Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Printre ultimile descoperiri......PAMANTUL GOL !!! |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
mussic |
|
||
Registered Member #3499
Cititi tot materialul si o sa vedeti ca nu stim inca mai nimic despre noi ! Si ca...asa cum s-a mai zis, nu suntem singuri pe Terra !!! LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
gabi3213 |
|
||
Registered Member #2854
mai nou nu mai merg cu busole se orienteaza dupa GPS si ala nu minte
|
||
Back to top |
|
||
typhoon |
|
||
Registered Member #7742
...prin 1991 a aparut si in Romania o carte despre toate intamplarile astea...cu avioane americane pierdute dincolo de poli din cauza defectiunii busolei,cu expeditii tinute in secret,despre civilizatiile de acolo cu oameni de 8 ori mai mari ca si noi,cu pomi la fel de mari,si un lucru foarte util pentru noi...boabe de struguri de 8 ori mai mari si lubenite....si altele de 8 ori mai mari,va dati seama ce fest ar fi....in comparatie cu noi cei de deasupra Pamantului,dar din pacate cartea a avut tiraj redus,si putini au reusit sa citeasca,sa nu mai spunem ca pe vremea aceea foarte greu pentru unii sa si creada asa ceva.Cica un refugiu pentru capii Lumii....nu si pentru cei de rand in cazul unui cataclism nuclear.Cei in domeniu interesati stiu mai multe,dar ideea sa se posteze aici pe site e buna...asa poate se trezeste vreun muzicant si ajunge pe acolo,sa le faca o sarba sau o invartita romaneasca bastinasilor NAVI de pe PANDORA(ma rog sau cum s-o numi pe acolo) ....hahahah...sau ceee???...credeti ca nu s-ar descurca cu jocul???.....hahaah
|
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Registered Member #3499
Bravo !!! Este de apreciat la noi, (macar la cei de pe site...daca nu si la altii....)existenta umorului. Si este foarte bine asa ! Muzica si umorul ne-au ramas...Si astea nu vor dispare niciodata...Chiar daca astia vor sa impoziteze acum si darul la nunti, chefurile, pomenile si botezurile !!!!! In ce priveste GPS-ul... Vezi ca daca ai cladiri inalte sau alte obstacole cu interferente...PA orientare. Iar schimbarea actuala a polilor planetei noastre si soarelui, va cam da peste cap cat de curand tot ce inseamna aparatura. Eu am mai zis aici pe site despre unele notiuni de care putini au auzit: Lumina taiata, Lanterna cu fascicul intunecat, Lumina curba si altele. Si acum toate exista !!! Pana in 1940 oamenii traiau cam la fel...Acum , in cateva decenii s-au facut descoperiri cat pentru un mileniu. Si multi si-au pus problema ajutorului din afara(adica alte fiinte, cu alte tehnologii). Si mayasii tocmai asta au zis...dar si de 2012 au zis. Si asa cum exista pustnici retrasi cine stie unde, asa exista si oameni ajunsi poate la un nivel de dezvoltare superior. |
||
Back to top |
|
||
Cristi Ciobanu |
|
||
Registered Member #1139
foarte interesant!multumim mussic pt. materialul postat!
|
||
Back to top |
|
||
Geo_pa2xpro |
|
||
Registered Member #9385
am citit tot materialul ! chiar foarte interesant ! multumim pentru postare ! cu Dumnezeu inainte !
|
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
Registered Member #5922
in material nu este nici o dovada clara. Oamenii aia s-au ratacit deci nu stiau pe unde sunt, e posibiil sa se fi intors inapoi, de aiai erau calde tinuturile. Acul o ia razna pentru ca campul magnetic este foarte puternic si campul magnetic de l apol magnetizeaza busola. In siberia sunt mamuri cu iarba in gura de pe vremea cand acolo era alta clma, caci asa cum se stie zonele climatice nu au fost mereu asa si odata cu modificarea axei terestre se schimba...asa ca de indobitocire si teoria conpiratiei ccred ca lumea e satula, aaaa...si inca ceva, v-ati gandit cam ce traiectorie ar avea pamantul daca ar fi gol pe dinauntru? in conditiile in care strcuyrura s-a nu este pomogena, ceva gen jabulani )
|
||
Back to top |
|
||
typhoon |
|
||
Registered Member #7742
...daca citesti putin mai sus....faci rost de carte sau studiezi pe internet si o sa ai dovezi gramada...dar daca in ziua de azi mai sunt unii neincrezatori ca tine???... esti ceva de genul....nu cred pentru ca nu vad.Eu te intreb atunci....crezi ca exista oxigen???Tu o sa spui da...Dar daca nu-l vezi de ce crezi...aaaaa pentru ca stii ca-l respiri,si nu poti trai fara el sau ca ai invatat la lectiile de chimie.Ma rog intr-un final .....Intrebi de traiectoria Pamantului...Intrebare tare de tot pe site de muzicanti....Este ca si cand intrebi un cioban despre rinoceri sa nu zic ca daca ajungem la stele....o sa ai niste informatii din raspunsul lui ca nu le vei gasii nicaieri in lumea asta.Sper sa nu se supere muzicantii....Da uite o fraza care a pus pe ganduri cativa prieteni de ai mei......Daca Dumnezeu nu exista,si crezi in El...ce se poate intampla.NIMIC rau,cred.,....DAR,daca El exista si nu crezi asta.....Tu ce crezi ca se va intampla....
|
||
Back to top |
|
||