Forums
Clape.ro :: Forums :: Administrativ / Tehnic :: Opinii despre Clape.ro / Sugestii pentru site |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Astept opiniile voastre in legatura cu spatiul de pe site ... |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, dan, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
minigutza |
|
||
Registered Member #6
Nu cred ca am putea face demo la 10000 de piese ca sa se asculte fiecare in parte
|
||
Back to top |
|
||
gabriela |
|
||
Registered Member #766
Romanii (NU TOTI) sunt invatati sa gaseasca cele mai trasnite solutii (SCUZE PT ACEEI CARE LE_AU GASIT DEJA) numai sa nu plateasca, parerea mea este ca banii ar rezolva aceasta situatie "grea". Nu ar bine oare, ca fiecare sa plateasca un abonament anual "de la mine putin de la Dumnezeu mai mult" si sa aveti acces si la download si la upload......scuze .. Cred ca m-a luat gura pe dinainte, parerea mea , crede ca am dreptul sa o zic
|
||
Back to top |
|
||
johnny.b |
|
||
Registered Member #2057
Ideea cu plata nu e buna ca s-ar lenevi toata lumea si ar astepta sa munceasca altii... ca de-aia platim ca sa putem descarca.Unii se pot gandi asa. Am putea sa facem(cel putin cu piesele mp3 internationale) doar o lista .TXT iar cei care vor ceva de acolo pot face o cerere(evident, prin intermediul unui automatism al site-ului) si sa i se dea prin email piesa.Sunt constient ca e o munca in plus pt. admin. |
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
Registered Member #233
nu cred ca ideea de plata e constructiva . eu personal as sterge toate fisierele uploadate care nu au min 2 download in 30 zile de la upload . |
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
asta e cea mai buna solutie cu stersul ....la un anumit interval, iar daca omu' se "trezeste" ca o vrea poate f bine sa "strice" o intrebare......simplu, nu?
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
fanitractor a scris ... nu cred ca ideea de plata e constructiva . eu personal as sterge toate fisierele uploadate care nu au min 2 download in 30 zile de la upload . Da, dar se poate ca fişierul respectiv chiar să-i trebuiască cuiva, dar să n-o poată descărca pentru că n-are acces sau îl are mic... |
||
Back to top |
|
||
minigutza |
|
||
Registered Member #6
Piesele sunt "curatate" in functie de numarul de download.Dupa o anumita perioada cele cu download-uri putine sunt sterse de pe site.Lista aceea ar trebui zilnic refacuta,ceea ce mi se pare imposibil,iar cat despre metoda cu plata considera ca activitatea ta pentru a putea descarca din ce in ce mai multe este acel abonament !
[ Edited Mon Feb 02 2009, 08:49PM ] |
||
Back to top |
|
||
Sonny |
|
||
Registered Member #43
O solutie este la indemana noastra a tuturor. Cei care puneti piese in format mp3 am o rugaminte ca mai intai sa dati un search pentru a vedea daca piesa respectiva se afla sau nu pe site si apoi sa faceti upload-ul. Dupa cum s-a mai spus in felul asta se usureaza si munca adminilor si se economiseste si spatiul.
|
||
Back to top |
|
||
gabriela |
|
||
Registered Member #766
Scuze domnule administrator, ideea cu banii a fost o parere, dumneavostra sunteti in masura sa alegeti solutia buna. Mai sunt si alte solutii, de exemplu: toate fisierele mp3 si programele mai lungi se fie incarcate si pe alte situri specializate in a retine aceste fisiere trilulilu, rapidshare, megauload, bla, bla si pe site poate sa apara doar linkul doar o sugestie ,.... |
||
Back to top |
|
||
cosminkorg |
|
||
Registered Member #4539
Parerea mea este.... ca munca pe acest site sa fie impartita intre admini.....situl creste si admini ramani aceeiasi...ar trebui cate un administrator pentru fiecare sectiune in parte a saitului de exemplu un sa controleze styluri roland altul sa controleze negetive folclor .etc sa se imparta activitatea in fuctie de dimendiunea unei sectiuni....asa se evita fille-uri duble, de proasta calitate etc. si in plus nu mai e chiar asa de mult de munca....:) parerea mea va salut!!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |