Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Accesorii clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Floppy to USB Emulator
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
admin
Thu Sep 15 2011, 06:24AM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Posts: 1782
Floppy to USB Emulator

Ia uitati ce-am gasit:




Are cineva montat asa ceva pe clapa ?


[ Edited Thu Sep 15 2011, 06:24AM ]


Back to top
ValiS
Thu Sep 15 2011, 06:40AM

Registered Member #4
Joined: Thu May 22 2008, 08:11AM
Posts: 1307
E veche treaba,Dane..! Si nu functioneaza la orice clapa..A luat un tovaras pentru G800..Desi se specifica(,)ca functioneaza...n-a mers..! A recunoscut si vinzatorul si l-a primit inapoi..!

Back to top
sarac.lipit
Thu Sep 15 2011, 08:09AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2442
funcţionează doar pe clapele ce recunosc unităţi floppy PC.
Cînd va fi 15 Euro iau şi eu 3.

Back to top
loricska
Thu Sep 15 2011, 08:56PM

Registered Member #3223
Joined: Sun Nov 16 2008, 05:12PM
Posts: 5
si eu am luat una de pe ebay, si nu a mers! a trebuit sa pun inapoi unitatea de floppy...! nu merita!

Back to top
gabi3213
Thu Sep 15 2011, 11:50PM
Registered Member #2854
Joined: Mon Nov 03 2008, 07:26PM
Posts: 668
la psr9000 merge?

Back to top
admin
Fri Sep 16 2011, 05:56AM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Posts: 1782
Stiu ca e "veche treaba", dar peste filmuletul asta cu Roland VA 7, abia acum am dat ... Sa inteleg ca pe Roland VA 7 merge 100% ?

Back to top
sarac.lipit
Fri Sep 16 2011, 11:58AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2442
da.
Singura problemă este că va trebui să te apleci sub clapă pentru a selecta numărul disketei. Emulatorul împarte stick'ul în 'N' floppy... funcţie de capacitatea lui.

Back to top
LAVIN
Fri Sep 16 2011, 07:27PM

Registered Member #5747
Joined: Wed Feb 04 2009, 10:57PM
Posts: 448
cu dus si intors,din imanigini nu este concludend ca citeste dupa stick,parerea mea.

Zile bune!

Back to top
cristiroland
Fri Sep 16 2011, 08:45PM
Registered Member #8581
Joined: Tue Dec 22 2009, 04:23PM
Posts: 208
pe g600 merge? ca as vrea sa iau la iarna una

Back to top
dannyrollykorg
Fri Sep 16 2011, 10:36PM

Registered Member #6450
Joined: Sun Feb 22 2009, 01:53PM
Posts: 35
Pe Roland G 600, 800, 1000 nu merge!

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by Mihai13 on 19 Jul : 17:04
Salut baieti,Uite cum vad eu situatia, AD este un om normal, ce a ajuns asa cunoscut datorita priceperii pe partea de soft (butonare) a clapelor si la inceput datorita si altruismu [more ...]


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by Kmcoio on 19 Jul : 10:46
Cu tot respectul, exista seturi mult mai bune, însă nu sunt pe piața. Totodată, acest individ și-a bătut joc de comunitate sub pretextul unei bună-voințe dezinteresate. Setul e alt [more ...]


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by pustiulica on 17 Jul : 10:32
Chiar daca ar fi asa cum spui tu, anume ca seturile ar contine erori introduse cu intentie, tot sunt cele mai bune si mai complete seturi existente acum pe piata, cu sau fara pret. [more ...]


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by Kmcoio on 15 Jul : 18:52
Eu v-am spus ca AD a dat seturile la misto si intentionat belite. Acordeoanele alea sunt sub orice critica si sunt sigur ca le-a facut intentionat asa.


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by Mihai13 on 09 Jul : 23:27
Setul este cel original plus globalul de la AngeltoMultisamplerele au fost băgate de ADAcum sunt în Portugalia în delegație revin





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap