Forums

Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori
 
<< Previous thread | Next thread >>
ACORDEON LETICCE
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
AEM
Tue Dec 26 2017, 05:46PM

Registered Member #15697
Joined: Mon Feb 08 2016, 03:26AM
Location / Localitate:: Bucureşti
Posts: 125
Buna Seara
Am gasit si eu un fisier arhiva pentru Kontakt,
care contine un fisier nki
si mai multe fisiere wav.
Are fisiere de acordeon numerotate
de la acordeon-01.wav
la acordeon-41.wav .
Am pus aceste fisiere in samplerul
TX16Wx .
Anexez foto in care arat ca le-am pus
incepand de la clapa C1
ajungand pana la clapa E4,
ceea ce mi se pare cam dubios.

Rog pe cineva care are ureche muzicala si intelege problema mea sa ma ajute ca sa pun ca lumea esantioanele in sampler si sa ma ajute cu setarea lor in sampler.

Am o rugaminte,
daca nu ati lucrat cu setari de pluginuri vst, incercati sa nu comentati in acest topic,
mersi.

Si acum sa pun si poza:






[ Edited Tue Dec 26 2017, 05:48PM ]


Back to top
victorr
Tue Dec 26 2017, 07:07PM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 848
Pune fisierul acordeon-01.wav la nota F2, acordeon-02.wav la nota F#2 ................. si tot asa din semiton in semiton pana la acordeon-41.wav care va fi ultima nota, A6.
Back to top
AEM
Tue Dec 26 2017, 07:59PM

Registered Member #15697
Joined: Mon Feb 08 2016, 03:26AM
Location / Localitate:: Bucureşti
Posts: 125
Am facut-o si p'asta !
Multumesc frumos @victorr.

Acum mai sunt restul de setari per nota.
Pana una alta sa-i atasez niste efecte. Vreau ca sa sune cum suna la aceia de pe iutub.


Izvoras curgand la vale (proba sampler Fleita Juzisound pe Tyros 5)




vreau sa fie ca in film, acordeon plus tambal si sa sune ca acolo.
Dar totusi parca acolo nu este acordeon ci altceva ...



[ Edited Tue Dec 26 2017, 08:15PM ]

Back to top
AEM
Tue Dec 26 2017, 08:54PM

Registered Member #15697
Joined: Mon Feb 08 2016, 03:26AM
Location / Localitate:: Bucureşti
Posts: 125

O prima aproximare.
Pianul nu este reglat
si nici efectele nu sunt finalizate.
Cred ca tipul din filmulet canta pe note inalte ( dupa clapa C5 )

Unde gasim si noi niste tambal ?
Un tambal care sa fie facut sa sune ca acela din filmulet.


[ Edited Tue Dec 26 2017, 09:02PM ]

Back to top
CrysMM
Tue Dec 26 2017, 09:43PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 414
Ce se canta pe dreapta in filmulet este fleita, fluier.
Back to top
AEM
Wed Dec 27 2017, 05:32AM

Registered Member #15697
Joined: Mon Feb 08 2016, 03:26AM
Location / Localitate:: Bucureşti
Posts: 125


Ei, daca mi-ar fugi si mie degele asa cum ii fug domnului din filmuletul de sus !

Scula, clapa mea este ca aceasta din filmuletul de jos:



Are 24 clape + 1 clapa, adica 25 clape.
Adica de doua ori cate 12 clape plus inca una la dreapta
Daca socotim numai clapele albe,
avem de trei ori clapa C,
C, C+1 si C+2,
C+2 fiind ultima din dreapta si C prima din stanga,
dupa C+2 nu mai apare nici o clapa;
unde
C este inceputul sirului
C, D, E, F, G. A, B;
C+1 este inceputul sirului
C+1, D+1, E+1, F+1, G+1, A+1, B+1;
C+2 fiind singur.



LPK25 se poate deplasa pe bara de clape de mai sus cu cate un sir de clape albe, adica cu cate un sir de 12 clape albe si negre.

Din oficiu, LPK25 este situat
cu C pe pozitia C2,
cu C+1 pe pozitia C3
si cu C+2 pozitia C4.

Dincoace de C+2 si dincolo de C+4,
LPK35 nu mai are clape
si de aceea trebuie deplasat cu cate 12 clape albe si negre
incolo si incoace.
Pentru deplasarea pe bara de clape de mai sus
LPK25 are doua butoane pentru deplasare stanga dreapta,
deci apasand o data pe unul din butoanele de stanga dreapta,
deplasam LPK25 cu 12 clape albe si negre inspre staga sau inspre dreapta pe bara de clape de mai sus.

Pe LPK25 acordeonul
incepe cu o deplasare spre stanga urmata de apasarea celei de-a patra clape albe
si se termina cu o deplasare spre dreapta urmata de apasarea celei de-a treia clape albe dinspre dreapta,
primele trei clape albe (primele 5 clape albe si negre ) si ultimile doua clape albe (3 clape albe si negre ) nefiind folosite in domeniul stanga o data - pozitie default - dreapta o data.
Unde deplasarea inspre stanga si deplasarea inspre dreapta se face fata de pozitia din oficiu, pozitia default. Pozitia default, fiind C pe C2, C+1 pe C3 si C+2 pe C4, asa cum am scris mai devreme.

Asadar cu 'LPK24', cu tastatura, cu mousul si cu aplicatia 'Jescola Buzz' trebuie sa fac ceea ce face 'Yamaha Tyros 5'.

Am ramas la acordarea pianului si la procurare de esantioane de tambal


Intre timp voi lucra la digitatie.
Ce rapid misca din degete domnul cu Yamaha !

Va rog frumos ca sa ma ajutati.
Va multumesc.


O observatie importanta: Bara de clape de la sintetizatorul Arturia, pardon, de la sintetizatorul MiniMogueVA e diferita de bara de clape de la samplerul TX16Wx, in sensul ca pe bara lui Arturia C este pe C2 iar pe bara lui TX16Wx C este pe C3

[ Edited Wed Dec 27 2017, 06:12AM ]

Back to top
claaxy
Wed Dec 27 2017, 08:58AM

Registered Member #13424
Joined: Thu Oct 03 2013, 04:02PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 259
Cauta-ti o clapa cu minimum 4 octave adica 49 clape daca vrei sa faci ceva.

[ Edited Wed Dec 27 2017, 02:03PM ]

Back to top
AEM
Wed Dec 27 2017, 10:41AM

Registered Member #15697
Joined: Mon Feb 08 2016, 03:26AM
Location / Localitate:: Bucureşti
Posts: 125
claaxy a scris ...

Cauta-ti o clapa cu minimum 4 octave adica 49 clape daca vrei sa faci ceva.





Multumesc pentru sfat, este o idee foarte buna.
Poate,
am scris 'poate',
in viitorul mai apropiat sau mai indepartat o sa achizitionez un computer rapid si controler dotat cu 49 clape, sequencer si tot ce trebuie.

Deocamdata raman la tastatura netbookului HannSpree, la tastatura de 17 lei pe care i-am atasat-o, la finger-sensing padul sau, la mouseul ( pe care am dat vre-o 5 lei) pe care i l-am atasat si la tableta grafica pe care i-o pot atasa ( si care m-a costat 240 lei ). In plus am mai dat 470 lei pe monitor de 1920 pe 1080, pe care il pot atasa de asemenea netbookului. Pe LPK25 am dat 300 in versiunea wireless, dar nu a mers wirelessul si mi-a dat in schimb LPK25 simplu si astept sa-mi vireze in cont diferenta de 100 lei.
Dupa ce ca am dat 300 lei pe LPK25 Wireless, am mai dat inca vre-o 40 lei pe baterii, mufa de 5, 35, sau 6,35, ca nu mai stiu si pe alimentator de 5V pe USB. Deci am ramas cu niste obiecte care nu-mi trebuiesc dar am dat 40 lei pe ele si mai astept sa-mi inapoieze cand or avea bani, 100 lei.

Asa ca voi continua cu ceea ce am.


Asadar unde ramasesem ?
Ah, da, la reglarea acordeonului.
Trebuie sa spun ca acordeonul l-am facut din sampler deoarece pluginul Matilda al lui Jeskola Buzz, nu prinde semnale MIDI date de controler sau de la alta sursa, si de aceea am cautat sampler VSTi. Acordeonul va fi deci in varianta Matilda si in varianta TX16Wx, ambele trebuind reglate.
Asa, si mai astept sa fac rost de esantioane de tambal pe care le voi asambla si pe ele in samplerul intern, pe numele sau deja nominalizat, Matilda si in samplerul VSTi TX16Wx sau altul mai pricopsit dar neaparat freeware.

Va multumesc si astept ajutor de la Dvs.

Asa, ce mai am de spus ? Da, normal ca sunetul nu este curat ci cam gajiit si nu se aude bine din cauza placii de sunet onboard, din cauza ca am setat placa pe valori joase pentru ca functionarea lui Jescola Buzz, Psycle sau AbletonLiveLite sa nu-mi omoare procesorul si sa-mi inghete sistemul de operare Windows7 care numai el singur imi solicita serios netbookul, micul chinez pe nume HANNspree.

Deci inca o data,
Va multumesc si astept ajutor la acordarea acordeonului si la procurarea de esantioane de tambal.


ps. ultima observatie, cat mai pot face reeditari,
ati observat ? "acordarea acordeonului"


[ Edited Wed Dec 27 2017, 10:59AM ]

Back to top
victorr
Wed Dec 27 2017, 06:14PM
Registered Member #9068
Joined: Tue Mar 16 2010, 10:05PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 848
Cu un controller midi nu poti canta in timp real cu acompaniament (tambal, bas, braci) + acordeon la dreapta. Poti doar sa inregistrezi toate instrumentele separat, si apoi sa canti cu dreapta peste ele ca si cum ai canta cu un negativ.

Chiar si daca ai gasi un program cu care sa folosesti ritmuri, nu-ti vor ajunge clapele...vei avea o octava pentru mana stanga la acompaniament si o octava pentru dreapta.

Ca program de calculator cu care poti folosi ritmuri, poti incerca One Man Band (OMB). Trebuie sa instalezi si un driver midi virtual ca sa conectezi programul OMB la Kontakt, ca sa se auda tonurile semplate din Kontakt. OMB incarca ritmuri de Yamaha. Cu programul asta cantau baietii cu clape fara sampler, de genul Yamaha PSR400 nu stiu cat.

Back to top
AEM
Wed Dec 27 2017, 08:09PM

Registered Member #15697
Joined: Mon Feb 08 2016, 03:26AM
Location / Localitate:: Bucureşti
Posts: 125
victorr a scris ...

Cu un controller midi nu poti canta in timp real cu acompaniament (tambal, bas, braci) + acordeon la dreapta. Poti doar sa inregistrezi toate instrumentele separat, si apoi sa canti cu dreapta peste ele ca si cum ai canta cu un negativ.

Chiar si daca ai gasi un program cu care sa folosesti ritmuri, nu-ti vor ajunge clapele...vei avea o octava pentru mana stanga la acompaniament si o octava pentru dreapta.

Ca program de calculator cu care poti folosi ritmuri, poti incerca One Man Band (OMB). Trebuie sa instalezi si un driver midi virtual ca sa conectezi programul OMB la Kontakt, ca sa se auda tonurile semplate din Kontakt. OMB incarca ritmuri de Yamaha. Cu programul asta cantau baietii cu clape fara sampler, de genul Yamaha PSR400 nu stiu cat.



Domnule, eu sunt afon si nici nu-mi pot coordona corect degetele fara sa ma uit pe unde le pun.
M-am si mirat ca am fost in stare sa observ ca fisierele acelea wav nu erau puse unde trebuie deoarece nu sunau cam cum credeam eu ca trebuie sa sune, conform pozitilor pe care le pusesem; este posibil totusi ca sa nu fiu afon absolut.
De asemenea de cand am LPK m-am cam obisnuit cu pozitia notelor pe bara cu clape. Deci nu sunt chiar asa de bolovan.
A mai ramas domnule ca sa-mi coordonez toate degetele ca sa fie acolo unde trebuie si nu sa bat pe bara ca dobitocul. Trebuie sa fac ceva ca sa scap de nenorocirea asta. Am impresia ca de la creier pleaca treaba, trebuie ca degetele mele sa apese acolo unde trebuie, dar se pare ca creierul meu nu stie unde sa trimeata degetele ca sa apese.
Si pe de alta parte, desigur asa este, un singur controler actioneaza un singur instrument virtual, pentru mai multe instrumente virtuale fiind nevoie de mai multe controlere. Tastatura, poate fi si ea folosita ca keyboard, deci practic am doua keyboarduri, cel de pe tastatura si controlerul. In afara de tastatura, mai am mousul si sensyng padul plus placheta grafica, care si ea poate fi folosita la controlarea programelor. Mai am instalat si un cablu virtual.

Domnule deocamdata trebuie ca sa trasez anvelopele, lucru la care nu ma pricep.

Cat despre programe: sunt trei programe freeware mari si late de care stiu eu:
1-Jeskola Buzz,
2- Psycle ,
si 3- "Linux Multi Media Studio"
Dintre acestea mie imi convine Jeskola.

Cat despre acompaniament,
ar fi frumos ca sa procur de pe aici esantioane de instrumente de acompaniament, dar nu acesta este scopul prezentei mele in acest forum, eu fiind aici ca sa invat sa utilizez claviatura si notele muzicale, restul este bonus.

Asadar ca bonus, va rog sa ma ajutati ca sa anvelopez esantioanele de acordeon si daca va este lejer, nu insist, deci daca va este lejer, va rog sa-mi dati si niste seturi de esantioane pe care sa le asamblez si sa le anvelopez formand instrumente .

Am uita sa scriu de ritmuri, nu sunt inca interesat de asaceva ci mai mult sunt interesat de esantioane de instrumente folosite in folclorul de aici din zona, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Ucraina, Romania, evident. Dar asa cum am spus ar fi destul de mult pentru capacitatea mea si inzestrarea mea de a face muzica.

[ Edited Wed Dec 27 2017, 08:48PM ]

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cipri » 25 Feb : 09:06
Buna dimineata tuturor , sa aveti o Duminica placuta tuturor.

valinico » 25 Feb : 07:48
Neața!

Florin21 » 24 Feb : 23:14
Cum se face stacatura la saxofon pentru Banat?

Costy71 » 24 Feb : 19:22
Seara frumoasa dragi colegi!

cipri » 24 Feb : 19:12
Sara buna tuturor.

cdinu » 24 Feb : 18:52
salutari.

dextar_x » 24 Feb : 16:47
sall all

Costy71 » 24 Feb : 15:07
ok sa rezolvat multumesc mult angelitto!

angelitto » 24 Feb : 15:01
@Costy71, intri aici, o schimbi si salvezi din josul paginii LINK: Click aici !

Costy71 » 24 Feb : 14:58
Buna ziua dragi colegi care ma poate ajuta si pe mine cum pot schimba parola va multumesc

angelitto » 24 Feb : 14:56
@Dan179, fa un factory restore. Daca tot 105mb arata, instaleaza din nou OS'ul. Daca si dupa OS tot 105mb sunt, trimite-o la garantie.
@florea, uite asta eu zic ca merge LINK: Click aici !

LAVIN » 24 Feb : 14:55
Salutari,,,,

acery71 » 24 Feb : 14:39
Salut Florea ! Pentru pa300 ceva bun nu avem idee , ceea ce stim este ca din ce este pe forum iti creezi tu un set al tau exact asa cum ti-ai dori sa fie .O zi placuta in continuare !

Costy71 » 24 Feb : 14:37
Salutare dragi colegi va doresc o dupa amiaza placuta tuturor!!

george32 » 24 Feb : 14:32
Salutare

dextar_x » 24 Feb : 13:47
Cine ma poate ajuta cu un set pt korg pa 800 cu 128 mb ram

dextar_x » 24 Feb : 13:44
Cine ma poate ajuta cu un set bun pentru korg pa 800

dextar_x » 24 Feb : 13:41
Salutare colegi mei ?

cosys112 » 24 Feb : 13:13
Salut

florea » 24 Feb : 13:02
salut prieteni !!! ce set pentru korg pa300 imi recomandatii ..ceva mai reusit ce pot gasi pe site !!multumesc frumos

acery71 » 24 Feb : 12:28
Salutare prieteni ! Am reusit sa imi fac cateva ritmuri pentru pa700 , am incarcat setul pe site , asteptam publicarea lui de catre Admin ! O zi placuta in continuare va doresc !

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:04
Va rog sa-mi spuneti daca gasesc la Download un set cu returnele (M.Gerea) pentru Korg pa800 (64mb), si cum se numeste?

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:02
Buna ziua colegi!

CrysMM » 24 Feb : 10:28
@Dan179 - ai incercat o resetare generala?

Dan179 » 24 Feb : 10:27
Salut, a mai avut cineva problema la pa900 sa fie memoria de 105 in loc de 192.
Si nu este niciun set pe ea. Care o fi problema ca sistemul de operare este ultimul 1.2?

Costy71 » 24 Feb : 10:07
Buna dimineata colegi!

