Forums

Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori
 
<< Previous thread | Next thread >>
Cel mai bun keyboard Midi.
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
adrianfasie2007
Mon Dec 21 2009, 04:35PM
Registered Member #8568
Joined: Mon Dec 21 2009, 03:48PM
Location / Localitate:: Vulcana-Bai
Posts: 8
Va salut.
Sunt un incepator, si as vrea sa stiu sfatul unor specialisti in legatura cu achizitionarea unui keyboard Midi. Resurse financiare can 1200 RON. Ma bazez pe faptul ca am un laptop de ultima generatie, asa ca ritm-urile si tonurile vor fi incarcate pe el. Dar nu stiu ce program are ritmuri si tonuri (as vrea ca cele ale korg pa-80) sarbe, hore etc. Sunt dispus sa cumpar soft-ul incarcat cu ritmuri de sarbe hore etc si tonuri de la voi. Pe clapa nu are rost sa dau multi bani atata timp cat laptop-ul e creierul..... nu? Pe clapa doar o sa "tastez", iar laptop-ul o sa stie ca sa faca datorita soft-ului. Voi ce ma sfatuiti? Va multumesc!

Back to top
adrianfasie2007
Tue Dec 22 2009, 05:05PM
Registered Member #8568
Joined: Mon Dec 21 2009, 03:48PM
Location / Localitate:: Vulcana-Bai
Posts: 8
Nu ma ajuta nimeni sa stiu cum pot canta cu un keyboard midi legat la un laptop? Si pe laptop sa am un program cu tonuri si ritmuri gen Korg Pa 80? Ofer bani pentru cine ma ajuta. Sunt dispus sa cumpar si soft-ul.... Va rog....!! 857_2434.gif
Back to top
ciury
Tue Dec 22 2009, 05:31PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 707
Ce vrei tu sa faci este perfect posibil, si poti face acet lucru beneficiiend de tonuri si ritmuri mult mai bune decat paote oferi vreodata PA80, folosind RESON

il gasesti aici
LINK: Click aici !
Back to top
adrianfasie2007
Tue Dec 22 2009, 10:52PM
Registered Member #8568
Joined: Mon Dec 21 2009, 03:48PM
Location / Localitate:: Vulcana-Bai
Posts: 8
Iti multumesc frumos pentru raspuns. M-am uitat si pe forumul cu tutorial reason 4.
Chiar daca o sa cumpar programul, ma nemultumeste faptul ca nu am ritmuri, iar eu nu stiu sa le creez. De unde o sa fac rost de ritmuri de populara? Se poate sa iau ceva deja configurat precum un aranjor? Eu vreau sa instalez programul, midi-ul si ce mai trebuie, dupa care sa aleg ca la aranjor ritmul, tonul si sa cant. Pot sa iau si acorduri?
daca mai vreti sa ma sfatuiti si ce keyboard sa-mi iau ar fi minunat.
Back to top
DorinelParadox
Tue Dec 22 2009, 11:49PM

Registered Member #6316
Joined: Thu Feb 19 2009, 11:09AM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 1250
iti recomand un KEyboard MIDI -MIDITECH control 2, am eu unul si sunt foarte multumit
si am dat pe el 100 E
Back to top
leo1
Wed Dec 23 2009, 12:44AM

Registered Member #1086
Joined: Wed Aug 27 2008, 02:39PM
Location / Localitate:: Blaj , Alba
Posts: 179
si la keyboard midi cine schimba acordurile /? ca nu are aranjor ..mai bine ia-ti o clapa cu aranjor mai slaba ..sa poti schimba armoniile ..decat midi
Back to top
testiera
Wed Dec 23 2009, 02:05AM

Registered Member #5950
Joined: Tue Feb 10 2009, 05:25AM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 261
sal;;;si eu zic la fel...ia-ti un aranjor mai ieftin in care sa poti baga stylu-ri(setezi samplerele p style+dreapta)....si comanzi prin midi prg kontakt sau reason(cu samplere din astea 2 prg)...altfel doar cu keyboard o sa ai doar o clapa de tonuri!!..cea mai buna varianta zic eu+mai trb o placa audio care sa stie driver asio..un m-audio pe la 350ron..altfel o sa ai latenta mare!si na-i facut nik!

[ Edited Wed Dec 23 2009, 02:08AM ]

Back to top
cminor
Wed Dec 23 2009, 08:02AM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
mai citeste si tu pe forum... dai un search.. ca nu am muncit degeaba la tuturialele de acolo.. (atat video cat si in poze).
Back to top
adrianfasie2007
Wed Dec 23 2009, 10:34AM
Registered Member #8568
Joined: Mon Dec 21 2009, 03:48PM
Location / Localitate:: Vulcana-Bai
Posts: 8
Domnule cminor, te respect ca persoana si mai ales pentru ceea ce ai postat pe forum, dar eu totusi am unele nelamuriri. De aceea am vrut sa va intreb. Te respect pentru faptul ca ai muncit cu simt de raspundere pentru a ajuta si pe altii. Va ultumesc pentru raspunsuri!
Back to top
adrianfasie2007
Wed Dec 23 2009, 10:41AM
Registered Member #8568
Joined: Mon Dec 21 2009, 03:48PM
Location / Localitate:: Vulcana-Bai
Posts: 8
In concluzie inteleg ca nu se poate sa cant live pe un keyboard midi iar pe laptop sa pornesc un ritm de sarba (care sa se schimbe dupa acordurile pe care le iau), un ton de acordeon si eu sa cant exact ca pe un aranjor. Deci inteleg ca nici soft pentru asa ceva nu exista si singura posibilitate este un Korg pa 80 de exemplu. Si nici bani nu pot scuti in acest caz.
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



george_pa50 » 26 Apr : 21:36
Eu asi prefera sa ramana aceeasi memorie a clapelor Korg indiferent de serie si sa lucreze fiecare cum poate si sa nu mai astepte,,pomana,,de la altii

Grisa » 26 Apr : 20:31
Salut colegii!

AEM » 26 Apr : 18:13
Costy71 » 26 Apr : 17:23
Buna ziua dragi colegi!!

cdinu » 26 Apr : 12:53
Salutare colegi

Am nevoie de sfaturi.
Un bun amic a pornit resoftare psr 9000.
La discheta nr a dar error.
Acum orga nu mai are comenzi.
Mai sunt solutii ?
Multumesc .

ccheep84 » 26 Apr : 11:00
Salutare tuturor

danyfluty » 26 Apr : 10:45
Salutare dragi colegi

rogabriel » 26 Apr : 09:34
ok merci pt explicatii !

DorelC » 26 Apr : 01:03
@rogabriel scrie te rog pe forum, fa un subiect acolo! Aici degeaba iti raspund poate nici nu o sa vezi!

Pavell » 25 Apr : 22:52
Salut rogabriel, nu stiu cum se instaleaza pe modelul tau de clapa, deoarece nu am avut acest model sa-ti pot explica, am avut Roland em2000, dar difera una de alta...nu cred ca se instaleaza la fel si daca ai loc pentru discheta si ai si pentru card, eu cred ca poti sa pui si pe discheta si pe card..asta chiar nu stiu, dar iti pot explica la ce te ajuta setul, seturile sunt de mai multe feluri: de manele, de folclor, de usoara si tot asa mai departe, intr-un set gasesti ritmuri (hore, sarbe, batute..etc)apoi gasesti tonuri ( acordeon, fluier, saxofon..etc), apoi mai gasesti paduri si multe altele... dar padurile si alte chestii nu te intereseaza deocamdata, nici nu cred ca iti merg pe clapa ta...pe tine te intereseaza doar ritmurile si tonurile...

bologa10 » 25 Apr : 22:45
de pe discheta,de incarca setul,,cardul contine doar tonuri..setul consta in citeva stiluri aranjate ,cu tot cu tonurile asignate,,la care te ajuta in timpul studiului!!Exista demo si pe youtub,despre Roland E50!!

rogabriel » 25 Apr : 21:12
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat ! chiar nu e nimeni sa im raspunda si mie am ppus intrebarea de trei ori

baracuda » 25 Apr : 14:39
Salutare...pot sa folosesc tableta ca si ecran la korg pa 800?

levi_20sm » 25 Apr : 01:06
Si o intrebare ce ace as vrea sa stiu style Dela clape de exeplu korg pa 1x sau pa 600 etc sent compatible cu corg pa 80 sau ?? Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu situatia asta multumesc o Sera placuta sa avetii

levi_20sm » 25 Apr : 01:03
Sall tuturor membrilor am o rugaminte daca de poate ma poate ajuta cineva cu set style de Banat tiganesc .sarbesc ? Penttu korg pa 80sd

Lisandru » 24 Apr : 22:05
CrysMm stiu ca nu are mufe midi dar are usb!ma gandeam ca a folosit cineva si merge cu midiconvertor!

Pavell » 24 Apr : 21:13
de ce nu pot sa donez? imi respinge cardul... si am pus totul corect

CrysMM » 24 Apr : 21:01
@Lisandru - S670 nu are port midi, nu ai cum sa conectezi modulul la clapa. Exista se pare ceva adaptor pentru USB host - midi, dar nu te pot sfatui aici, nu am pus mana pe asa ceva.

danieltrd » 24 Apr : 20:38
buna seara

Lisandru » 24 Apr : 20:03
Va salut prieteni!stie cineva daca se poate folosi psr s670 cu juzzy sampler?

Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi




Comentarii noi


[download] set yamaha tyros 2 dextar_x Posted by Grisa on 26 Apr : 22:01
Mersi de upload,numai bine.


[download] Braci1T5+2Chitare_TVN Posted by Grisa on 26 Apr : 20:43
Mersi de upload,am testat si sunt foarte ok toate,braciu din T5 si chitara aia de G 800 este prin foarte multe seturi dar chitara a 2 mi-o placut foarte mult,sanatate si cat mai mu [more ...]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 25 Apr : 17:41
Ok. Multumesc. Astept..


[download] SET Pa1000 Viorel B. Posted by geogenesys on 25 Apr : 13:23
Si mai simplu explicat: daca setul acesta se numeste spre exemplu Viorel Pa1000 sau oricum s-o chema, la aceasta denumire adaugi .SET si ai rezolvat problema. Extensia este [more ...]


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi

Admin: citeste Regulamentul si vei afla exact cum poti obtine drept de aaces la download.
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/ziAdmin: citeste Regulamentul si vei afla exact cum poti obtine drept de aaces la download.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap