Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Sisteme de operare clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Sistem de oparare NOU pentru korg kronos 3.1.3
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
ady81
Tue Mar 05 2019, 08:40AM

Registered Member #3578
Joined: Fri Nov 28 2008, 03:41PM
Posts: 138
sistem de oparare nou pentru korg kronos V 3.1.3

LINK: Click aici !

Back to top
miki67
Tue Mar 05 2019, 02:49PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 469
Salut Ady! de-abia trezit din somn dupa schimbul de noapte,am deschis laptop-ul si am intrat direct aici.naucit dupa somn mi s-e paruse ca e noul os pa4x.bine ca intre timp mai m-am dezmeticit si am vazut ca este pentru Kronos,ca altfel cine stie ce puteam face.imi transformam pa4 in Kronos ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

[ Edited Tue Mar 05 2019, 11:23PM ]


Back to top
ady81
Tue Mar 05 2019, 03:24PM

Registered Member #3578
Joined: Fri Nov 28 2008, 03:41PM
Posts: 138
Faceai toata lumea invidioasa ca ai v3 in pa4x ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif )))


[ Edited Tue Mar 05 2019, 11:23PM ]


Back to top
miki67
Tue Mar 05 2019, 03:31PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 469
Sau ii făceam sa radă de mine că mi-am blocat clapa... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif


[ Edited Tue Mar 05 2019, 11:24PM ]


Back to top
kisut
Tue Mar 05 2019, 05:32PM

Registered Member #5240
Joined: Thu Jan 22 2009, 01:01PM
Posts: 45
Problema este ca nu poate fi accesata pagina de download a celor de la Korg. Pentru a putea face update la OS 3.1.3 trebuie instalat un firmware care nu poate fi descarcat A reusit cineva sa-l dea jos?

Back to top
alex-lx
Tue Mar 05 2019, 06:48PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 156
mai greu, dar totusi se deschide pagina. Kronos OS 3.1.3. Oricum mari modificari nu sunt,de si era mult asteptat un new OS cu multe alte imbunatatiri utile dorite de posesorii acestei masini.
NEW OS 3.1.3:
25 februarie 2019
1. Modul program
Corectarea erorilor
Folosirea filtrului HD-1 Intensitatea LFO în funcția de ajustare a tonurilor poate provoca o eroare operațională. Acest lucru a fost rezolvat acum.
2. Mod disc
Corectarea erorilor
Parametrul Piano Type nu funcționa corect după instalarea unei biblioteci de sunet EXs. Acest lucru a fost rezolvat acum.
3. Salvarea datelor esențiale într-un fișier KMP ar fi cauzat o eroare operațională. Acest lucru a fost rezolvat acum.

...mi-asi fi dorit cel mai mult,schimbari la font size ( LITERE MAI MARI in MENU). In rest -- Kronos e SUPER MASINA.


[ Edited Tue Mar 05 2019, 11:24PM ]


Back to top
kisut
Tue Mar 05 2019, 07:33PM

Registered Member #5240
Joined: Thu Jan 22 2009, 01:01PM
Posts: 45
Ce nu inteleg eu e de ce nu sunt modificate bancile de sunet conform voice list - lui atasat in folderul de update al OS - lui Am instalat cu succes firmware ul am pus OS, toate fara erori si la Combi pe banca IA am tot ERA OF KRONOS pe cand in lista lor zice ca ar trebui sa am KATJA'S HOUSE. Poate cineva ma lamureste Multumesc

Back to top
alex-lx
Wed Mar 06 2019, 01:01PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 156
kisut a scris ...

Ce nu inteleg eu e de ce nu sunt modificate bancile de sunet conform voice list - lui atasat in folderul de update al OS - lui Am instalat cu succes firmware ul am pus OS, toate fara erori si la Combi pe banca IA am tot ERA OF KRONOS pe cand in lista lor zice ca ar trebui sa am KATJA'S HOUSE. Poate cineva ma lamureste Multumesc


Open: DISK/PRELOAD/Combination/ I-A000 KATJA'S HOUSE.
mai simplu dai load la Preload initial(cu lacata)

Back to top
kisut
Wed Mar 06 2019, 02:07PM

Registered Member #5240
Joined: Thu Jan 22 2009, 01:01PM
Posts: 45
alex-1x Multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde. O sa incerc sa fiu mai explicit poate astfel reusesti sa-ti faci tu o idee despre situatia cu care ma confrunt. Asadar ce am facut: Dupa partea fireasca cu download-ul am instalat Firmware-ul 6.0.6 (detin un Kronos X) iar apoi OS 3.1.3. Restart. Toate bune si frumoase si fara nici o urma de eroare doar ca la Combi I-A000 apare ERA OF KRONOS. Am incercat sa fac ceea ce mi-ai sugerat inainte de a posta tu dar in DISK/PRELOAD/Combination/ I-A000 apare tot ERA OF KRONOS. Ma asteptam ca cineva sa-mi spuna ca noile tonuri apar doar la KRONOS 2 fiind vorba acolo de alte internale, sau ca trebuia facut un master reset cu cele 2 CD -uri si o formatare a ssd -lui. Nu stiu ce sa cred. Daca cineva detine Kronos X rog sa confirme existenta tonurilor conforma cu voice list-ul existent in folderul OS 3.1.3 dupa instalarea update-lui. Multumesc

[ Edited Wed Mar 06 2019, 02:14PM ]


Back to top
alex-lx
Wed Mar 06 2019, 03:01PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 156
kisut, odata ce nu ti-a aparut errori in timpul update-ului, e tot ok.
Uite diferente voice name list:
1. K.X: LINK: Click aici !
2. K.2: LINK: Click aici !


Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Pack_CMihai13v1 Posted by ionursan on 19 Oct : 09:30
fa ceva pentru psr s 670 te rog


[download] Genos_Set_CMihai13 Posted by pustiulica on 18 Oct : 17:26
te rog, folosirea lui poate face minuni


[download] Genos_Set_CMihai13 Posted by ionursan on 18 Oct : 14:43
micsoreazal cumva si posteaza si pentru psr s 670


[download] Ritmuri Gem danyrusu Posted by george32 on 16 Oct : 13:51
poate ai vrut sa scrii de yamaha nu mai posta unde nu trebuie


[download] Tyros5_Pack_CMihai13 Posted by Kmcoio on 15 Oct : 18:13
Sunt foarte nou in lumea Yamaha, am avut Korg o viata si deocamdata incerc sa imi dau seama ce si cum si de ce. Am experienta in programare, dar vad ca aici e totul complet diferit [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap