Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Caut instrumentisti, solisti, etc ... |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Caut compozitori si textieri ! |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
Salut!! am o mare mare problema....am un grup de copii extrem de talentati....cu care am reusit sa fac o sumedenie de lucruri frumoase.... sa obtin ...multe premii.......cantam de ne rupem cam orice fel de gen (fara manele) pe voci..... in unison... muzica romaneasca, totusi nu ofera prea multe piese pentru copii...Problema mea este urmatoarea: ma poate ajuta cineva....sa-mi compuna cateva piese (vreo 2,...3...) sa fie cu caracter dansant...specific varstei de 11-14 ani....si cu text frumos? Ne intelegem la pret si la restu........multumesc mult...:))
[ Edited Sat Jan 24 2009, 05:45PM ] |
||
Back to top |
|
||
minigutza |
|
||
Registered Member #6
Daca ai avea negativele (instrumentalele) pieselor as putea incerca sa te ajut !
|
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
scuze... nu ai inteles ...:) deci daca poate cineva sa-mi compuna o piesa ptr copii, ceva nou...ca-s satula de copiat....as fi tare fericita.......ei sunt extrem de talentati ...daca vrei uite am sa-ti trimit cateva voci ca sa iti dai seama.....noi tot am facut coveruri dar ...nu prea gasim piese romanesti care sa nu fie stii ...de dragoste...in fine...intelegi tu...faza e ca am apelat pe la marii " compozitori" pentru copii ...mafie mare....
|
||
Back to top |
|
||
minigutza |
|
||
Registered Member #6
Urca totul intr-o arhiva la upload si dai nume voci pentru minigutza ca sa imi dau seama si dupa ce o iau o sterg.nu face mai multe ci toate intruna.Sa vad mai bine la ce te referi
|
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
da...recunosc, sunt varza:) eu pot sa uploadez melodii (ca un demo) ce contin vocile copiilor mei (inregistrate neprofesional, recunosc) ca sa-ti poti face o idee cum canta ei ... sunt melodii de muzica usoara rom si straine... in fine... sper ca am inteles bine si nu...altfel...sper ca la asta te refereai. (recunosc, am probl de exprimare)... o seara buna:)) |
||
Back to top |
|
||
minigutza |
|
||
Registered Member #6
Cateva observatii : In primul rand nu vad de ce razi atat si nu iei treaba asta putin mai in serios... (razi de fiecare data la sfarsit) 2.Nu deti un studiou.Cum ai tras vocile daca nu sunt profesionale ? (macar poate au un reverb,delay sau ceva pe ele aplicat) 3.Daca vrei sa imi arati cateva fa-i o arhiva rar/zip si urc-o pe site pentru ca sa o iau eu de acolo dupa care o sterg (nu pune separat ca nu cumva sa le dau drumul din greseala pe site la astfel de pozitive ). Mult noroc ! |
||
Back to top |
|
||
ioana72 |
|
||
Registered Member #4293
pentru texte ma ofer!
|
||
Back to top |
|
||
simandan |
|
||
Registered Member #4366
Ai nevoie de compozitor de muzica pentru copii. De copiatori si facatori de negative, e plina tara. Profesionisti sunt putini, dar la ei trebuie sa apelezi. M-a deranjat atitudinea unora care cred ca stiu totul... |
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
minigutza a scris ... Cateva observatii : In primul rand nu vad de ce razi atat si nu iei treaba asta putin mai in serios... (razi de fiecare data la sfarsit) 2.Nu detin un studiou. Cum ai tras vocile daca nu sunt profesionale ? (macar poate au un reverb,delay sau ceva pe ele aplicat) 3.Daca vrei sa imi arati cateva fa-i o arhiva rar/zip si urc-o pe site pentru ca sa o iau eu de acolo dupa care o sterg (nu pune separat ca nu cumva sa le dau drumul din greseala pe site la astfel de pozitive ). Mult noroc ! "Să nu-mi fie cu bănat", dar nu te înţeleg minigutză şi nici întervenţia ta. Doamna s-a exprimat destul de clar că vrea să cumpere câteva piese noi de la un compozitor, melodii specifice copiilor. Pentru ce îţi trebuie demo, nu ştiu. Vrei să compui tu ceva ? Dacă da, iartă-mă, nu vreau să fiu tăios ! Ca să revin la subiectul thread-ului, am 2 prieteni care se mai ocupă şi cu aşa ceva, dar nu ştiu de ce buget dispune grupul dumneavoastră. Ştiţi că o piesă în primă audiţie costă destul de mult... Later Edit: dacă doriţi unele din negativele pieselor care au intrat şi s-au cântat în "Mamaia", se pot comanda pentru suma de 7o lei/buc. Vi se trimite în primă fază o listă şi vă alegeţi ce vă place. Pot să mă interesez de un număr de telefon... [ Edited Sun Jan 25 2009, 12:54AM ] |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
ioana72 a scris ... pentru texte ma ofer! Orice gen ? Da nu, atunci ce gen ? |
||
Back to top |
|