Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cum se poate scrie softul la Yamaha 333 ? |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cipri |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10828
Salutare , va rog daca poate sa ma ajute cineva , cum pot rescrie softul la yamaha 333, 423 , sau 433 adica in loc de toate tonurile existente sa le sterg si sa pun tonuri care doresc sa sune mai adevarat de exe. acordeon, stiu ca orga este cam modesta dar poate poate , multumesc.
[ Edited Sun, 03 Feb 2013, 08:47AM ] |
||
Back to top |
|
||
gianim74 |
|
||
![]() Registered Member #11628
Cu parere de rau, cred ca ceri imposibilul! ![]() |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Softurile nu se rescriu,eventual se updateaza.Ceeace vrei tu e imposibil.Nu mai spun ca pe modelul respectiv nu se pot pune nici un fel de tonuri.
|
||
Back to top |
|
||
cipri |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10828
Va multumesc ptr lamuriri
|
||
Back to top |
|
||
daskalu |
|
||
![]() Registered Member #12797
asa ceva e imposibil,eu am psr e 403 si am intampinat aceeasi problema dar nu m am lasat si am improvizat si am peste 30 de tonuri memorate dar scuza ma trebuie sa ti cunosti bine clapa ptr k dak nu o ajuti ,nu te ajuta.combina clarinet,vioara si acordeon sau ce vrei tu sa combini orga cu harmonica modifica tonalitatea mai sus sau mai jos si o sa vezi ca ti iese ceva eu sunt incepator dar ptr mine asta o am in sange de la 6 ani,nu e greu totul e din setari nu te lasa batut lupta si vei reusii.cu respect daskalu
|
||
Back to top |
|
||