Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Lipire negative
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
danpa80
Thu Apr 12 2012, 08:57PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 194
Cum fac sa lipesc doua negative midi pe care le am in clapa(pa 80)? Am o melodie si e facuta din doua bucati De la inceput pana la jumatate e o parte, iar de la jumatate pana la sfarsit e a doua parte si nu stiu cum as putea sa le unesc. Mentionez ca track-urile nu sunt pe aceleasi instrument de la o jumatate la alta, in afara de tobe percutii si bass, .... acestea si-au pastrat pozitia.

Back to top
elgi
Thu Apr 12 2012, 09:26PM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 677
Cel mai simplu este cu Cakewalk sau Recorder producer. Selectezi măsurile din a foua piesă, CTRL+C, click la capătul primei piese, CTRL+V, File - Save as, dai nume şi e gata LP-ul... Succes!
Back to top
Calin A7
Thu Apr 12 2012, 09:53PM

Registered Member #7351
Joined: Sun Mar 15 2009, 06:39PM
Location / Localitate:: ---Ploiesti---
Posts: 211
Eu fac cu Reason treaba asta..import ambele midi-uri le modific cum vreau eu dupa care export tot intr-o bucata. Se mai poate si cu programul "band in a box" ...are o multime de posibilitati pentru editare midi.
Back to top
ady-pc
Fri Apr 13 2012, 10:24AM

Registered Member #9870
Joined: Wed Sep 29 2010, 12:55PM
Location / Localitate:: valcea
Posts: 349
ambele variante descrise mai sus sunt valabile dar...trebuie sa fi atent sa nu muti notele de pe pozitia initiala cel mai ideal ar fi in cubase tai cu foarfeca si legi de cealalta piesa.daca difera controlerul:velocity,panoramare,banka de instrumente etc. mai simplu le egalezi in cakewalk ca sa sune aproximativ la fel, in cubase este mai greu pentru tine sa modifici controlerul.
Back to top
sarac.lipit
Fri Apr 13 2012, 11:20AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2420
eu am un elastic, legate cu el, răsună valea! Fac un snop şi dă-i bătăi la petreceri! Sar bătăturili ca pă frontul dă est! (era să prind contract în Golf...)
Cakewalk e cel mai sigur şi OK.

[ Edited Fri Apr 13 2012, 11:21AM ]

Back to top
Roberto E80
Fri Apr 13 2012, 12:38PM
Roberto E80


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Location / Localitate:: Calarasi
Posts: 774
pune-le la upload si se rezolva!...daca vrei sa incerci singur intr-adevar cum au spus si colegii, cel mai simplu se face cu cakewalk!
Back to top
danpa80
Fri Apr 13 2012, 06:23PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 194
cum pot sa tai cateva masuri cu cakewalk??? Am la inceputul unei parti doua masuri care stau degeaba si ma incurca si rte sa le tai dar nu stiu cum. ma poate ajuta cineva???
Back to top
ady-pc
Fri Apr 13 2012, 06:41PM

Registered Member #9870
Joined: Wed Sep 29 2010, 12:55PM
Location / Localitate:: valcea
Posts: 349
acolo sunt informati si nu trebuie taiat sau sters
Back to top
cminor
Fri Apr 13 2012, 07:25PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
nu stiu in cakewalk, dar in cubase exista optiunea de a vedea ca lista ce ai pe trackurile midi.
selectezi ce vrei sa muti din acele informatii (ele trimit clapei ce tonuri sa puna pt diverse trackuri, volume, efecte, panoramari, etc), si le muti sa zicem daca notele incep la masura 77, le pui sa fie la 76 bataia 4.
Back to top
Roberto E80
Fri Apr 13 2012, 07:32PM
Roberto E80


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Location / Localitate:: Calarasi
Posts: 774
iti trebuie un tutorial ca asa e greu de explicat! dai drumul la mid si acolo unde se termina trackuri-le inutile opresti,tii apasat tasta ctrl si le bifezi una cate una,dai click dreapta,split de la masura care vrei sa tai, dai ok si gata!...e cam greu de explicat, dar o sa fac eu un tutorial ca sa intelegi!
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Costy71 » 20 Feb : 22:35
Buna seara colegi!!

Grisa » 20 Feb : 22:11
Salutari la toti!

daniellaur » 20 Feb : 19:53
salut colegilor cum scot efectul de pian de pe pa 600?

ionursan » 20 Feb : 19:41
salut colegi cu ce as putea micsora un ritm sal prefac pentru psr 640

ionursan » 20 Feb : 19:40
salut colegi ajutatima sa micsorez cumva un ritm pentru psre 640

daniellaur » 20 Feb : 17:50
am avut eu roland e 50 vezi ce scrie la iesirile din spate sar putea sa bagi la auxiliar

Ioanguitar » 20 Feb : 16:51
Bună ziua!

Costy71 » 20 Feb : 16:01
Buna ziua!!

nyklucian » 20 Feb : 15:35
Buna ziua tuturor, cunoaste-ti un set bun pentru Pa900?

rogabriel » 20 Feb : 15:29
buna ziua tuturor am si eu o nelamurire cine ma poate ajuta am un roland e 50 are 4 iesiri jakc doua fata doua spate cele de fata merg cum trebuie cele de spate una la mana se aud si boxele cand le bag la statie se aude si reverb ce e de facut ??? multumesc

M.C.Marius » 20 Feb : 14:17
salutare prieteni, imi puteti recomanda un set bun pentru korg pa800

trubadur » 20 Feb : 13:34
O ZI BUNA TUTUROR !

nelu0690 » 20 Feb : 12:35
Salut

angelitto » 20 Feb : 12:19
@daniellaur, trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download. Daca nu ai lucrurile astea, singura modalitate e prin Donatie. Apasa cu incredere linkurile stanga-sus de la ”Main Menu”, pentru a afla mai multe detalii.

Costy71 » 20 Feb : 10:42
Buna ziua colegi!!

cipri » 20 Feb : 10:06
Salutare tuturor.

Kostelkorg » 20 Feb : 08:46
Va salut . cineva cu un set de tyros 3 bun ..?


daniellaur » 20 Feb : 08:09
imi doresc foarte mult sa incerc un set postat de colegi aici si nu pot sa il descarc

daniellaur » 20 Feb : 08:08
as vrea sa fiu analizat si eu la activitate

daniellaur » 20 Feb : 08:06
buna dimineata

GabiSet » 20 Feb : 07:53
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

viorel15 » 20 Feb : 00:08
Seara buna colegi ! Niste seturi noi pentru Tyros Psr S970 S770 ? Va multumesc !

Alex1100 » 19 Feb : 23:12
Buna de curand am primit cadou un pa 1 x deci nu a trebuit sa mai cumpar o clapa dar am probleme cu ea ,la piano cand apas incet sau cand apas puternic e aceas chestie adica as vrea când apas incet sa nu sune puternic se poare rezolva chestea asta in pa 1x pro va rog daca ma puteti ajuta

nedelcu92 » 19 Feb : 22:51
Buna seara tuturor, se merita investitia de incept pt un korg pa300? Pa600 nu gasesc aici in anglia noua. Multumesc frumos

acery71 » 19 Feb : 21:21
Seara buna fratilor !

geckodaxx » 19 Feb : 20:13
Seara buna

mihaichiru78 » 19 Feb : 20:09
Buna seara

Ioanguitar » 19 Feb : 18:01
Buna seara!

marukorg » 19 Feb : 13:48
Salut..O săptămână cât mai frumoasă va doresc

daniellaur » 19 Feb : 12:41
ok domnilor multumesc cam in cat timp admini verifica activitatea membrilor?

CrysMM » 19 Feb : 12:31
@daniellaur - astepti sa fie aprobate de Admin.

daniellaur » 19 Feb : 11:06
am incarcat mai multe seturi pentru korg si yamaha si nu le vad pe site ce se intampla va rog

daniellaur » 19 Feb : 11:05
salut

Mihai13 » 19 Feb : 09:25
Buna dimineatata,
Sa aveti o saptamana buna!

Costy71 » 19 Feb : 07:35
Buna dimineata colegi!!

cdinu » 19 Feb : 06:58
Buna dimineata.
Am psr 9000,
Are functia sa salvez un ton din alt set ?
Daca are cum procedez ?
Ms.

nedelcu92 » 19 Feb : 00:06
Nu poti incarca stylurile pentru romania?

nedelcu92 » 18 Feb : 23:57
Buna seara, am o curiozitate din cat am citit pe net la achizitionarea unui PA 300, trebuie neaparat sa o iei din romania, daca e internationala nu se poate face update la soft? Multumesc frumos!

Alex1100 » 18 Feb : 23:03
dan_68 ms mult ma ajutat ,o sa iau pa 300 atunci

dan_68 » 18 Feb : 21:33
LINK: Click aici ! citeste si aici.

dan_68 » 18 Feb : 21:19
ALEX...nu am avut nici una dintre aceste modele desi korg am folosit de cand au aparut (ma rog alte serii)....pa 300 am inteles ca are memorie de 32 mb ,deci in aceasta memorie poti baga ce doresti tu numai sa te incadrezi in limita memoriei care o ai.. adica poti introduce tonurile care le vrei tu.

Alex1100 » 18 Feb : 21:00
Ma poate ajuta cineva ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:59
In fond as vrea sa stiu care e mai ok la care ar ar merita sa o iau dintre cele 2

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Oare e adevarat ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Buna am nevoie de ajutor as vrea sa aleg intre pa 1 pro si pa 300 care e mai buna ,am auzit ca in pa 300 nu se pot introduce tonuri ,manual banat vioara zeta etc

nedelcu92 » 18 Feb : 19:12
Buna seara tuturor!!!

valinico » 18 Feb : 18:32
Salutari...cu sec!

daniellaur » 18 Feb : 17:38
salut dragilor am o problema cu o clapa veche yamaha psr 630 nu mai stiu cum incarc tor setu de pe disketa?

Costy71 » 18 Feb : 17:15
Buna seara!!

pyry » 18 Feb : 17:04
buna seara prieteni...hai sa ne mai bucuram de cea mai ramas din wecheendu acesta

Costy71 » 18 Feb : 13:01
salutari va doresc o duminica placuta!

GabiSet » 18 Feb : 11:19
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

GabiSet » 18 Feb : 11:18
Salut colegi

Costy71 » 18 Feb : 10:44
Buna dimineata colegi

cdinu » 18 Feb : 10:43
buna dimineata colegi !

Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!

Costy71 » 15 Feb : 13:19
Buna ziua Colegi!

claudyucla » 15 Feb : 11:57
buna ziua

catalin184 » 15 Feb : 11:40
Buna ziua

pyry » 15 Feb : 09:57
salutare si o zi mininata

marukorg » 15 Feb : 09:40
Salutare

GabiSet » 15 Feb : 08:49
Salut colegi

CrysMM » 15 Feb : 08:25
@viorel15 - ti-am scris mai jos. Ai Colors of Romania pe care il poti lua gratuit de pe site-ul Yamaha, ai setul lui Iulik care este codat, deci doar pe bani, ti-a dat Mihai13 un link cu un set lucrat de el, mai este un set pentru S670 la download, care merge si pe 770, si cam atat. Setul lui Iulik suna mai bine decat multe seturi de pe Korg.

viorel15 » 14 Feb : 23:07
Salut colegi..o intrebare as mai avea si eu..! Oare nu exista vreun set de korg pa3x sau pa4x facut pentru yamaha dar sa sune bine nu pe jumatate ! Multumesc !

viorel15 » 14 Feb : 22:50
Mihai13 Mersi mult de tot !

Mihai13 » 14 Feb : 21:35
Salut Viorel 15

Incearca-l pe asta este a lui Vatamanu cu un alt tambal
LINK: Click aici !

unaidiu » 14 Feb : 21:08
Buna seara !!!

viorel15 » 14 Feb : 20:07
aaa si uitasem..sa fie format pff sal pot exporta pentru psr s770 ! Multumesc !

viorel t » 14 Feb : 19:52
seara buna colegi !

viorel15 » 14 Feb : 19:05
Salut colegi ! Niste seturi pentru Yamaha tyros sau PSR S dara sa nu fie codate stie careva ? Va multumesc !:)

lin » 14 Feb : 16:48
YAMAHA MM6 . Va rog cine a avut asa clapa sau stie ceva despre asa model să-mi spună...

Costy71 » 14 Feb : 14:53
CrysMM 32 bit

CrysMM » 14 Feb : 14:13
32 bit sau 64 bit?

Costy71 » 14 Feb : 13:00
CrysMm Windows xp profesional sp3 !

CrysMM » 14 Feb : 11:43
Ce Windows ai instalat? Dai click dreapta pe My computer - properties si scrie acolo ce ai.




Comentarii noi


[download] Tambal Onica Posted by Grisa on 20 Feb : 22:21
Mersi de upload,dar aista tambal ii foarte vechi de-acuma,sanatate.


[download] Cobza 1 Posted by Grisa on 20 Feb : 22:19
Mersi de cobza,ii bun tembru dar trebuie un pic acordat,sanatate.


[download] set adita craiova yamaha psr 9000 Posted by lucianG1000 on 20 Feb : 21:49
până la urmă... e pentru Yamaha sau pentru Korg ?După mărime, cred că e pentru Yamaha și a fost urcat la o categorie greșită(Korg set, user-program).


[download] Puiu Codreanu - In rochie alba de mireasa Posted by chibitz on 20 Feb : 21:26
Este in format mp3


[download] Set Korg Pa800 - Adrian86 Posted by M.C.Marius on 20 Feb : 14:15
buna. la probat cineva??ce ritmuri contine?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap