Forums
| Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Harta frecventelor si a sfaturilor in mixaj | ||
| Go to page >> | |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| cminor |
|
||
![]() Registered Member #55
![]() |
||
| Back to top |
|
||
| adimatis |
|
||
|
Guest
|
e dragut si util. multumim cminor. |
||
| Back to top |
|
||
| D-A-N |
|
||
![]() Registered Member #8
ff.utila!!..multumim!!!
|
||
| Back to top |
|
||
| bits |
|
||
|
Guest
|
Intr-adevar...super utila...merita scoasa la imprimanta si lipita pe capacul de la dynacord pe interior.Ajuta mult pt. live in cazul in care ai un microfon ce agata pe o anumita frecventa(microfonie sau feedback),identifici cu clapa (sau cu urechea daca te tine) pe ce ton face microfonie si la acea frecventa umbli din EQ.
|
||
| Back to top |
|
||
| viorelious |
|
||
![]() Registered Member #1633
interesanta kestie . mersi
|
||
| Back to top |
|
||
| Lautaru |
|
||
|
Guest
|
super faina ne scuteste de multe lucruri. Multumim.
|
||
| Back to top |
|
||
| igoriokkk |
|
||
|
Guest
|
Multumesc mult cminor
|
||
| Back to top |
|
||
| DorinelParadox |
|
||
![]() Registered Member #6316
?dar cefel veti ,face eq la doua instrumente care canta in aceiasi zona de frecvente? cred ca mai mult conteaza urechea, la master,dar si teoria e ajutatoare,fara ea nu putem lucra corect! [ Edited Thu, 19 Feb 2009, 11:37PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| Roland07 |
|
||
![]() Registered Member #949
Bun, bun...avem harta...ce facem cu ea? taiem din eq-uri conform graficelor pe frecventele joase? trebuie si cele inalte taiate? Inteleg...la voci e un pic dificil de setat eq-ul...conteaza si spectru de frecvente al modelului de microfon folosit, etc. Florine, please help... |
||
| Back to top |
|
||
| cminor |
|
||
![]() Registered Member #55
Aceasta harta ajuta orchestratorii ... la modul ca daca o cunosti, cand pui instrumentele si tii cont de ea, incerci sa nu incaleci mai multe intrumente in aceeasi plaja (daca esti nevoit, le panoramezi sau le pui in octave diferite) |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page >> | |