AEM » 24 Feb : 07:42
Domnule victorr, la adresa aceea v-am scris un mesaj.
Am recunoscut țambalul, braciul și acordeonul .
:-)

seby_69 » 23 Feb : 20:37
va salut respectuos stimati colegi!

victorr » 23 Feb : 20:14
Pardon, Grisa Golovaci. Asculta aici: LINK: Click aici !

victorr » 23 Feb : 20:10
AEM, nu stiu ce set ai gasit tu de Korg PA2. Dar vezi ca sunt 2 Grisa, amandoi din Cernauti. Cel care e activ acum pe site, e Grisa Gostiuc. Dar mai este si altul, Grisa Mahala.

laur82 » 23 Feb : 19:54
Nu am acces la download.

laur82 » 23 Feb : 19:54
As dori si eu ritmul firida pentru tyros2

robert92 » 23 Feb : 19:19
de ce nu am acces la download daca am facut si o donatie? cat trebuie sa mai astept?

mihay_gw8 » 23 Feb : 18:35
buna seara dragi colegi

marukorg » 23 Feb : 14:54
Salutare

dextar_x » 23 Feb : 13:37
nu am cces la downald pt a imi descarca un set pt korg pa 800 cu 128 mb

dextar_x » 23 Feb : 13:33
Dan_68 nu am acces la downald ........

AEM » 23 Feb : 12:55
dextar_x da o cautare dupa "pa 800" si vei gasi kile de seturi arhivate . Chestia e ca instrumentele, rhythmurile si tot ce e prin ele, nu sunt chiar usor de folosit . Din ce am inteles eu pana acum, cam este setul cu rhythmuri si instrumente personalizate ...

AEM » 23 Feb : 12:01
Grisa am gasit un set pus de dvs pe internet acum cativa ani, Grisha Cernauti Pa2x 2013.SET. Foarte folositor.

Am de acum peste un giga de arhiva de seturi, am sute de instrumente, zeci de ritmuri. Din pacate, la mine pe aranjorul Sofeh, stilurile importate nu-si aleg singure instrumentele corespunzatoare.

Am inceput sa ma plictisesc de Sofeh. Si lumea imi zicea sa-mi cumpar clapa adevarata ! Pai ce ma faceam cu ea ?

milumil » 23 Feb : 12:01
Bună ziua prieteni un amic are o clapa casio CTK 6000 știe cineva dacă se pot pune ritmuri pentru ca clapa are un card de memorie și dacă da ce terminatie au ritmurile mulțumesc și o zi buna la toată lumea

dan_68 » 23 Feb : 11:48
la cate seturi de pa 800 sant la download nu ai gasit nici-unul...inseamna ca pentru tyros ai..

dextar_x » 23 Feb : 11:38
Merita sa vand korg pa 800 si sa cumpar yamaha tyros 2 ????? nu am set pt korg pa 800 ??????????

dextar_x » 23 Feb : 11:27
Buna colegi!!!

Dan179 » 23 Feb : 10:40
Danillaur am eu set pentru pa600 din Oltenia, cautama Roșu Marius pe Facebook 😀

dextar_x » 23 Feb : 10:03
Multumesc pt intelegere ...

Roberto E80 » 23 Feb : 09:44
nu face nimic...doar ca ne facem datoria si atentionam userii! stiu ca nu a fost cu intentie rea, dar asta e regulamentul pt toata lumea!

dextar_x » 23 Feb : 09:40
Scuzati .....

Costy71 » 23 Feb : 09:38
Buna dimineata colegi!!

Roberto E80 » 23 Feb : 09:32
buna dimineata tuturor! dextar_x, daca ai citit regulamentul site-ului (punctul 4 LINK: Click aici !), inseamna ca stiai ca nu ai voie sa postezi pe chat numere de telefon si adresa de mail, data viitoare risti BAN!

dextar_x » 23 Feb : 09:24
***[blocked by admin]***

acery71 » 23 Feb : 08:33
Salutare ! O zi placuta sa aveti !

cipri » 23 Feb : 08:00
Buna Dimineata tuturor.

Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.




Comentarii noi


[download] Tonuri sarbesti Posted by cipri on 25 Feb : 09:25
Multumesc.


[download] acordeon solo Posted by cipri on 25 Feb : 09:22
Multumesc.


[download] pa700_Marius2018.set Posted by acery71 on 24 Feb : 18:24
Astept parerile voastre fie ele bune sau rele ,dar cel mai mult astept sa il imbunatatiti si sa il repostati ! Seara placuta sa aveti !


[download] set pa 600 foarte bun Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:18
Nu e bun de nimic !


[download] stile bune pa 600 Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:17
mie nu imi merg in clapa incarcate





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap