Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Experiment
Go to page       >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
bebykorg
Mon Aug 19 2013, 06:57PM

Registered Member #533
Am facut un experiment timp de o luna de zile si nu m-am mai uitat la TV la programele de stiri iar pe net am ignorat total stirile, ziare online etc. Efectul... Senzational.. ma simt mult mai bine , cine spunea ca pe vremea lui nea Nicu eram prostiti cu televizorul vreau sa va spun ca mai mare prosteala este acum. Daca vi se pare o ciudatenie subiectul meu si credeti ca as fi putin plecat cu sorcova de ridic o asemenea problema aici pe sit, rog un admin sa stearga subiectul. Multam fain si.. traiti dar mai ales ganditi liber..!

Back to top
Mysterious
Mon Aug 19 2013, 09:06PM

Registered Member #12683
Eu de mult nu mai urmaresc stirile sau rahaturile de genu'... prefer un film sau un documentar pe national geographic ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
Minel
Mon Aug 19 2013, 09:32PM
Guest
Sa incep cu o gluma de la un retardat: "Antena 3 e aici?" Din pacate Mitica ai dreptate. Stirile din Romania,au rolul de a indobitoci oamenii. Nu vezi decat crime,inselatorii,accidente,prostituate pe post de dive,etc! Nici un post tv romanesc nu are in grila de programe ceva educativ! Analfabetismul la tineri este intr-o continua crestere.Nu observati cati sant care habar au sa scrie gramatical? Daca te uiti la tv doar la stiri,manele si pitipoance prostituate,atunci o sa ne ducem usor usor!

Back to top
voitineanu
Tue Aug 20 2013, 09:47AM

Registered Member #462
Aveti dreptate!Si eu evit televizorul de o vreme.Sunt si studii facute despre efectele televiziunii in general asupra mintii umane:
LINK: Click aici !

Back to top
sarac.lipit
Tue Aug 20 2013, 03:11PM

Registered Member #45
cine încă n-a înţeles că media merge doar pe mîna cîştigătoare şi are sloganul
''întărîtă-i drace!''....
chiar habar n-are cu ce se mănîncă manipularea şi se miră de ce-i condus doar de tîmpiţi... şi hoţi pe'de-asupra!
Eu sunt curios cum se va alege un hoţoman d'ăsta cu 50 de voturi ... în ideea că nu mai merge nimeni la minciuna de vot... se va bate cu pumnu'n piept că-i ales de majoritate?
probabil da.... în prostirea generalizată pe toate planurile.

Back to top
admin
Tue Aug 20 2013, 04:56PM

Registered Member #1
Antena3 ocupa primul loc in topul televiziunilor care manipuleaza grosolan opinia publica! Asta e clar ca buna ziua ... Cine a fost cat de cat atent la evenimentele din ultimii 15~20 de ani, nu poate trage decat aceasta concluzie.

[ Edited Tue Aug 20 2013, 04:57PM ]

Back to top
ciury
Wed Aug 21 2013, 01:56PM
Registered Member #5922
idee e urmatoarea .... omul are posibilitatea sa discearna binele de rau si de aceea si de la un prost ai ce invata...sa nu faci ca el....asa si cu presa....poti invata uitandu-te sa nu faci ce vezi la tv...dar pentru a putea face asta trebuie sa ai ...educatie....atat acasa cat si la scoala.....mie cand eram mic si erau scene la tv de gen mama si tata imi spuneau ...uite mama sau tata sa nu faci asa ca nu e bine si uite de ce nu e bine.....

Back to top
pustiulica
Wed Aug 21 2013, 03:44PM

Registered Member #11427
Interesant subiectul si complex in profunzimea lui! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif
In general oamenii care nu au ocupatie se uita la TV la orice program, emisiune, etc... si din pacate sunt multi din astia... si majoritatea voteaza... si se vede bine ce si cum voteaza... Daca largim un pic sfera putem ajunge in zona "educatiei" muzicale facuta de: manele tv si alte mizerii...

De manipulat prin intermediul mass-media s-a manipulat si inainte si in prezent. Problema este ca inainte lumea nu statea cu ochii in TV pentru ca pe de o parte nu avea timp, pe de alta parte nu erau chestii "atractive" si/sau nu avea la ce.
Inainte, gogomaniile despre ce a mai facut Ceausescu si ce a mai realizat partidul nu mai impresionau pe nimeni.
Acum in schimb, manipularea prin intermediul mass-media se face profesionist. Indivizii astia care apar zi de zi la tv, care isi dau cu parerea, care fac stirile, care stabilesc ce sa cuprinda programele de stiri, sunt experti in ceea ce fac si au scoala de manipulare mult mai buna decat fosta "Stefan Gheorghiu"... chiar daca noua ni se pare ca un Gadea, Ciutacu, Nasu, etc ar fi batuti in freza ei de fapt isi fac treaba (adica pentru ce sunt platiti, nu pentru a ne relata adevarul)... si pentru asta castiga cat nu ne imaginam noi.
Eu nu ma mai uit la stiri (in afara de sport) si la emisiuni din alea politice de seara, de vreo 3 ani si consider ca este cea mai buna decizie... Nu consider ca ma simt mai bine sau ca sunt mai "destupat", dar cu siguranta am mai mult timp pentru mine si pentru cei dragi mie si pentru mine asta este tot ce conteaza!

PS: este o vorba romaneasca, care spune cam asa: "daca toti din jur iti spun ca esti destept si frumos ajungi sa crezi asta indiferent daca este adevarat sau daca parerea ta obiectiva anterioara era alta". Cam asta se intampla si cu oamenii inteligenti care-si petrec ore in sir in fata tembelizorului si care sunt manipulati de "profesionistii" despre care vorbeam anterior, ajung sa creada/gandeasca altceva decat le spunea mintea lor candva... cam asta este parerea mea.

Back to top
bebykorg
Wed Aug 21 2013, 07:36PM

Registered Member #533
Chestia asta ca oamenii fara ocupatie privesc mai mult la TV cam asa este. Multumesc cerului ca sunt destul de ocupat si din pacate nu am timp liber sa fac atatea cate as dori sa fac.

Back to top
gabi3213
Thu Aug 22 2013, 12:38PM
Registered Member #2854
cred ca sunt manipulati doar idiotii imi cer scuze nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici nu ma refer la cineva de aici.cred ca toti avem creier si putem filtra ,,,nu trebuie sa luam de bun tot ce ne baga ei in cap.pe langa antena 3 mai e si b1 care face acelasi lucru,depinde doar de ce parte a baricadei suntem......scuze inca odata

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF