Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
diferenta intre Yamaha Tyros 5 si Genos
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Yamahakey
Mon Apr 09 2018, 06:53AM
Registered Member #17106
Joined: Mon Apr 09 2018, 06:41AM
Location / Localitate:: Lakeshore
Posts: 5
Buna sint propietarul unui Tyros 4 si as dori sa schimb cu uhn Tyros 5 sau Genos. As dori sa cer sfat daca merita Genosul diferenta de pret fata de Tyros 5 ?
Va multumesc anticipat pentru ajutor

Back to top
FlorinM
Mon Apr 09 2018, 10:49AM
Registered Member #142
Joined: Fri Jun 20 2008, 10:39AM
Location / Localitate:: Wien
Posts: 143
Diferentele le gasesti pe net, exista de la yamaha un document unde e trecut tot ce are in plus Genos fata de Tyros5.
Sfatul meu e, daca ai banii. Genos! suna cu totul altfel (nu in demo-uri pe Youtube sau mai stiu eu unde) si are unele functii importante in plus. Amintesc doar una: Inserturiile la efecte 28 fata de 9 ale lui Tyros5, si cine stie, stie ce inseamna asta!
E doar parerea mea, banii sant ai tai, alegi ce vrei!

p.s al meu Tyros5 76, e pregatit sa isi gasesca alt propietar!


[ Edited Mon Apr 09 2018, 10:50AM ]

Back to top
Yamahakey
Mon Apr 09 2018, 03:38PM
Registered Member #17106
Joined: Mon Apr 09 2018, 06:41AM
Location / Localitate:: Lakeshore
Posts: 5
Da multumesc am vrut doar si alte pareri pentru cam am auzit de la unii colegi ca nu ofera asa de mult in plus fata de T5 cu cit costa mai mult ....In Canada pretul unui Genos este peste dublu fata de pretul unui T5 f putin folosit adica CN$6700 fata de CN$3000

[ Edited Mon Apr 09 2018, 03:39PM ]

Back to top
FlorinM
Tue Apr 10 2018, 12:29AM
Registered Member #142
Joined: Fri Jun 20 2008, 10:39AM
Location / Localitate:: Wien
Posts: 143
Aici ai acel pdf, de la Yamaha unde e trecut ce functii are in plus fata de Tyros5, asta pe langa cum suna!
LINK: Click aici !
Back to top
Yamahakey
Tue Apr 10 2018, 12:41AM
Registered Member #17106
Joined: Mon Apr 09 2018, 06:41AM
Location / Localitate:: Lakeshore
Posts: 5
Super mersii mult ...
Back to top
cozma1969
Tue Apr 10 2018, 02:47AM
Registered Member #6965
Joined: Fri Mar 06 2009, 12:58AM
Location / Localitate:: Petrila
Posts: 103
LINK: Click aici !

Back to top
elgi
Tue Apr 10 2018, 03:05PM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 684
Hristos a Înviat la toată lumea şi sărbători cu bine!
În acel video, domnule Cosma, marele realizator de producţie video a demonstrat că habar nu are ce scrie în filmuleţul de holiud... mai exact faptul că nu înţelege nimic din tehnlogie. A trecut nişte aberaţii ca fiind adevăruri... O fi poate român, că prea le dă cu stângu-n dreptu'...
Plusuri care ne folosesc muzicanţilor Genos versus Tyros 5:
- placa de sunet superioară calitativ;
- 10 Registration-uri pe faţă versus 8;
- faptul că are mai multe efecte, nu ştiu câţi dintre muzicanţii ce cântă trandafirul la fereastra miresuicii şi ea dă din buci, buric, ţâţe (dacă are) şi ce mai are la dispoziţie, câţi deci dintre muzicanţi ştiu să se folosească cu adevărat de acele efecte? Ca să poţi spune că ştii ce e cu ele, trebuie să cunoşti ce fac şi ce valori trebuie să le dai la toţi cei peste 14500 de parametri de la efecte. Să fim serioşi, răspunsul este unul singur şi simplu de nimerit: NIMENI! Aşa că e vânare de vânt. Iei ce efecte ţi-au pus ei din fabrică şi asta e tot. Apropo de efecte: dacă iei orice efect din Genos dai edit şi scrii aceleaşi valori la parametri pe un Tyros 5 sau 4, obţii acelaşi efect. Deci are doar mai multe preseturi, nu mai multe motoare de efecte.
- citeşte lyrics la mp3 (această treabă o ştie korgul de câteva modele înainte, nu de mult, să zicem aşa...).
Cam astea sunt plusurile. Acuma vin minusurile:
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- având doar 13 kile, e clar că e din plastic de cea mai joasă speţă; să vedem dacă şi cum se descurcă clapa asta măcar după un sezon de nunţi la fel cum se descurcă încă bătrânica de PSR 9000 (să nu sărim la legendarele DX7 sau G-800, G-1000 de la defuncta concurenţă Roland - tancuri, nu plastice chinezeşti), ori PA1, PA2, la fel nişte tancuri serioase;
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- MADE IN CHINA!!! De ce n-or fi făcut-o în fabrica de la Hamamatsu, în Japonia, unde au fabricat pe rând Tyros 2, 3, 4 şi 5??? Cred că numai din prostia celor ce conduc firma. Nişte tăntălăi cu prea multă tehnologie prin mână!
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- degeaba are memoria internă (care nici măcar nu e memorie internă, ci un stick de memorie de 64 de giga, din care restul până la 58 este ocupat de tonurile şi ritmurile interne) dacă nu pot să o schimb, adaug etc. Suntem în 2018 şi ăştia nu au auzit încă de SSD? INADMISIBIL să ceri atâta purcoi de bani şi să nu pui minimul strictului necesar!!! Când se buşeşte acel stick (ştie toată lumea care mai lucrează cu tehnica modernă că aceste dispozitive sunt defectuoase, nu prezintă nicicum siguranţa datelor la modul ideatic), poate cineva să răspundă la o întrebare simplă: ce faci cu clapa când se buşeşte acel stick intern? Yamaha nu a răspuns deocamdată la această întrebare! Nici nu ştiu câţi şi-au pus întrebarea, d-apoi să mai şi răspundă...
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- oare câţi din proprietarii de Genos, să nu zic de ceilalţi, care dau sfaturi pe forumuri fără măcar să fi citit cartea tehnică a chinezăriei, au citit despre faptul că acea memorie flash este limitată la 100 de formatări? Având în vedere că acea plăcuţă nu poate fi schimbată ca la Tyros 4 sau 5, căci este încastrată în motherboard, nu pusă în soclu, după cum bine era făcut în T4, 5 şi Motif, ştiind că acea plăcuţă este deci limitată la formatări şi nici nu se poate înlocui, întrebare de baraj din nou: ce faci după 100 de formatări, înlocuieşti placa de bază? Cam atâta de handicapsaţi sunt chinezii ăştia japonezi...
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- dacă lăsau loc şi pentru SSD îi durea bidineaua? E un mare pas înapoi prin scoaterea portului pentru HDD/SSD, căci una este să pui HDD de 2 Terra, că poate vreau să mă folosesc de placa aia de sunet extraordinară a clapei, să pun negative wave la 24 sau chiar 32 de biţi, la 192 de KHz, nu la 44100 Hz, că cică suntem în 2018, nu 1970...
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- ce îi durea căpăţânile pe drogaţi dacă puneau HDD/SSD în loc de acel port idiot în burta clapei? Că oricum la nuntă nu stai să deschizi şurubul ăla (iarăşi prost gândit, trebuia să facă gen ca la Rolandurile astea noi, GW-8 şi restul, cu o clăpiţă simplă, nu să stai să desfaci şuruburi ca să schimbi un stick - Cât îi mai suporţi, Doamne, pe retarzii ăştia???);
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- afişorul degeaba are rezoluţie mai bună, dacă, iată, combinaţiile de culori sunt cu mult mai proaste decât la seria Tyros? Ce frumos se vede meniul pe T1-5, culori deschise, scris mare, clar, limpede, în timp la genosel zici că au vrut să găsească combinaţia de culori cea mai puţin lizibilă: să scrii cu alb pe acel fond verde care îţi rupe ochiul... RETARZI!
- au pus în meniul mare butonul de Demo. Dacă făceau greşeală să nu poată fi customizabilă treaba, chiar era de kko; dar de ce au făcut aşa ceva? S-or fi gândit că din 4000 de euro nu au bani de-un buton fizic pentru Demo, ca până acuma?
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- de ce oare au mutat Multipadurile în dreapta, deasupra ultimei octave? Măcar şi pentru aşa ceva nu o s-mi iau vreodată Genos! nu este admisibil, oricât de mare iubitor de Yamaha aş fi: eu ca să dau un cinelul mare, existent pe al 4-lea pad, deoarece cu dreapta cânt în octava a 4-a, trebuie să trec cu mâna stângă o octavă peste mâna dreaptă, să dau cinelul şi simultan, concomitent şi în acelaşi timp, pentru a nu se naşte sincope în interpretare, trebuie să revin în tonică, adică să schimb acordul la mâna stângă (dacă pun clapa pe modul AI Full, nu e bine, că îmi ia în considerare notele de la solistică şi iese un muci cu borş din armonia mea);
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- n-or fi găsit pe la chinezi nişte porturi 3.0??? Nu de altceva, dar suntem în secolul vitezei, acuşica descărcăm în 5G câte un gigalău pe secundă, iar ăştia umblă cu maxim 12 MB/s. Aşa ceva... Ori nu s-or fi înscris la bani? Or fi cerut chinezii prea mult pe un port USB... GĂINARI!
