Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
MIDI + karaoke |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
virgilex |
|
||
Registered Member #12809
Cum deosebesc un midi care are si versuri tip karaoke de unul simplu doar melodia? La Rolandul meu imi afiseaza pe ecran versurile la o parte din mid-uri si pot face karaoke insa marea majoritate nu au. le pot adauga versuri eu sau asa sunt formate initial? avem si aici pe site asa ceva? |
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
avem si asa ceva...sectiunea karaoke! intri in downloads si cea de-a cincea rubrica de sus in jos este rubrica pe care o cauti!
[ Edited Thu Jun 20 2013, 08:52AM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Salut! In principiu midiurile cu versuri au extensie .kar Dar, am vazut si eu fisiere cu extensie .mid care afisau versurile... nu stiu exact cum pot fi diferentiate altfel decat prin rularea fisierului intr-un player, poate ne lamureste cineva. Legat de intrebarea ta daca poti adauga versuri, raspunsul este DA, poti. Ai nevoie de un soft cu care sa adaugi versuri pe un MIDI, CD+G Creator, Magic Karaoke Maker, Karaoke Builder, etc, gasesti pe net. Ce intrebi mai exact daca avem pe site? Piese midi cu versuri? Da avem (Download - Karaoke). Piese midi fara versuri? Da avem si din astea ( Download - MIDI) |
||
Back to top |
|
||
virgilex |
|
||
Registered Member #12809
am descarcat fisiere cu extensia kar da nu le vede rolandul meu E-500, le am modificat si extensia si doar melodia fara versuri imi deschide, Robert am sa uploadez un mid pe care orga mea il vede cu tot cu versuri , de fapt l am pus de ja este ioane ioane
|
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
vad ca extensia este ''MID'' cu majuscule...la celelalte ar fi ''mid'' cu litere mici...poate asta ar fi problema?...nu stiu ce sa zic, pt ca nu am avut modelul asta de clapa!...cel mai bine cred ca te lamureste mesterul Dorel ca vad ca aceasta piesa este ''bibilita''de el! [ Edited Thu Jun 20 2013, 09:48AM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
dimensiunea caracterelor e frecţie la picior de... pod ... rolandu' are ceva skepsise la cetit kare - tre' să fie SMF 0 - să conţină ceva-ceva la copii'riht dacă nu şi nu... inserezi la măsura 0 pranteza colţ.. cel puţin la EM-2000 merge brici |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Pe langa sarac lichit cetire sa vin si eu cu niste lamuriri asa mai babesti pe intelesul tuturor. Fisierele midi pot fi cu terminatia titlu.mid sau titlu.kar. Amandoua contin orchestratiile pe mai multe trackuri in afara de asta pot contine si informatia text sau lyrics sincronizata (Cele cu terminatia .kar contin si textul in mod sigur). Fisierul titlu.mid poate sa fie 1 sau 0 dar ambele pot contine fisierul text. Problema e ca multe clape vechi deruleaza si fisierul titlu.kar dar nu recunosc si formatul textului care difera fata de fisierul mid cu text. Pentru asta exista anumite programele care dintr-un click transforma fisierul titlu.kar in fisier titlu.mid cu text. In felul asta si clapele mai vechi capabile sa citeasca textul dintr-un fisier midi il vor afisa pe ecran. Fisierele midi de tip titlu.kar sunt redate cu text cu tot numai de clape sau module de generatie mai noua. In rest pe majoritatea merge dar nu se vede textul. Sper ca ati inteles
[ Edited Thu Jun 20 2013, 05:33PM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Multumim de explicatie Dorel. Ar mai fi o intrebare cum poti deosebi un fisier titlu1.mid care contine text de un fisier titlu2.mid care nu contine text, fara sa le rulezi intr-un player? Se poate uitandu-te in Properties sau altfel (adica fara sa le rulezi intr-un player sa vezi daca afiseaza sau nu textul? Multumesc! PS: cred ca asta era de fapt intrebarea initiala a lui virgilex [ Edited Fri Jun 21 2013, 10:35AM ] |
||
Back to top |
|
||
Laszlo |
|
||
Registered Member #6012
Eu am avut mai demult un roland e300 si nici asta nu recunostea fisierele .kar, dar am intrat in total comander si am schimbat la titlu din titlu.kar in titlu.mid si mergea si negativu si versurile fara probleme
|
||
Back to top |
|
||
virgilex |
|
||
Registered Member #12809
am schimbat si eu extensia din kar in mid da nu vede textul
|
||