Forums

Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema sunet
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
gigiflo
Fri Jul 07 2017, 12:09AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1354
nitulescu a scris ...

☝☝☝ Aaaa...si uneori mai si pocneste in difuzoare...nu mereu...nu la acelasi ton..nu la acelasi style...🔊🎹🕪💣💣💣💥💥💥

Pare o parodie ceea ce spui...

Back to top
Organist
Fri Jul 07 2017, 03:53AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Nu gigi...chiar nu e o parodie...😔

Back to top
gigiflo
Fri Jul 07 2017, 07:47AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1354
nitulescu a scris ...

Nu gigi...chiar nu e o parodie...😔

Imi pare rau sa aud asta...Pa 300 e o clapa buna, dar intr-adevar materialele folosite si "finisajul" lasa de dorit., uneori chiar peste limita logicii : potrivirea butoanelor ca inaltime la carcasa, mufe de contact, etc...

Back to top
geanikorg
Fri Jul 07 2017, 09:54AM
Registered Member #14970
Joined: Fri Feb 13 2015, 12:05PM
Posts: 87
salut. da pa 300 asa face pocneste,gajaie,uneori la pornire nu se incarca ,la volum maxim scartaie din toate incheieturile,setul ad se aude infundat si foarte aglomerat,setul denis e reglat ca naiba ,unele tonuri gajaie ,basul e acelasi peste tot si e unul reglat foarte prost ,,si eu am aceste probleme si altele,ca o rezolvare am intrat in global-preferance si am coborat volumele la drums ,bass si acc la 110 ,in limiter am dat gainul pe 1 ,in master eq am coborat basul la 1,5 ,tonurile care pocnesc stergele,sant tonuri incomplete mai e mult pana va iesi un set pentru ea reglat asa pentru ea cred ca e ceva sila placa de sunet ca in pauze se aude un fasait in boxe cam mare si nu e din cauza cablurilor ,eu incerc sa-mi fac setul meu ,treaba e ca nu prea am timp liber suficient. clapa are posibilitati are potential dar trebuie lucrata cu multa rabdare

Back to top
tenny_psr9000
Fri Jul 07 2017, 10:02AM

Registered Member #741
Joined: Sat Aug 09 2008, 10:20PM
Posts: 34
intra in meniu la audio si eq si dezactiveaza egalizatorul si limiter ca deaia pocneste in difuzoarele ei,trebuie sa ai grija cu setarile daca ai prea multe inalte de ex. pocneste si face urat insa daca dezactivezi boxele ei si reglezi pe statie nu mai pocneste nimic,am un coleg cu pa600 i-am oprit egalizatorul ala si nu mai are probleme

Back to top
Organist
Fri Jul 07 2017, 10:11PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Sa spunem ca momentan am gasit remedierea problemelor...baraitul la luarea oricarui acord am observat ca este prezent la unele styluri din setul lui Marius Gerea...de exemplu la purtata...doar daca selectez stylul nu neaparat sa il si pornesc...iar pocnetul din difuzoare a disparut deocamdata prin dezactivarea limiterului asa cum m.ati sfatuit...nu dauneaza cu nimic acest lucru???

Back to top
angelitto
Fri Jul 07 2017, 10:16PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 978
Nu dauneaza nimic. Limiterul trebuie folosit doar cand pui clapa pe amplificare. Cand o folosesti cu boxele ei, opreste limiterul si nu o sa mai pocneasca nimic. E o chestie veche asta. Am patit si eu la pa600, acum cativa ani. Au bubuit boxele de m-am speriat. Dar dupa ce am pus limiterul pe OFF nu au mai bubuit nici macar o data.

Back to top
Organist
Sat Jul 08 2017, 07:20AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Si cand pui clapa pe amplificare sa inteleg ca trebuie neaparat sa activezi limiterul...dar nu se vor auzi din nou pocniturile acelea si pe amplificare?...

Back to top
tenny_psr9000
Sat Jul 08 2017, 09:17AM

Registered Member #741
Joined: Sat Aug 09 2008, 10:20PM
Posts: 34
Nu trebuie sa activezi limiterul deloc, daca vrei poti sa faci setari pe amplificator cu limiterul pornit dar sa dezactivezi boxele clapei ca alea pocnesc.

Back to top
sarac.lipit
Sat Jul 08 2017, 03:07PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2437
ce povestiţi voi aici aduce a windoz10 pus pe 486...

dezactivezi tot şi merge!!!!

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by miki67 on 14 Aug : 19:02
Ma bucur ca te-am putut ajuta si iti multumesc pentru apreciere.Sanatate si spor!


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by albundy on 14 Aug : 13:00
Multumesc frumos. Esti baiat de 10 stele.1534240972 ]


[download] (pt.puica) sorin roscatu pa4compres.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 20:06
ma bucur Puica.cu placere si apreciez sinceritatea ta.spor la treburi si multa sanatate iti doresc!


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 19:58
cosys112da,ar trebuie sa mearga pentru ca stylurile sunt de pa1x/800/etc. nu de la clapele mai noi.daca nu merge scrie-mi pe topicul ,,ajut cu korg pa manager v3.2 si ti-l fac pent [more ...]


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by cosys112 on 13 Aug : 19:50
Acest set merge si pe pa 600 ?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap