Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Accesorii clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Floppy to USB Emulator
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
admin
Thu Sep 15 2011, 06:24AM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Posts: 1795
Floppy to USB Emulator

Ia uitati ce-am gasit:




Are cineva montat asa ceva pe clapa ?


[ Edited Thu Sep 15 2011, 06:24AM ]


Back to top
ValiS
Thu Sep 15 2011, 06:40AM

Registered Member #4
Joined: Thu May 22 2008, 08:11AM
Posts: 1307
E veche treaba,Dane..! Si nu functioneaza la orice clapa..A luat un tovaras pentru G800..Desi se specifica(,)ca functioneaza...n-a mers..! A recunoscut si vinzatorul si l-a primit inapoi..!

Back to top
sarac.lipit
Thu Sep 15 2011, 08:09AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2449
funcţionează doar pe clapele ce recunosc unităţi floppy PC.
Cînd va fi 15 Euro iau şi eu 3.

Back to top
loricska
Thu Sep 15 2011, 08:56PM

Registered Member #3223
Joined: Sun Nov 16 2008, 05:12PM
Posts: 5
si eu am luat una de pe ebay, si nu a mers! a trebuit sa pun inapoi unitatea de floppy...! nu merita!

Back to top
gabi3213
Thu Sep 15 2011, 11:50PM
Registered Member #2854
Joined: Mon Nov 03 2008, 07:26PM
Posts: 668
la psr9000 merge?

Back to top
admin
Fri Sep 16 2011, 05:56AM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Posts: 1795
Stiu ca e "veche treaba", dar peste filmuletul asta cu Roland VA 7, abia acum am dat ... Sa inteleg ca pe Roland VA 7 merge 100% ?

Back to top
sarac.lipit
Fri Sep 16 2011, 11:58AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2449
da.
Singura problemă este că va trebui să te apleci sub clapă pentru a selecta numărul disketei. Emulatorul împarte stick'ul în 'N' floppy... funcţie de capacitatea lui.

Back to top
LAVIN
Fri Sep 16 2011, 07:27PM

Registered Member #5747
Joined: Wed Feb 04 2009, 10:57PM
Posts: 448
cu dus si intors,din imanigini nu este concludend ca citeste dupa stick,parerea mea.

Zile bune!

Back to top
cristiroland
Fri Sep 16 2011, 08:45PM
Registered Member #8581
Joined: Tue Dec 22 2009, 04:23PM
Posts: 208
pe g600 merge? ca as vrea sa iau la iarna una

Back to top
dannyrollykorg
Fri Sep 16 2011, 10:36PM

Registered Member #6450
Joined: Sun Feb 22 2009, 01:53PM
Posts: 35
Pe Roland G 600, 800, 1000 nu merge!

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa4x 2020 Posted by wrestlingboy on 31 May : 20:27
Pentru pa3 se gaseste?sau se poate face?


[download] Set Korg Pa4x 2020 Posted by GHEHA on 31 May : 18:51
Parca nu e prea mare setul ca marime ,ar fi bine de exclus numai manelele ca sa incapa in memoria Pa700.


[download] Set Korg Pa4x 2020 Posted by bghenadii on 31 May : 16:46
miki67 Atunci fa separat daca ai posibilitate,,manele, ușoară,aparte si folclorul aparte,multumesc foarte mult pentru ajutorul tau si munca ta care o depui


[download] program fr8x Posted by muset on 31 May : 13:46
multumesc frumos!


[download] Set Korg Pa4x 2020 Posted by Mrbogdan on 31 May : 13:41
Pentru Pa 4x sau Pa 3?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap