Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha - Lucruri mai putin stiute
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Mon Jul 31 2017, 05:17PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 782
Vad ca nu mai pot edita, completez.

Aceeasi claviatura de Tyros 1 este prezenta in multe clape de la Yamaha, seriile YPT, S550, S650 si altele.

Claviatura din S770 si S970 este prezenta in foarte multe clape, PSR 1000, 2000, 3000, S900, S910, S950, si multe modele ieftine de la Yamaha.

Ca un rezumat, intr-o clapa de 1000 de euro folosim aceeasi claviatura ca in cea de 200, buna idee.

Back to top
abdon
Tue Aug 01 2017, 12:39AM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Posts: 210
Ma scuzati ca ma bag aici cu un subiect, dar intr-adevar este un lucru mai putin stiut, la un prieten de al meu, la Tyros 5 a aparut eroarea aceasta, stie careva, va rog, ce problema ar putea fi? Unexpected error Turn the power off and on again tsfcvzuboo L233 105-2EO-B11-47F



[ Edited Tue Aug 01 2017, 12:40AM ]


Back to top
CrysMM
Tue Aug 01 2017, 07:51AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 782
Cand apare eraorea? La boot, in timp ce canta? Este permanenta, aleatorie? Cum se manifesta? Blocheaza clapa?

Back to top
abdon
Tue Aug 01 2017, 01:38PM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Posts: 210
Când vrea sa folosească pack ul, tonurile, sau ritmurile

Back to top
CrysMM
Tue Aug 01 2017, 02:05PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 782
Are continut de la clape anterioare pe acolo, Tyros 4 sau 3, ceva nu e in regula, asa am patit au la un T4, aveam ceva de la T3 prin pack si dadea mereu eroarea cu turn the power of and on.

Sa-si faca un back-up, urmat de o resetare generala.

Back to top
abdon
Wed Aug 02 2017, 08:35AM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Posts: 210
Vă mulțumesc, s-a rezolvat, a făcut update de sistem de operare, și funcționează normal!

Back to top
CrysMM
Sun Nov 12 2017, 10:53PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 782
Am o nelamurire la S770. Pe output am 2 iesiri R si L/L + R. Eu vreau sa scot semnalul intr-o singura boxa activa si sa folosesc un singur cablu. Pentru asta exista iesirea L/L + R. Ce fel de cablu este necesar aici? Jack de 6,3 stereo si in boxa sa fac XLR tot stereo? Altfel nu prea vad sa fie. In manual nu se specifica. Ar mai fi o solutie sa plec cu cabluri mono pe ambele iesiri, in boxa am 2 intrari, dar vreu o intrare libera pentru altceva.

Back to top
s_cristi
Mon Nov 13 2017, 01:21PM

Registered Member #1965
Joined: Fri Oct 03 2008, 03:37PM
Posts: 355
Cablul trebuie sa fie mono. Ambele iesiri Line Out sunt Mono.
L/L+R inseamna ca este detectat automat de clapa ca tu nu folosesti iesirea R si iti ofera - in semnal Mono, repet - un mix de L+R.
Eu folosesc 2 cabluri mono intr-o singura boxa activa care are 2 intrari, cum ai zis si tu mai sus.

[ Edited Mon Nov 13 2017, 01:22PM ]


Back to top
CrysMM
Mon Nov 13 2017, 03:04PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 782
Da, merci de info, am testat si eu acum, asa este, aduna L+R pe acelasi canal pentru activa singura.

Back to top
Mihai13
Tue Oct 15 2019, 04:33PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 323
Voi revigora putin timp threadul asta pt ca este instructiv pt cei ce lucreaza cu <softul> celor de la Yamaha.
Astazi ceva usor ca mi-e greu sa scriu.
Daca aveti un sty cu intro diferit pe minor si major nu faceti editare in clapa de dublare a numarului de masuri ca <berbecul> de style creator de la Yamaha nu vede si canalele 1-8 si rezultatul va fi disparitia uneia din <variatii> de pe intro.
Cele bune!

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Orchestre Yamaha Posted by Kmcoio on 06 Apr : 19:40
Mulțumesc frumos! Le descarc imediat și îmi fac de cap!


[download] alex set pa3xpro Posted by arghir on 06 Apr : 14:47
salut sunt deja inscris pe accest site dar nu mai imi da voie sa trimit seturi nici casa le descarc nustiu ce sa intaplat ca am respectat toate regurile o singura data am tras un p [more ...]


[download] Set Korg Pa600 - Adi302004 Posted by Lazar2020 on 04 Apr : 20:19
Adi nu pot sal descarc,nu poti sa mil pui tu pe -email- multumesc anticipat...multa sanatate


[download] Set Korg Pa600 - Adi302004 Posted by Lazar2020 on 02 Apr : 03:59
Multumesc pentru set Adi,multa sanatate...


[download] psr630 bun Posted by ionursan on 01 Apr : 20:05
e slabut setu baet





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap