Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ce fel de clape se vand pe Okazii.ro ? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cata_sm |
|
||
Registered Member #8892
Multumesc pentru sfat Cminor,m-am uitat pe youtube la ce mi-ai sugerat,si nu imi pare greu de cantat pe acea orga,acum o sa vad ce imi gasesc pe afara...
|
||
Back to top |
|
||
Norby_96 |
|
||
Registered Member #8232
Cumpara ce orga iti place tie!!! Este cea mai buna alegere
|
||
Back to top |
|
||
radux5 |
|
||
Registered Member #3870
Orga mea in Romania e mai ieftina cu 100E decat in Germania! Deci uita-te si peste preturile romanesti!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Orga mea e mai ieftina cu 1000 de euro ca in Uzbekistan... Dar nu o vand... O dau gratis daca iei 3 la pachet.... se da cu plasma si player midi... pretul este de 800.000.000 de ruble Acum serios, cauta sa "auzi" clapele pe care le gasesti in banii care ii ai, apoi intreba peste tot ce este aia polifonie (o gasesti la specificatiile fiecarei clape)... Apoi uitate cate styluri poti incarca sau mai ales STOCA in ea fara sa fi nevoit sa astepti 2 minute sa incarci un style in unica memorie pe care o are clapa (adica E403, psr-urile de 5lei, nu vb de cele de peste 2000 ron)... |
||
Back to top |
|
||
bits |
|
||
Registered Member #62
Clapa este un obiect care se ia cu proba.Ce te faci daca respectivul vanzator iti trimite o carcasa sau o cutie goala,sau iti trimite ceva stricat.Clapa nu e o pereche de adidasi sau mai stiu eu ce.Pana si pe aia ii probezi sa vezi daca iti vin. Cel mai bine e sa testezi.Din ca am citit din postul tau,vad ca inca nu esti hotarat inca ce clapa sa-ti iei,ca vorbesti de ele la modul general,dar ai dat un plafon de pret(putin peste 1000 ron). |
||
Back to top |
|
||
cata_sm |
|
||
Registered Member #8892
@bits: Nu m-ai inteles,deci eu as vrea sa fac o investitie buna,nici prea mult pt ca sunt incepator dar nici sa imi iau ceva pe care din 2 in 2 zile sa o duc la reparat,pretul de putin peste 1000 ron am spus ca am vazut clape pe Okazii.ro cu acest pret,si ma intrebam daca alea sunt intradevar clape pe care se poate invata(comparam preturile cu cele de pe site-ul clape.ro unde mai jos de 350 E nu am vazut nici o clapa,si am ramas surprins vazand ce preturi sunt acolo)
|
||
Back to top |
|
||
valy_leo |
|
||
Registered Member #10063
nu ai mai revenit cu rezultatul cata_sm suntem curiosi ce ai luat pana la urma si cat de multumit esti de achizitie...?!
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
Te sfatuiesc ca,daca o cumperi prin Fancurier,sadiscuti cu vinzatorul ca sa ai posibilitatea sa deschizi intai pachetul..! Sint si vinzatori neseriosi..! Cel mai bine sa te duci personal sa o iei..!,
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
cata_sm a scris ... Imi cer sczue deca nu am deschis unde trebuie acest thread,dar sunt incepator si m-am gandit ca aici este cel mai potrivit(am cautat daca mai exista o tema asemanatoare si nu am gasit decat cu sugestii de preturi si moedele de orga).Sa va spun despre ce este vorba.As dori sa imi achizitionez o clapa,m-am uitat pe forum la clape.ro si am vazut cateva preturi,apoi m-am uitat pe okazii.ro iar acolo sunt diverse preturi,sunt de exemplu clape putin peste 1000 de ron.As vrea sa imi spune-ti parerea voastra sunt clone aceste clape sau se poate invata sa canti la ele.Astept parerea voastra! Va multumesc vis-a-vis de ultima parte a enuntului tau....cum adica clape clone?...sant clape-jucarii,clape modeste,clape bune si clape foarte bune...nu exista clone,ca la telefoane! |
||
Back to top |
|
||
bits |
|
||
Registered Member #62
Poate s-a fript omul cu vreun iPhone din Sichiuan,ca aia imita tot,si s-a gandit ca si la clape se fac "replici".Apropo,poate mai revine cu raspunsuri,initiatorul thread-ului,sa spuna si la altii ce si-a cumparat.Oricum,recomandari nu i-a facut nimeni.Recomand,la SH,Roland EXR-E2,GW8,sau PA50,astea fiind semi-pro,si ieftine.Dar,cu proba.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |