Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
ajutor korg pa 60
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
c0smyn
Wed Jan 15 2014, 09:53PM

Registered Member #10438
Joined: Tue Oct 04 2011, 09:35AM
Posts: 95
tici ce poate avea un korg pa 60 ieri am pornit clapa si a disparut scrisul de pe ecran ramane doar lumina aprinsa la display dar fara scris .scrisul apare 1 secunda la pornire apoi dispare ma puteti ajuta?

Back to top
vmarian35
Wed Jan 15 2014, 10:06PM

Registered Member #13778
Joined: Wed Jan 08 2014, 05:11PM
Posts: 89
Trebuie reinstalat sistemul de operare os si resurse ,se gasesc pe saitul korg .Mai multe detalii ,daca apesi clapele mai suna clapa?

[ Edited Wed Jan 15 2014, 10:07PM ]


Back to top
Minel
Wed Jan 15 2014, 10:12PM

Registered Member #13587
Joined: Thu Nov 21 2013, 06:48PM
Posts: 437
Nu cred că este de la os.Du-o la un doctor.

Back to top
bercu
Thu Jan 16 2014, 12:41AM

Registered Member #4654
Joined: Tue Dec 30 2008, 05:19PM
Posts: 107
daca nu mai ia nicio comanda,s-a dus placa de baza!

[ Edited Thu Jan 16 2014, 12:42AM ]


Back to top
c0smyn
Thu Jan 16 2014, 07:58AM

Registered Member #10438
Joined: Tue Oct 04 2011, 09:35AM
Posts: 95
deci ia functioneaza pot canta in schimb am observat ca nu raman ritmurile salvate care este comanda exacta pt a incarca un set in performante DISK-PRIMUL BUTON DE SUS .F2 SI YES NU? EA FUNTIONEAZA TOT NUMAI CA NU SE VEDE LA DISPLAY VA MULTUMESC PT TIMPUL ACORDAT

Back to top
bebykorg
Thu Jan 16 2014, 08:25AM

Registered Member #533
Joined: Tue Jul 29 2008, 06:54PM
Posts: 1014
Are o problema de hard nu este din soft. Mergi cu ea la doctor..! Posibil placa de baza sa faca probleme. Dar mai intai de toate fa o reinstalare a OS fara a incarca un set in ea si vezi cum reactioneaza clapa . Aici gasesti OS si Resurse :
LINK: Click aici !


Back to top
c0smyn
Thu Jan 16 2014, 08:27AM

Registered Member #10438
Joined: Tue Oct 04 2011, 09:35AM
Posts: 95
reusesc fara display sa reinstalez os?



Back to top
salll123
Thu Jan 16 2014, 09:46AM

Registered Member #9731
Joined: Sun Aug 15 2010, 01:14PM
Posts: 102
Am patit exact acest lucru cu un PA 60 in mijlocul cantarii la o nunta. Am reinstalat OS si resurse de pe acest site in vre-o ora si ceva, ca trebuie vre-o 6 dischete, si a mers orga fara probleme inca 2 ore, dupa care aceeasi problema. Eu nu am mai avut curajul sa merg la nunta cu asa ceva si am cumparat un pa2xpro cu care merg acuma. Am vorbit cu cineva de la Timisoara care zice ca se ocupa cu asa ceva si mi-a zis sa o trimit la el si ca este posibil sa fie problema "bateria" adica un condensator care tine curentul in ea cat timp este oprita orga. ( ca cea de la RAM din calculator ). Inca nu am trimis orga la reparat dar poate te ajuta cu ceva experienta mea. Daca o rezolvi, zi-mi si mie ce a fost ca sta orga degeaba acolo acasa.

Back to top
c0smyn
Thu Jan 16 2014, 01:27PM

Registered Member #10438
Joined: Tue Oct 04 2011, 09:35AM
Posts: 95
sambata merg la cineva cu ea sa o vada o sa postez aici poate ajuta pe cineva multumesc deci zici ca la tn inca a mai mers ai stiut cum sa instalezzzi osul fara display eu nu ma pricep imi poti explica?

Back to top
salll123
Thu Jan 16 2014, 01:54PM

Registered Member #9731
Joined: Sun Aug 15 2010, 01:14PM
Posts: 102
Cand pornesti orga, cu discheta cu os introdusa, apesi simultan butoanele start si stop ( din cate imi aduc aminte - sau ti apasat lung butonul start - nu mai tin minte exact ) si o sa aparainstalarea os-ul pe ecran. Ecranul nu este stricat, ci doar nu mai afiseaza din cauza erorii. In momentul reinstalarii OS-ului va merge ( cu conditia sa nu fie defect ecranul). Uite aici sfaturile de la colegi LINK: Click aici !

[ Edited Thu Jan 16 2014, 01:58PM ]


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site Posted by Alvostru on 29 Sep : 15:51
Va rog frumos!


[download] Set Personal Korg Pa1000 - acery71 Posted by acery71 on 26 Sep : 12:21
Multumesc frumos . Se poate posta si mai mult dar sunt seturi care trebuie impartite in mai multe arhive si cateodata devine dificil sa le incarci din diferite motive , dar o sa in [more ...]


[download] Set-CMihai13-D5-Roland pt Korg Posted by Nelutu436 on 25 Sep : 15:01
Multumim ! ❤


[download] Set Personal Korg Pa1000 - acery71 Posted by Nelutu436 on 25 Sep : 14:58
Marius prietene , cui nu-i place sa nu foloseasca , apreciem munca tuturor de a aduce ceva personal in orice , fie el set sau style . Nu te supara asa sunt oamenii , nu ai cum sa m [more ...]


[download] Voci reale pian (Steinway,Yamaha e.t.c) Posted by apbgd on 21 Sep : 01:23
Este pt Pa3 cine crede ca il vrea, dar nu recomand, sunt tonuri f scurte de 1 secunda.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap