Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Yamaha Genos |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
FlorinM |
|
||
Registered Member #142
Yamaha GENOS = Made in CHINA??? Imi aduc aminte cand a aparut Korg PA600/PA900, cum unii carcoteau cum ca aceste clape sant chinezarii ieftine, cum ca China nu-i Italia sau Japan, insa aici vorbeam de niste clape de clasa medie, PA3X (la vremea aceea) si acum Pa4X, era/este clapa Made in Italy!!! Iata ca acum se pare ca au aparut si de la Yamaha chinezarii!!!, DAR, diferenta, fata de Korg, e ca sant si scumpe!!! si flagship!!!, clasa de varf!!! Personal, nu am nimic ca e facuta in China, aproape toate instrumetele si echipamentele muzicale (si nu numai) sant fabricate in China!!! Insa cand ne gandim ca Tyros 5 e o clapa "Made in Japan" si se cerea pe ea putin peste 4000€ (cea cu 76 clape), sa scoata acum o clapa in China, si fara nesimtire sa ceara peste 4500€??? Toata lumea stie ca in China e mana ieftina de lucru, insa sa ceri un asa pret, pe o "vana de plastic, nici macar de calitate", e culmea tupeului!!! Si acum, daca e Made in China (eu nu am verificat, nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva, dar am sa verific si eu) cum de tac baietii care o au? Cum de nu ne spun surpriza anului? E de laudat! p.s probabil de aceea d-l Laurentiu (ElGi) folosea cuvantul magic "chinezarie" cand vorbea despre Genos!, nu mi-am dat seama de ce! [ Edited Thu Feb 01 2018, 07:08PM ] |
||
Back to top |
|
||
rayzen29 |
|
||
Registered Member #12936
Va salut, eu sunt posesor de Genos de curând, ce pot sa spun despre aceasta clapa in momentul asta, este ca un miracol, am și pax4 , și părerea mea este ca, Genosul se aude mai bine! Sănătate!
|
||
Back to top |
|
||
Bogdan4X |
|
||
Registered Member #17812
sVipper a scris ... 1. Eu nu am jignit pe nimeni, am citat o zicală veche dar actuală reieșind din unele comentarii din acest thread, fiecare înțelege cum vrea... 2. Eu nu cânt pe "caca" așa cum s-a exprimat dnul mai sus (oare asta nu este o jignire în adresa celor ce cântă pe yamaha?)... 3. Dacă merge vorba de argumente, mai țineți minte primele demo de folclor cu pa4? (nu am pretenții asupra pa4, e o clapă bestială)... Ați rămas profund impresionați de sound? Suna ca orchestra lu' Botgros? Nu cred.... Cu timpul au pus mâna pe ea băieți deștepți și acum ea sună ...la ei. Așa și în cazul Genos, răbdare... Sănătate și baftă. Big True! Sunt de ceva timp( relativ scurt) posesor de Yamaha Genos! Avand inainte pa4... ce va pot spune e ca mi-e dor de functiile din korg sa pot edita un ton mai in amanunt, o toba. De lejeritate in cantat live, dar la Yamaha iubesc claritatea si fidelitatea. Adica totul se aude clar, curat, nu incarcat si dezordonat. In pa4 am avut n setari si in volume si MaxxAudio si reglaje, nu puteam sa am claritate. Eu zic ca baietii destepti ar trebui sa puna mana pe Genos si sa incerce sa scoata fiara din ea. De putit se poate dar trebuie timp, informare. |
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
Registered Member #17765
Genos este un instrument superior chiar și față de Pa5X, dar, depinde de mâinile care o butonează, și abilitățile de a lucra în PC
|
||
Back to top |
|
||
abdon |
|
||
Registered Member #1425
Bună colegi! O întrebare: ce s-ar întâmpla dacă aș instala in Genos1 sistemul de operare de la Genos2? Singurele detalii pe care le-am înțeles este că amândouă sunt pe 24biti, memoria lui G1 este mai mare, inclusiv memoria flash? Posibil sa fie diferența la procesor? Mulțumesc! |
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
Registered Member #16489
Nu se intampla nimic, nu poti. Nici nu ai OS intreg, doar update-uri de firmware. Este ca si cum ai vrea sa bagi update-uri de Win10 pe Win7. Teoretic, daca ai avea OS-ul intreg si acces la modalitatea lui de scriere, plus acces la nivel DEV la SO, s-ar putea face ceva. Dar asta doar asa, in teorie si cu toate cunostintele celor care au pus pe picioare aceste clape. |
||
Back to top |
|
||
abdon |
|
||
Registered Member #1425
Multumesc mult CrysMM!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
abdon a scris ... Bună colegi! O întrebare: ce s-ar întâmpla dacă aș instala in Genos1 sistemul de operare de la Genos2? Singurele detalii pe care le-am înțeles este că amândouă sunt pe 24biti, memoria lui G1 este mai mare, inclusiv memoria flash? Posibil sa fie diferența la procesor? Mulțumesc! Urmaresc acum un nebun, pe un forum, care vrea sa faca o adaptare, la modul ca si-a cumparat mainboard de G2 si vrea sa il instaleze impreuna cu ecranul de G2 in G1. SUnt curios ce ii va iesi... |
||
Back to top |
|
||
sVipper |
|
||
Registered Member #10465
cminor a scris ... abdon a scris ... Bună colegi! O întrebare: ce s-ar întâmpla dacă aș instala in Genos1 sistemul de operare de la Genos2? Singurele detalii pe care le-am înțeles este că amândouă sunt pe 24biti, memoria lui G1 este mai mare, inclusiv memoria flash? Posibil sa fie diferența la procesor? Mulțumesc! Urmaresc acum un nebun, pe un forum, care vrea sa faca o adaptare, la modul ca si-a cumparat mainboard de G2 si vrea sa il instaleze impreuna cu ecranul de G2 in G1. SUnt curios ce ii va iesi... Se poate un link? Mulțumim |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Luis Carlos Autor Karl Heinz Daub , I don't think copy protection applies for Yamaha to Yamaha or from Genos ABC to Genos DEF... I have Genos 1 and unfortunately I can't afford to buy Genos 2 at the moment. However, I am a technician, doing repairs for Korg, Roland and Yamaha. So, I bought a mother board and display for Genos 2 cheap and I may adapt it on my Genos this weekend for fun. Din ce am vorbit in privat cu el, chiar vrea sa incerce LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |