Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software

<< Previous thread | Next thread >>
Ajutor Windows 7
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
DorelC
Fri Jul 22 2011, 11:29PM
Guest
hliviu daca te pricepi si lucrezi cu mai multe programe de muzica te sfatuiesc sa stai deocamdata pe XP. Sunt Stan Patitul aproape nimic din programelele vechi care mergeau brici pe XP in materie de soft audio-midi nu mai merge pe W7 !! Deocamdata W7 e extraorinar,. sublim dar pt muzicanti trb sa lipseasca cu desavarsire. Ca e rapid pe net si mai ales "gamerii"" sunt extaziati sunt de acord dar deocamdata cei care ne mai pricepem in cateva programele trb sa ne limitam la o configuratie buna a PC-ului si la XP !

Back to top
hliviu
Sat Jul 23 2011, 11:32AM

Registered Member #9455
multumesc mult DorelC. asa am sa fac. am sa raman pe xp deocamdata. totusi pt cunostintele mele. daca stie care sa imi raspunda. daca versiunea free e mai slaba ca versiunea home premium ?? va multumesc foarte mult. o zi buna!

Back to top
ady-pc
Sat Jul 23 2011, 12:28PM

Registered Member #9870
se gaseste windows 7 ultimate pe net cu activator lasa free si home

Back to top
hliviu
Sun Jul 24 2011, 12:45AM

Registered Member #9455
ok dl ady. asa am sa fac ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif multumesc foarte mult. multa sanatate.

Back to top
lupica
Sun Jul 24 2011, 04:39PM
Registered Member #1308
...si eu am intampinat probleme la win7...de exemplu nu merge Notation Compoze....
Imi recoamanda cineva alt program similar cu Notation Compose care sa fie compatibil pe wind 7?

Back to top
ady-pc
Sun Jul 24 2011, 06:19PM

Registered Member #9870
cea mai buna recomandare este sa renunti la windows 7 si sa revi la xp

Back to top
hliviu
Fri Aug 26 2011, 07:10PM

Registered Member #9455
DorelC a scris ...

hliviu daca te pricepi si lucrezi cu mai multe programe de muzica te sfatuiesc sa stai deocamdata pe XP. Sunt Stan Patitul aproape nimic din programelele vechi care mergeau brici pe XP in materie de soft audio-midi nu mai merge pe W7 !! Deocamdata W7 e extraorinar,. sublim dar pt muzicanti trb sa lipseasca cu desavarsire. Ca e rapid pe net si mai ales "gamerii"" sunt extaziati sunt de acord dar deocamdata cei care ne mai pricepem in cateva programele trb sa ne limitam la o configuratie buna a PC-ului si la XP !

ce stiti despre macintosh. cine are.... cum e cu programele de muzica. se gasesc, nu fac figuri ?? va multumesc.

Back to top
ady-pc
Fri Aug 26 2011, 07:23PM

Registered Member #9870
obijnuinta este a doua natura daca faci muzica stai linistit pe xp sp 2-3 pierzi timp pretios incercand sisteme de operare

Back to top
cminor
Sun Aug 28 2011, 09:54PM

Registered Member #55
hliviu a scris ...

DorelC a scris ...

ce stiti despre macintosh. cine are.... cum e cu programele de muzica. se gasesc, nu fac figuri ?? va multumesc.

OS X este unul din cele mai stabile sisteme de operare.
Am macintosh de ceva vreme, ce e drept e un pic mai vechi (Power Mac G5) dar isi face treaba bine.
Din pacate la capitolul softuri sparte, unele nu se gasesc, decat pentru variantele cu procesor Intel.
In mare, eu folosesc Cubase AI4, cu activare licenta online, si lucrez foarte bine.
La capitolul stabilitate insa mai conteaza si pe ce placa de sunet lucrezi.
Daca nu e compatibila, poti avea probleme.
RME si Avalon, sau M-Audio, merg fara probleme.

Back to top
typhoon
Mon Aug 29 2011, 01:44AM

Registered Member #7742
win 7 este si...liber,dc mai folosesti un programel,dp ce l-ai instalat sa anuleze cate ceva.Sa muti programe intregi din partitia C in alta se poate fara nici o problema,bineinteles folosind cate un programel.Sa salvezi cate ceva din partitia C poti folosii un linux bootabil de pe USB,de exemplu.Sa salvezi desktop in alta partitie este recomandat cd iti aranjezi windows-ul la inceput.Cat despre formatarea hardului daca vrei sa ai rezultate pe masura,foloseste AIDA sa vezi cate capete de inscriptionare ai pe hard si in functie de asta imparte hardul,sa nu fortezi procesorul si ramii.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF