Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Incepator ...in acompaniat |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
lupica |
|
||
Registered Member #1308
...rugam profesionistii in domeniul clapelor...sa ne destainuie cate un pic din debutul lor in acompaniament... Cum au inceput ei sa acompanieze si ce metode de invatare si perfectionare a stilului de acompaniat...au aplicat. ...multumim.. [ Edited Tue Oct 18 2011, 03:27PM ] |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
Registered Member #10487
eu am inceput cu melodia o vioara mica de-as avea din gama Do am invatat piesa aia la gradinita si tare mi-a placut si dupa ce am crescut mai mare
|
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Vorba aia...cam dupa 10 ani incepi sa devii un armonist promitator ! Asta in spirit de gluma Pai ce sa destainuim ? La rmonie intr-adevar numai teoria nu ajuta mai ales in ceea ce facem noi. Te sfatuiesc sa studiezi cercul cvintelor, dominante, subdominante, relative... (exista la download pe site din ceea ce stiu eu). Pe urma conteaza foarte mult practica si unu' mai "batran" langa tine de la care sa furi. Si ca sa poti fura meserie trebuie sa ai talent prietenii stiu de ce .La inceput incearca sa acompaniezi simplu dominanta, subdominanta, relativa pe urma treptat mai adaugi cate o septima..... La acorduri mai complexe iti trebuie mai multa experienta si ani de cantari.
|
||
Back to top |
|
||
marusca.m |
|
||
Registered Member #10374
Interesant subiect, si eu as fi bucuros sa aflu cateva sfaturi, destainuiri si idei ale profesionistilor, atat dpdv al armoniei cat al tipurilor de returnele abordate.
|
||
Back to top |
|
||
marusca.m |
|
||
Registered Member #10374
DorelC a scris ... Vorba aia...cam dupa 10 ani incepi sa devii un armonist promitator ! Asta in spirit de gluma ... Frumos spiritul de gluma ...dar totusi... mare adevar graiesti |
||
Back to top |
|
||
ambasador |
|
||
Registered Member #10565
si eu am inceput de mik sa cant la orga si mam occupat mai mult numai de acompagnament si totusi trebuie sa mai invat ca mult imi place
|
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
pui intrebarea asta,pentru cei care sunt incepatori sau pentru tine? ca ma gandesc,ca de la o varsta nu prea mai iti arde de invatat! (eu cred ca deja esti muzicant cu experienta si ai pus intrebarea pt. altii...nu?)
|
||
Back to top |
|
||
dorinmacari |
|
||
Registered Member #6898
daca tot se vorbeste de armonie iată cum îl invață Adam Stînga pe Dorin Buldumea de la minutul 1,7 LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
DGladiator |
|
||
Registered Member #10998
ce tare !!!, vedeti, exemplu perfect legat de cum sa inveti muzica si in special lautarie, mai furi de la unu, mai de la altu.
|
||
Back to top |
|
||