Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Technics, Gem, Ketron, Casio, Solton
 
<< Previous thread | Next thread >>
Gem Wk8 detalii...
Go to page       >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
gicaion
Tue Feb 04 2014, 09:16AM

Registered Member #12491
Joined: Thu Feb 21 2013, 08:41PM
Posts: 93
Salutari tuturor!As dori,daca se poate sa ma lamureasca cineva ce tip de memorii foloseste Gem wk8,cati pini are mai precis...am inteles ca trebuie obligatoriu puse doua placute.Mai multe detalii ar fi binevenite.Pe net nu gasesti prea multe detalii,cum arata slotul,unde este mai precis,etc....
Am gasit niste placute dar nu stiu daca functioneaza si am pus o poza...(RAM 8MB (2X4MB) MEMORY 1X32 72PIN NON PARITY EDO 70NS 5V RAM SIMM)
Apelez in special la bunavointa domnului Minel care stiu ca se pricepe foarte bine la acest model de clapa.
Multumesc anticipat.


[ Edited Tue Feb 04 2014, 09:28AM ]


Back to top
Minel
Tue Feb 04 2014, 09:29AM

Registered Member #13587
Joined: Thu Nov 21 2013, 06:48PM
Posts: 437
Te salut Gica! Uite,cam asa arata ramii LINK: Click aici !
Ramii sant situati exact langa hard disc.Sant doua sloturi.Daca ai noroc sa gasesti doua placute de 16 mb,ar fi super.Memoriile se numesc EDO!Nu,nu trebuie musai sa ai doua placute.Wk 8 merge si cu un singur ram!Ti-am atasat acel link,pentru a vede cum arata doua placute de 16mb.Ramii din fotografia ta sant buni ptr modelul asta.Folosete-i,incearca sa-i montezi.Nu ai ce sa strici.Insa,fi atent atunci cand desfaci clapa.Cand dai capacul pe spate,risti sa smulgi o mufa care face conexiunea intre display si placa de baza.Daca o smulgi de acolo,sant slabe sanse s-o mai pui la loc.Deci,atentie mare!Clapa ''vede'' maxim 32 de mb de ram.Sa nu-i pui doua placute de 32,pentru ca nu-ti vede mai mult de 32mb.Poti sa-i pui si doua de 8mb.In cazul tau cu doua memorii de 4,iti faci treaba destul de bine.Partea cea mai buna la wk8,este ca atunci cand vrei sa faci un ton din wave,nu este neaparat necesar sa asignezi toate notele.Eu de exemplu,la instrumentele ce tin de acompaniament,am asignat doar 2-3 note.Ma refer strict la braci,bas si supita! Pentru alte detalii,intra te rog LINK: Click aici !

[ Edited Tue Feb 04 2014, 09:45AM ]


Back to top
gicaion
Tue Feb 04 2014, 09:46AM

Registered Member #12491
Joined: Thu Feb 21 2013, 08:41PM
Posts: 93
Multumesc mult domnule Minel pentru detalii!Memoriile astea de 2x4mb sunt NON PARITY EDO si parca am vazut in specificatii ca scrie doar edo...credeti ca ar fi o problema?

[ Edited Tue Feb 04 2014, 09:49AM ]


Back to top
Minel
Tue Feb 04 2014, 10:10AM

Registered Member #13587
Joined: Thu Nov 21 2013, 06:48PM
Posts: 437
Nu,nu este nici o problema.Le poti folosii! Numai sa fie functionale!

Back to top
gicaion
Tue Feb 04 2014, 10:21AM

Registered Member #12491
Joined: Thu Feb 21 2013, 08:41PM
Posts: 93
Scuze daca sunt insistent,dar am vazut ca exista si un alt tip de Dram atasat in poza,nestiind cum arata sau cum se monteaza,am vazut ca se gaseste mai des in afara.Se poate introduce?Multumesc inca odata.
Edit:Nu stiu din ce motiv nu pot incarca imaginea...mai precis arata ca doua placute ca cele de mai sus "lipite",gen ddr de la pc.

[ Edited Tue Feb 04 2014, 10:35AM ]


Back to top
Minel
Tue Feb 04 2014, 10:26AM

Registered Member #13587
Joined: Thu Nov 21 2013, 06:48PM
Posts: 437
Sincer,nu am idee.Acolo scrie ca sant pentru akai!

Back to top
cminor
Tue Feb 04 2014, 10:31AM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2864
Deci...
La unele clape, nu conteaza viteza de citire.
La Triton, de ex., conteaza, si daca nu pui RAM Mutec, care are o viteza mare, si sunt special concepute pentru samplere, o sa auzi artefacte in samplere, o sa se auda pacanituri, sau alte probleme.
Deci depinde de clapa.
Nu stiu daca tie iti merge...
Daca vezi ca merg, ai noroc si sa fie cu folos.
Daca vezi ca ai pacanituri, probleme la incarcare, este de la viteza (sau e ram-ul stricat), si .. e nasol, ca sunt scumpe cele Mutec.

LINK: Click aici !

[ Edited Tue Feb 04 2014, 10:36AM ]


Back to top
gicaion
Tue Feb 04 2014, 10:40AM

Registered Member #12491
Joined: Thu Feb 21 2013, 08:41PM
Posts: 93
Ok.Multumesc pentru raspunsuri!!

Back to top
Minel
Tue Feb 04 2014, 10:53AM

Registered Member #13587
Joined: Thu Nov 21 2013, 06:48PM
Posts: 437
Cu multa placere!

Back to top
gicaion
Tue Feb 04 2014, 11:54AM

Registered Member #12491
Joined: Thu Feb 21 2013, 08:41PM
Posts: 93
Domnule Minel,slotul permite si placutele de ram din linkul D-lui Cminor?

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa700 BM 2021 Posted by GHEHA on 29 Jan : 11:24
Ce contine setul ?


[download] Set Korg Pa1000 Mihai13 pentru Pa3xLe Posted by miki67 on 28 Jan : 18:14
Salut @levi_20sm! desigur, te pot ajuta. urca setu sau daca este deja la Download pune link aici si il convertesc.tine cont ca in pa2x nu se pot incarca samplere compresate, deci d [more ...]


[download] SET KORG PA300 DENIS Posted by cipri on 28 Jan : 16:46
Multumesc !


[download] Set pa600 Craiova Posted by cipri on 28 Jan : 16:36
Multumesc !


[download] Set Korg Pa1000 Mihai13 pentru Pa3xLe Posted by levi_20sm on 28 Jan : 10:41
Salut Miki67 as avea o rugaminte poti sa convert... Un set de pa3x pentru pa2x 256 ms





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap