Forums
Clape.ro :: Forums :: Administrativ / Tehnic :: Opinii despre Clape.ro / Sugestii pentru site |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Chestionarul Anei (rugăm completaţi-l)... |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, dan, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Anuta daca tot a revenit subiectul vreau sa fac si eu un sondaj de opinie in randul colegilor.Am o singura intrebare.Vreti ca Ana sa devina admin(ita) ? Bineanteles ca primul coleg care trb sa voteze esti tu ! Hai ca-s curios ce comentarii vor avea colegii in legatura cu o femeie admin pe site
|
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
Dorele, sar'na de propunere......Ideea e ca nu stiu daca m-as descurca ptr ca am observat ca aici pe site fiecare admin e cu " patratica" lui ...si ma gandesc ca na..... Aprecierea voastra ptr mine e aur, sa stii... Merci tare mult nici nu stii ce inseamna asta ptr mine ca eu .... pe voi va am si ... pe aia mici la scoala.....:P |
||
Back to top |
|
||
tacalie69 |
|
||
Registered Member #7967
Felicitari ,pentru chestionar! Cu stima si respect Florin Berceanu |
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
Registered Member #1060
foarte buna ideea cu chestionarul, sper ca in urma lui sa se mai schimbe cate ceva pe aici. luchiana ai un vot de la mine pentru a deveni admin
|
||
Back to top |
|
||
VaseaB |
|
||
Registered Member #49
1. referitor la chestionarul propus de Anutza : l-am completat si o felicit pe aceasta cale ptr munca depusa si ptr implicatiile pozitive ce le-a avut si le va avea acest sondaj. 2. referitor la sondajul propus de DoReL (a ) : nici nu putea face o nominalizare mai buna avand in vedere activitatea si daruirea de care a dat dovada ANuta pe acest site . Sunt sigur ca va face o treaba excelenta. Mult succes Anuta si felicitari ! [ Edited Wed Aug 05 2009, 02:11PM ] |
||
Back to top |
|
||
johnpa1xpro |
|
||
Registered Member #5671
este si normal ca Ana sa fie adminitza felicitari >:D<
|
||
Back to top |
|
||
adrianos |
|
||
Registered Member #7088
ana draga ce sa zic interesant chestionaru si ai un vot de la mine pentru postu de admin in primul rind si in al doilea randsper sa se rezolve ceva in legatura cu polemicile referitoare la downloadde pe site
|
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
Deoarece am fost o iresponsabila si am uitat de chestionarul asta, imi permit acum sa va arat ultimele raspunsuri si imi cer si scuze pe deasupra S |
||
Back to top |
|
||
Laszlo |
|
||
Registered Member #6012
Ana ai un vot de la mine pentru a deveni ,,adminitza" pe acest site:)felicitari:)
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
Eu n-am mai citit thread-ul de când am completat chestionarul, nu ştiam ce puneţi aci la cale... Dacă vrea cineva părerea mea: Da, ce mai... Trebuie dom'le o mână de femeie în casă ! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |