Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Caut instrumentisti, solisti, etc ... |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Caut compozitori si textieri ! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ioana72 |
|
||
Registered Member #4293
orice gen!
|
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
Multumesc foarte mult...deja intram la banuielei ca nu ma fac bine inteleasa... asa e ai dreptate simandan e plina lumea de diletanti. Sunt interesata de INTRA IN CONTACT CU PRIETENII AIA TAI ...CHIAR DACA AR COSTA CEVA MAI MULTo prima auditie. pentru mine e o cheste destul de importanta (plus ca noi suntem multi si am cotiza toti) ..as prefera asta decat alte prostii... Nu m-a deranjat foarte tare faza cu demo ptr ca nu am de ce sa ma feresc, pot trimite oricui. Deranju a venit din alte parti...:) M-ar interesa daca stii si de catalogu cu neg la 70 ron. La noi aici in zona este asa ceva , la preturi mai mari/ mici, dar as pune copiii sa se uite sa-si aleaga poate e mai divers. uite, atasez un colind cu grupu meu inreg la scoala acu 2 ani... aaaa si ms ioana72:) Daca schimbarea nu vine de la noi, nu avem de la ce sa ne asteptam de la cei micuti, nu? |
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
Sorry ionutz_pa....la tine ma referam ptr tine e postu de mai sus...te rog sa ma ierti, abia m-am trezit si sunt ......:)
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
Nu-i nimic, stai liniştită. O să întreb luni când merg la şcoală de un număr de telefon în primă fază. Am un coleg, tot profesor de muzică, care are o şcoală de canto şi care, cum spuneam, pregăteşte copii pentru diferite spectacole-concurs şi ştiu că aşa achiziţionează negativele (dă comandă şi-i vine cd-ul acasă). Cât priveşte partea de creaţie, o să mă interesez şi de asta şi, dacă o fi, poţi face un drum până la Focşani că nu e departe. |
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
merci tare de tot, ionutz_pa,... ai dreptate distantele sunt mici ...
|
||
Back to top |
|
||
ioana72 |
|
||
Registered Member #4293
cred ca daca noi,cei mari ca varsta,nu ne implicam,va fi din ce in ce mai rau...cred ca pot face texte,nu neaparat versuri,pentru orice fel de muzica,important e sa nu cadem in vulgaritate si ignoranta!
|
||
Back to top |
|
||
anabaias |
|
||
Registered Member #1349
analuchian mult succes in ceea ce-ti propui.......muzica nu stiu sa fac caci nu am studiile necesare insa as putea sa te ajut la versuri......ideea este daca ai putea sa-mi zici cam ce [*****] sa fie.....am inteles f bine ca vrei ptr copii insa despre ce sa se cante, prietenie, dragoste, despre muzica?.......mult succes in continuare
[ Edited Sun Jan 25 2009, 04:56PM ] |
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
in general ar trebui sa fie de prietenie, pace, scoala, parinti, copilarie, si...stii sunt faine alea care au versul mai lung (peste 8 silabe) care pot forma fraze muzicale...
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
ioana72 a scris ... orice gen! Ok, o sa deschid un thread nou, sa nu facem ghiveci pe forum ... |
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
multumesc foarte mult tuturor celor care au scris aici:)... chiar m-a incurajeaza cele scrise de voi. ms si o seara frumoasa:) |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |