vocile dintr-un pachet nu pot avea mai mult de 352 Mb. Cel putin asa am inteles eu. Pack-ul poate avea 500 Mb, dar vocile maxim 352. Daca ma insel, rog sa fiu corectat.

S770 ar avea memorie pentru wave de 512 Mb, 160 rezervati pentru expansion, restul pentru ce au pus intern in clapa, iar 970 am intels ca ar avea 2 Gb din care este folosit doar 1 Gb?!?!? 512 rezervati pentru ce este in clapa si probabil ceva spatiu free si 512 pentru expansion.

Poate ne trezim cu ceva update ca la Korg PA300 si ne dubleaza memoria de sampler

Au astia nite politici cu memoria asta, de parca ar costa sute de euro. Un amarat de cip de 2 Gb costa cativa dolari si pe mine ma chinuie cu 160 de mega in clapa. Nici macar cat un batran CD. Stiu, politica, sa se vanda S970 la pret dublu, ca sa stai sa tragi si acolo de 512, care de fapt nu ii folosesti pentru voci toti. Sa se vanda Tyros 5, la care, dupa ce ca dai o caruta de bani, mai trebuie sa-i cumperi 1 Gb.

In fine, asteptam update-ul pentru dublare memorie 8-<

[ Edited Sun Jul 16 2017, 09:33PM ]


Back to top
CrysMM
Mon Jul 24 2017, 06:19PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
PSR S770-S970

Pornire clapa in Test mode:

Se tin apasate Piano, Strings si DrumKit, se apasa Power, se ridica apassarea pe butoane. Clapa va porni in Test mode. Se selecteaza testul dorit cu Tempo + si - sau cu roata Dial, pentru a porni/opri testul si apasa START/STOP. Atentie, testul cu nr. 81 sterge setarile din clapa, asa ca faceti back-up.


Revenire la setarile din fabrica:

Se tine apasata clapa C6 (ultima clapa) si se apasa Power. Se revine la setarile din fabrica. Faceti back-up inainte daca va trebuie setarile.

[ Edited Mon Jul 24 2017, 06:25PM ]


Back to top
abdon
Tue Jul 25 2017, 07:33AM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Posts: 206
CrysMM, multumesc de pont, dar ... test la ce, la soft, la meniuri?


Back to top
CrysMM
Tue Jul 25 2017, 08:22AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
Se pot testa mai multe, soft, butoane, leduri, memoria, pitch bend, potentiometre, ecranul lcd, sunt 80 si ceva de teste. Poti intra in el linistit si sa incerci, nu ai ce strica.

Procedura o am luata din manualul de service, care de altfel l-am pus si la download. Va doresc sa nu aveti nevoie de el.

Back to top
Mihai13
Wed Jul 26 2017, 12:10PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 139
YEM o implementare ce ma enerveaza rezolva totusi cate ceva:
1.Se pot instala mai multe seturi odata
2.Daca seturile contin aceleasi voci YEM vede si cand face PPI-ul pt ambele seturi le incarca doar o data.
Exemplu: VasiOnica set PPI-210MB + Daniel Set PPI-410MB au PPI comun 480MB deci se pot pune impreuna pe S970, desi normal ar depasi memoria (620MB) - valorile sunt arbitrare.
3.Odata asignate instrumentele pe sty poti sa muti cum vrei pozitia samplerelor si a celorlalte materiale fara a avea probleme
Stima
Mihai


Back to top
CrysMM
Mon Jul 31 2017, 04:39PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
PSR S670 are claviatura de Tyros 1. De asta este si mai buna ca la S770-S970.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by raduuu on 19 Jun : 10:24
Multumesc frumos, Miki!


[download] Din Pa4x MariusT - in Pa3x necompresat Posted by misukorg on 18 Jun : 23:53
mutumim ptr gest


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by misukorg on 18 Jun : 23:39
Mulțumim pentru gest si efortul făcut!


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by miki67 on 18 Jun : 20:45
PuicaMultumesc pentru apreciere!


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by Puica on 18 Jun : 02:06
Bravo miki faci treaba buna !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap