Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
eroare PCM set pa3x
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
viorel t
Fri Feb 08 2019, 11:22PM

Registered Member #162
Joined: Mon Jun 23 2008, 06:41PM
Posts: 193
Salutare tuturor ! am si eu nevoie de un sfat -ajutor va rog. De curand m-am apucat sa fac ordine si curatenie in setul meu personal .Am curatat tonurile adica sound unul cate unul asa cum este explicat de D-nul AD pe you tube apoi am salvat si incarcat fisier cu fisier tot setul. Sound nu mai are erori DAR cand incarc fisierul PCM apare mesajul ,,file is not pa,,. Cum as putea ,,repara,, acest aspect ? multumesc

Back to top
angelitto
Sat Feb 09 2019, 02:36PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1017
Folderul PCM nu trebuie sa-l incarci. Cand incarci folderul Sound, isi ia si samplerele din PCM

[ Edited Sun Feb 10 2019, 12:36PM ]


Back to top
viorel t
Sat Feb 09 2019, 10:20PM

Registered Member #162
Joined: Mon Jun 23 2008, 06:41PM
Posts: 193
DAR dupa ce incarc separat sound fisierul pcm NU apare in setul din clapa.....

Back to top
angelitto
Sun Feb 10 2019, 12:35PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1017
Folderul PCM nu apare in clapa caci e ascuns de OS. Dar e acolo, stai linistit. Doar merg ritmurile si tonurile de dreapta, nu?
Totul se instaleaza corect daca faci Factory Restore inainte de a instala orice set. Asta e regula de baza: Factory Restore.

Back to top
viorel t
Mon Feb 11 2019, 08:18PM

Registered Member #162
Joined: Mon Jun 23 2008, 06:41PM
Posts: 193
ok multumesc!

Back to top
bits
Tue Feb 12 2019, 10:16AM

Registered Member #62
Joined: Tue Jun 03 2008, 04:04PM
Posts: 132
Incarcarea tonurilor nu se face din folderul PCM,se face din folderul SOUND.Aici ai filele User cu extensia .pcg acestea fiind asociate cu samplerele ce se afla trunchiate in folderul PCM.Se foloseste aceasta metoda daca vrei sa incarci tonuri individual.

Back to top
Minel
Tue Feb 12 2019, 02:46PM

Registered Member #13587
Joined: Thu Nov 21 2013, 06:48PM
Posts: 410
angelitto a scris ...

Folderul PCM nu apare in clapa caci e ascuns de OS. Dar e acolo, stai linistit. Doar merg ritmurile si tonurile de dreapta, nu?
Totul se instaleaza corect daca faci Factory Restore inainte de a instala orice set. Asta e regula de baza: Factory Restore.

100% din baietii care au citit comentariul tau, nu au dat importanta la ceea ce ai scris. Insa este foarte adevarat faptul ca trebuie dat intâi factory restore inainte de a încarca un set. Asa este cel mai sigur. Daca incarci peste alt set, atunci nu iti mai apar multe denumiri ale ritmurilor, tonurilor, si mai ales numele favoritelor. Plus ca pot apărea diferite erori.

Back to top
angelitto
Tue Feb 12 2019, 11:59PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 1017
Da, cam asa e, plus ca fara Factory Restore, nu se goleste memoria de samplerele vechiului set iar setul nou nu are unde sa-si instaleze samplerele caci RAM'ul e full ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif
Referitor la numele favoritelor, Minel stii unde se salveaza? In Global. Daca nu salvezi si Globalul atunci cand salvezi setul din clapa si daca nu debifezi protectia la Global din Global/mode preferences/media, cand incarci noul set, atunci nu o sa iti apara denumirile personalizate ale favoritelor si userelor.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[Content] Acces download Posted by TDkorg on 20 Feb : 22:54
Buna seara!As dori sa imi examinati activitatea pe site si daca se poate sa primesc macar 1 download.. m-as bucura.Am fost activ in participarea la discutii,insa cu upload-ul fisie [more ...]


[download] Set korg pa900 Adrian86 Posted by Adrian86 on 19 Feb : 07:38
Cauta in performance si vezi k sunt facute acolo ritmurile sunt alocate cu performance


[download] Set korg pa900 Adrian86 Posted by dan_68 on 18 Feb : 21:08
ritmurile sant toate in favorite cam ce folosim noi aici in zona dar trebuie alocate instrumentele pe tracuri la care lipsesc...pe care le gasiti in usere....munca....asta este.


[download] Set korg pa900 Adrian86 Posted by dan_68 on 18 Feb : 21:01
un set pentru Gorj si zone invecinate....e de munca la el dar cine doreste si are timp i-l poate aranja...are cam de toate pentru ce se canta la noi....tg-jiu...


[download] Set Pa4x manual Raul Stefoni Banat Expres Posted by Grisa on 18 Feb : 20:03
Mersi,sanatate.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap