Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pentru Florin-cminor...Da-mi "neste"indicatii.. |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
psr9000 |
|
||
Guest
|
Intre timp am sters postul anterior..Imi cer scuze...!Mai jos am link-ul adaugat..!
[ Edited Fri, 06 Nov 2009, 10:02PM ] |
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
Stiu ca e double-post si imi cer scuze...!Ointrebare aparte:cum salvez proiectul ca"vegas file" nu mp3...?
|
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6316
eq incorect la voce , si hal inadecvat- multi basi la neg se amesteca bas cu toba mare!mai ridica medii inalte la tot!!!Success
|
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
Multumesc,maestre Dorinel pentru corectii...!Imi plac criticie constructive...! Inca nu stiu sa folosesc EQ-urile pe inregistrari asa cum trebuie...!O sa refac...! 817_hat.gif
[ Edited Fri, 06 Nov 2009, 01:19PM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
vali e greu sa iti explic sau sa iti arat prin team fara sa aud... in primul rand se simte ca tragi prin placa de sunet slaba. 2, ai ecou din camera un pic, si se simte asta in basii din voce, de aceea as taia un pic din 125Hz poate chiar pana in 300Hz Depinde mult si de placa de captura... Cat despre mixajul negativului, depinde de gust, oricum nu prea ai cum sa-l tragi pe canale-instrumente diferite... ca tu il tragi din clapa banuiesc... |
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
Multumesc,nea Florine...!!!Nu trag din clapa direct ci din Dynacord,si pe canale separete(UNtrack-clapa,un track-voce...)Mai mentionez ca stiu ca suna PROST...si ca am folosit prea multe efecte...M-am gindit exact la ce mi-ai indicat tu-corectiile de ton..Am observat ca vocea are medie joasa multa...Ma gindeam ca poate depinde de altceva decit de corectiile mixerului,dar cred ca trebuie facute probe cu acestea...!Oricum,multumesc din suflet...!Stiu ca de aici incolo"depanda"de urechile mele...!!!!
|
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
LINK: Click aici ! Am refacut"oleaca"...sau"nitzel"...sau cit-de-cit....??? Nu vreau sa arat nimanui nimic...Incerc doar sa ma corectez...! Va multumesc tuturor din suflet...!(...celor ce au rabdare ..!) 873_worthy.gif Mentionez ca acum 15 ani cind faceam inregistrari si cintam cu alt instrument,tehnologia era alta.. PS:...Daca mai vezi threadul,poate nu uiti sa-mi spui si mie cum sa memorez proiectul "veg.file"...ca sa il pot deschide si mai tirziu...Multumesc anticipat,din suflet...!Si-asa ai facut destule pentru mine...!
[ Edited Sun, 08 Nov 2009, 09:45AM ] |
||
Back to top |
|
||