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- de ce i-au mâncat să nu dea voie din soft să ai acces la tonurile din GM&XG şi GM2? Eu de acolo folosesc nişte acordeoane, chitări, chitară bas, ce i-a deranjat aşa de mult, mai ales că Genos are intern acele tonuri, dar nu ai acces la ele, le poţi pune doar în Songuri; păi eu dacă le vreau în live ori style? Căcăraze!!!
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- nici acel mono legato nu e cum trebuie făcut, ăla trebuia să se activeze automat şi când sunt în modul Poly, nu doar în mono. De ce să nu pot folosi şi polifonia şi legato-ul la tonurile mele? Dacă vreau să-l am şi mono cu legato şi poly, trebuie să salvez ca două tonuri şi apoi să jonglez între ele... GUNOAIE!
- toată tevatura din stânga clapei nu e pentru cântat live, e strict pentru dijeială!!! Era bună ideea, dacă era dusă până la capăt, adică acele fadere să fie motorizate. Dar Yamaha căCorporeişăn nu mai ştie să facă aşa ceva. Au ştiut în 1986, când au scos primul mixer digital din lume, cu fadere motorizate. După 40 de ani nu mai ştiu să le pună motoraş. S-or fi scumpit şi motoraşele? Ştie careva costul a 8 motoraşe puse pe fadere? Din 4000 de euro nu au avut de unde pune?
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- Song play-ul nu are ce căuta acolo unde l-au pus, e împotriva firii muzicănţeşti; să zicem că trecem peste asta, dar nu pot trece peste altă mizerie: dacă tot ai DOUĂ playere, de ce nu îţi dă voie să le foloseşti cum vrei? Adică, pentru cine nu ştie şi mai bate câmpii ce minunată droangă e Genos-ul, nu îţi dă voie să pui în ambele playere câte un fişier midi şi astfel să faci crossfade între 2 negative midi. Numai între un negativ midi şi altul mp3/wav. KAKA MAKA!!!
- nu are hard disk sau SSD, nici nu poţi să-i pui (ce handicapaţi!!!);
- nu are buton pe faţă ca să-i scoţi dinamica, ai de făcut caligrafie pe afişor până dau să scoţi dinamica, i-a mâncat în zambilică pe drogaţi să scoată butonul de pe faţă; Korg PA4 se califică detaşat ca funcţionalitate direct pe faţă versus Genos, însă la sunet intern e clar că placa de sunet nouă îşi spune cuvântul - iaca găsii şi un plus... Dar ca funcţii, Genos este MULT sub Tyros 5, să nu vorbim despre Tyros 4, indiferent ce ar spăla unii creierii...
- Style audio se poate face şi pe Tyros 2 (dacă ştii cum, dacă nu, dai sfaturi pe forumuri) - ştiu că sunt rău, dar mai pot cu droanga lăudată de zici că-i Dumnezeu pe Pământ, că nu e deloc aşa!
Adunând plusuri şi minusuri, eu nu aş lua niciodată aşa ceva, măcar şi prin lipsa totală de gândire ergonomică având în vedere unde au pus multipadurile - treabă IMPARDONABILĂ!!!
Îmi cer scuze persoanele cu handicap fizic sau mintal care s-ar simţi lezate: e doar un fel de-a spune, nu e un afront adus persoanelor cu dizabilităţi, pentru care am doar nişte munţi de compasiune, nicidecum altceva!
Părerea mea!
Back to top
Kmcoio
Tue Apr 10 2018, 04:39PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Location / Localitate:: Ramnicu Valcea
Posts: 472
Ei, uite asa se face un review. Nu ca pe alte forumuri “dedicate” unde daca ai cutezat sa expui vreo critica marcii adulate local ai imbulinat-o, te crucifica aia mai ceva ca pe Hristos, ca tot trecu Pastele acum.:))

[ Edited Tue Apr 10 2018, 04:40PM ]

Back to top
sVipper
Tue Apr 10 2018, 04:51PM

Registered Member #10465
Joined: Mon Oct 10 2011, 01:16PM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 174
Dl Elgi, mai explicit nu se poate, mulțumim, ne-ai deschis ochii, rămân pe Tyros 4 încă 10 ani, sănătate să fie !!
Back to top
FlorinM
Tue Apr 10 2018, 08:09PM
Registered Member #142
Joined: Fri Jun 20 2008, 10:39AM
Location / Localitate:: Wien
Posts: 143
De accord cu dvs d-le Laurentiu, cu toate ca in unele puncte a-ti exagerat putin! Eu voi vorbi de Tyros 4 care am avut-o si Tyros 5 care inca o am, clape care la fel nu au fost bombe, cel putin pentru mine ca detinator de Korg pana la PA 4X.

- Ce sa fac cu HDD de 500GB? sa ma uita la filme? sa tin pe el torenti? (asta e valabil si la Korg)
- Ditamai ecranul cu un scris mare la el, ca sa poata vedea bine cei care fac majoritatea cumparatoriilor de Yamaha Tyros (e vorba de batraneii cu bani), ce folos? cand vroiam sa scriu un nume la cantare, trebuiau numai prescurtari, ca nu intra mai mult! Iar informatii, aveai foarte putine, tot din cauza marimii literelor, ca numai incapea mare lucru. Si lista poate continua...
- tot plastic de doi lei avea si Tyros 4, 5, care dupa mai multa munca, se ducea culoarea de pe butoane! Tyros5 76, partea din fata, de sub clape, se curba daca prindeai de ea....
Pentru mine insa, la fel si Tyros 4, 5 sant aceleasi plasticuri cu diferenta ca sant fabricate in Japonia.
- Ce functii bomba avea Tyros 4, 5? Pai daca iubeam functii, tineam doar Korg, acolo mana libera la toate, editai cum si cat iti doirea inima, stergeam din calapa ce nu mai iteresa, o puteai face pe gustul tau, nu Yamaha unde doar limitari, doar ce iti impun ei!
Eu am mai spus si spun: Clapele cu aranjor de la Yamaha (mai ales de cand cu Tyros 5, au scos editorul din clapa), sant mai mult playere Midi si cam atat! La Tyros 5 au trebuit propietarii sa astepte luni de zile pana au putut edita ceva la ea, bineinteles cu ajutorul PC-ului! Deci treaba nu a fost chiar asa roza, sa fim realisti!
Si lista poate continua mult si bine, deci pe mine nu ma irita asa mult reactia dvs, doar ca ar fi trebuit sa o vad si la celelalte modele, care nu sau ridicat chiar asa la o statura inalta!
- As mai aminti (ca mai nimeni nu a vb de asta, se lauda lumea cu Tyros 4, ca poti pune 1GB de memorie sampler!!! Uaau!! dar Putin spuneau realitatea ca si 512Mb erau destui, ca ti se termina Wave Count si canci!, mai mult nu puteai sa mai bagi. La mine la 400 si ceva de Mb a fost sfarsitul, cu toate ca aveam 1024 Mb!!!
Si multe ar fi de zis, dar le stiti si dvs!

In legatura cu inserturiile de efecte (ca de asta e vb nu de numarul lor, ca pot fi si 1000 la numar, nu ma incanta, daca nu pot folosii decat doar 3 pentru Style), la Tyros 5 ieseam pe cele 4 iesiri auxiliare si puneam efecte, compresor separat din mixerul digital, si imi sune ritmuriile asa cum le doream, acum pot face in clapa. Si nu e vb de 14500 valori, ci de acele valori care iti trebuiesc modificate, dar ma rog, fiecare cum gandeste!

Deci in final, nu tin parte la Genos, deloc, dimpotriva, tot aceleasi jucarie de la Yamaha, INSA, am Genos, ca suna asa cum imi doresc eu, clar, aerisit, deschis cu frecventele cari trebuiesc, fata de Tyros5 sa nu mai zic de 4 (cu Reverbul ei mediocru), styluriile interne mult mai profesional sant aranjate, fata de seria Tyros!
Deci am avut Tyros4, am (inca) Tyros 5, am Genos, ca imi place cum suna la muzica usoara care o cant eu si cam atat! Nici nu ma asteptam de la Yamaha sa faca altceva, petrnu ca nu vor, pentru ca politica lor e cu totul alta fata de firma concurenta Korg!
Mi-as dori sa am la Yamaha ce aveam la Korg, dar mor eu si astia tot nu se trezesc, ca nu vor de fapt!

In rest fiecare cum gandeste, poate si vrea. Sa fim sanatosi si sa auzim numai de bine.
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



george_pa50 » 26 Apr : 21:36
Eu asi prefera sa ramana aceeasi memorie a clapelor Korg indiferent de serie si sa lucreze fiecare cum poate si sa nu mai astepte,,pomana,,de la altii

Grisa » 26 Apr : 20:31
Salut colegii!

AEM » 26 Apr : 18:13
Costy71 » 26 Apr : 17:23
Buna ziua dragi colegi!!

cdinu » 26 Apr : 12:53
Salutare colegi

Am nevoie de sfaturi.
Un bun amic a pornit resoftare psr 9000.
La discheta nr a dar error.
Acum orga nu mai are comenzi.
Mai sunt solutii ?
Multumesc .

ccheep84 » 26 Apr : 11:00
Salutare tuturor

danyfluty » 26 Apr : 10:45
Salutare dragi colegi

rogabriel » 26 Apr : 09:34
ok merci pt explicatii !

DorelC » 26 Apr : 01:03
@rogabriel scrie te rog pe forum, fa un subiect acolo! Aici degeaba iti raspund poate nici nu o sa vezi!

Pavell » 25 Apr : 22:52
Salut rogabriel, nu stiu cum se instaleaza pe modelul tau de clapa, deoarece nu am avut acest model sa-ti pot explica, am avut Roland em2000, dar difera una de alta...nu cred ca se instaleaza la fel si daca ai loc pentru discheta si ai si pentru card, eu cred ca poti sa pui si pe discheta si pe card..asta chiar nu stiu, dar iti pot explica la ce te ajuta setul, seturile sunt de mai multe feluri: de manele, de folclor, de usoara si tot asa mai departe, intr-un set gasesti ritmuri (hore, sarbe, batute..etc)apoi gasesti tonuri ( acordeon, fluier, saxofon..etc), apoi mai gasesti paduri si multe altele... dar padurile si alte chestii nu te intereseaza deocamdata, nici nu cred ca iti merg pe clapa ta...pe tine te intereseaza doar ritmurile si tonurile...

bologa10 » 25 Apr : 22:45
de pe discheta,de incarca setul,,cardul contine doar tonuri..setul consta in citeva stiluri aranjate ,cu tot cu tonurile asignate,,la care te ajuta in timpul studiului!!Exista demo si pe youtub,despre Roland E50!!

rogabriel » 25 Apr : 21:12
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat ! chiar nu e nimeni sa im raspunda si mie am ppus intrebarea de trei ori

baracuda » 25 Apr : 14:39
Salutare...pot sa folosesc tableta ca si ecran la korg pa 800?

levi_20sm » 25 Apr : 01:06
Si o intrebare ce ace as vrea sa stiu style Dela clape de exeplu korg pa 1x sau pa 600 etc sent compatible cu corg pa 80 sau ?? Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu situatia asta multumesc o Sera placuta sa avetii

levi_20sm » 25 Apr : 01:03
Sall tuturor membrilor am o rugaminte daca de poate ma poate ajuta cineva cu set style de Banat tiganesc .sarbesc ? Penttu korg pa 80sd

Lisandru » 24 Apr : 22:05
CrysMm stiu ca nu are mufe midi dar are usb!ma gandeam ca a folosit cineva si merge cu midiconvertor!

Pavell » 24 Apr : 21:13
de ce nu pot sa donez? imi respinge cardul... si am pus totul corect

CrysMM » 24 Apr : 21:01
@Lisandru - S670 nu are port midi, nu ai cum sa conectezi modulul la clapa. Exista se pare ceva adaptor pentru USB host - midi, dar nu te pot sfatui aici, nu am pus mana pe asa ceva.

danieltrd » 24 Apr : 20:38
buna seara

Lisandru » 24 Apr : 20:03
Va salut prieteni!stie cineva daca se poate folosi psr s670 cu juzzy sampler?

Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi




Comentarii noi


[download] set yamaha tyros 2 dextar_x Posted by Grisa on 26 Apr : 22:01
Mersi de upload,numai bine.


[download] Braci1T5+2Chitare_TVN Posted by Grisa on 26 Apr : 20:43
Mersi de upload,am testat si sunt foarte ok toate,braciu din T5 si chitara aia de G 800 este prin foarte multe seturi dar chitara a 2 mi-o placut foarte mult,sanatate si cat mai mu [more ...]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 25 Apr : 17:41
Ok. Multumesc. Astept..


[download] SET Pa1000 Viorel B. Posted by geogenesys on 25 Apr : 13:23
Si mai simplu explicat: daca setul acesta se numeste spre exemplu Viorel Pa1000 sau oricum s-o chema, la aceasta denumire adaugi .SET si ai rezolvat problema. Extensia este [more ...]


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi

Admin: citeste Regulamentul si vei afla exact cum poti obtine drept de aaces la download.
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/ziAdmin: citeste Regulamentul si vei afla exact cum poti obtine drept de aaces la download.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap