Forums

Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori
 
<< Previous thread | Next thread >>
MIDI + karaoke
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
virgilex
Thu Jun 20 2013, 08:35AM

Registered Member #12809
Joined: Wed May 08 2013, 09:53PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 258
Cum deosebesc un midi care are si versuri tip karaoke de unul simplu doar melodia?
La Rolandul meu imi afiseaza pe ecran versurile la o parte din mid-uri si pot face karaoke insa marea majoritate nu au.
le pot adauga versuri eu sau asa sunt formate initial?
avem si aici pe site asa ceva?

Back to top
Roberto E80
Thu Jun 20 2013, 08:52AM
Roberto E80


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Location / Localitate:: Calarasi
Posts: 774
avem si asa ceva...sectiunea karaoke! intri in downloads si cea de-a cincea rubrica de sus in jos este rubrica pe care o cauti!

[ Edited Thu Jun 20 2013, 08:52AM ]

Back to top
pustiulica
Thu Jun 20 2013, 08:55AM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1339
Salut!
In principiu midiurile cu versuri au extensie .kar
Dar, am vazut si eu fisiere cu extensie .mid care afisau versurile... nu stiu exact cum pot fi diferentiate altfel decat prin rularea fisierului intr-un player, poate ne lamureste cineva.
Legat de intrebarea ta daca poti adauga versuri, raspunsul este DA, poti. Ai nevoie de un soft cu care sa adaugi versuri pe un MIDI, CD+G Creator, Magic Karaoke Maker, Karaoke Builder, etc, gasesti pe net.

Ce intrebi mai exact daca avem pe site? Piese midi cu versuri? Da avem (Download - Karaoke). Piese midi fara versuri? Da avem si din astea ( Download - MIDI)
Back to top
virgilex
Thu Jun 20 2013, 09:37AM

Registered Member #12809
Joined: Wed May 08 2013, 09:53PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 258
am descarcat fisiere cu extensia kar da nu le vede rolandul meu E-500, le am modificat si extensia si doar melodia fara versuri imi deschide, Robert am sa uploadez un mid pe care orga mea il vede cu tot cu versuri , de fapt l am pus de ja este ioane ioane
Back to top
Roberto E80
Thu Jun 20 2013, 09:46AM
Roberto E80


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Location / Localitate:: Calarasi
Posts: 774
vad ca extensia este ''MID'' cu majuscule...la celelalte ar fi ''mid'' cu litere mici...poate asta ar fi problema?...nu stiu ce sa zic, pt ca nu am avut modelul asta de clapa!...cel mai bine cred ca te lamureste mesterul Dorel ca vad ca aceasta piesa este ''bibilita''de el!


[ Edited Thu Jun 20 2013, 09:48AM ]

Back to top
sarac.lipit
Thu Jun 20 2013, 04:20PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2420
dimensiunea caracterelor e frecţie la picior de... pod ...
rolandu' are ceva skepsise la cetit kare
- tre' să fie SMF 0
- să conţină ceva-ceva la copii'riht
dacă nu şi nu... inserezi la măsura 0 pranteza colţ.. cel puţin la EM-2000 merge brici
Back to top
Dorel Cos
Thu Jun 20 2013, 05:32PM
Guest
Pe langa sarac lichit cetire sa vin si eu cu niste lamuriri asa mai babesti pe intelesul tuturor. Fisierele midi pot fi cu terminatia titlu.mid sau titlu.kar. Amandoua contin orchestratiile pe mai multe trackuri in afara de asta pot contine si informatia text sau lyrics sincronizata (Cele cu terminatia .kar contin si textul in mod sigur). Fisierul titlu.mid poate sa fie 1 sau 0 dar ambele pot contine fisierul text. Problema e ca multe clape vechi deruleaza si fisierul titlu.kar dar nu recunosc si formatul textului care difera fata de fisierul mid cu text. Pentru asta exista anumite programele care dintr-un click transforma fisierul titlu.kar in fisier titlu.mid cu text. In felul asta si clapele mai vechi capabile sa citeasca textul dintr-un fisier midi il vor afisa pe ecran. Fisierele midi de tip titlu.kar sunt redate cu text cu tot numai de clape sau module de generatie mai noua. In rest pe majoritatea merge dar nu se vede textul. Sper ca ati inteles

[ Edited Thu Jun 20 2013, 05:33PM ]

Back to top
pustiulica
Fri Jun 21 2013, 10:34AM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1339
Multumim de explicatie Dorel.

Ar mai fi o intrebare cum poti deosebi un fisier titlu1.mid care contine text de un fisier titlu2.mid care nu contine text, fara sa le rulezi intr-un player? Se poate uitandu-te in Properties sau altfel (adica fara sa le rulezi intr-un player sa vezi daca afiseaza sau nu textul?

Multumesc!

PS: cred ca asta era de fapt intrebarea initiala a lui virgilex

[ Edited Fri Jun 21 2013, 10:35AM ]

Back to top
Laszlo
Fri Jun 21 2013, 02:19PM

Registered Member #6012
Joined: Wed Feb 11 2009, 06:37PM
Location / Localitate:: Sighisoara
Posts: 139
Eu am avut mai demult un roland e300 si nici asta nu recunostea fisierele .kar, dar am intrat in total comander si am schimbat la titlu din titlu.kar in titlu.mid si mergea si negativu si versurile fara probleme
Back to top
virgilex
Sat Jun 22 2013, 10:51AM

Registered Member #12809
Joined: Wed May 08 2013, 09:53PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 258
am schimbat si eu extensia din kar in mid da nu vede textul
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc

Costy71 » 21 Feb : 07:20
Buna dimineata dragi colegi!

Costy71 » 20 Feb : 22:35
Buna seara colegi!!

Grisa » 20 Feb : 22:11
Salutari la toti!

daniellaur » 20 Feb : 19:53
salut colegilor cum scot efectul de pian de pe pa 600?

ionursan » 20 Feb : 19:41
salut colegi cu ce as putea micsora un ritm sal prefac pentru psr 640

ionursan » 20 Feb : 19:40
salut colegi ajutatima sa micsorez cumva un ritm pentru psre 640

daniellaur » 20 Feb : 17:50
am avut eu roland e 50 vezi ce scrie la iesirile din spate sar putea sa bagi la auxiliar

Ioanguitar » 20 Feb : 16:51
Bună ziua!

Costy71 » 20 Feb : 16:01
Buna ziua!!

nyklucian » 20 Feb : 15:35
Buna ziua tuturor, cunoaste-ti un set bun pentru Pa900?

rogabriel » 20 Feb : 15:29
buna ziua tuturor am si eu o nelamurire cine ma poate ajuta am un roland e 50 are 4 iesiri jakc doua fata doua spate cele de fata merg cum trebuie cele de spate una la mana se aud si boxele cand le bag la statie se aude si reverb ce e de facut ??? multumesc

M.C.Marius » 20 Feb : 14:17
salutare prieteni, imi puteti recomanda un set bun pentru korg pa800

trubadur » 20 Feb : 13:34
O ZI BUNA TUTUROR !

nelu0690 » 20 Feb : 12:35
Salut

angelitto » 20 Feb : 12:19
@daniellaur, trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download. Daca nu ai lucrurile astea, singura modalitate e prin Donatie. Apasa cu incredere linkurile stanga-sus de la ”Main Menu”, pentru a afla mai multe detalii.

Costy71 » 20 Feb : 10:42
Buna ziua colegi!!

cipri » 20 Feb : 10:06
Salutare tuturor.

Kostelkorg » 20 Feb : 08:46
Va salut . cineva cu un set de tyros 3 bun ..?


daniellaur » 20 Feb : 08:09
imi doresc foarte mult sa incerc un set postat de colegi aici si nu pot sa il descarc

daniellaur » 20 Feb : 08:08
as vrea sa fiu analizat si eu la activitate

daniellaur » 20 Feb : 08:06
buna dimineata

GabiSet » 20 Feb : 07:53
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

viorel15 » 20 Feb : 00:08
Seara buna colegi ! Niste seturi noi pentru Tyros Psr S970 S770 ? Va multumesc !

Alex1100 » 19 Feb : 23:12
Buna de curand am primit cadou un pa 1 x deci nu a trebuit sa mai cumpar o clapa dar am probleme cu ea ,la piano cand apas incet sau cand apas puternic e aceas chestie adica as vrea când apas incet sa nu sune puternic se poare rezolva chestea asta in pa 1x pro va rog daca ma puteti ajuta

nedelcu92 » 19 Feb : 22:51
Buna seara tuturor, se merita investitia de incept pt un korg pa300? Pa600 nu gasesc aici in anglia noua. Multumesc frumos

acery71 » 19 Feb : 21:21
Seara buna fratilor !

geckodaxx » 19 Feb : 20:13
Seara buna

mihaichiru78 » 19 Feb : 20:09
Buna seara

Ioanguitar » 19 Feb : 18:01
Buna seara!

marukorg » 19 Feb : 13:48
Salut..O săptămână cât mai frumoasă va doresc

daniellaur » 19 Feb : 12:41
ok domnilor multumesc cam in cat timp admini verifica activitatea membrilor?

CrysMM » 19 Feb : 12:31
@daniellaur - astepti sa fie aprobate de Admin.

daniellaur » 19 Feb : 11:06
am incarcat mai multe seturi pentru korg si yamaha si nu le vad pe site ce se intampla va rog

daniellaur » 19 Feb : 11:05
salut

Mihai13 » 19 Feb : 09:25
Buna dimineatata,
Sa aveti o saptamana buna!

Costy71 » 19 Feb : 07:35
Buna dimineata colegi!!

cdinu » 19 Feb : 06:58
Buna dimineata.
Am psr 9000,
Are functia sa salvez un ton din alt set ?
Daca are cum procedez ?
Ms.

nedelcu92 » 19 Feb : 00:06
Nu poti incarca stylurile pentru romania?

nedelcu92 » 18 Feb : 23:57
Buna seara, am o curiozitate din cat am citit pe net la achizitionarea unui PA 300, trebuie neaparat sa o iei din romania, daca e internationala nu se poate face update la soft? Multumesc frumos!

Alex1100 » 18 Feb : 23:03
dan_68 ms mult ma ajutat ,o sa iau pa 300 atunci

dan_68 » 18 Feb : 21:33
LINK: Click aici ! citeste si aici.

dan_68 » 18 Feb : 21:19
ALEX...nu am avut nici una dintre aceste modele desi korg am folosit de cand au aparut (ma rog alte serii)....pa 300 am inteles ca are memorie de 32 mb ,deci in aceasta memorie poti baga ce doresti tu numai sa te incadrezi in limita memoriei care o ai.. adica poti introduce tonurile care le vrei tu.

Alex1100 » 18 Feb : 21:00
Ma poate ajuta cineva ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:59
In fond as vrea sa stiu care e mai ok la care ar ar merita sa o iau dintre cele 2

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Oare e adevarat ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Buna am nevoie de ajutor as vrea sa aleg intre pa 1 pro si pa 300 care e mai buna ,am auzit ca in pa 300 nu se pot introduce tonuri ,manual banat vioara zeta etc

nedelcu92 » 18 Feb : 19:12
Buna seara tuturor!!!

valinico » 18 Feb : 18:32
Salutari...cu sec!

daniellaur » 18 Feb : 17:38
salut dragilor am o problema cu o clapa veche yamaha psr 630 nu mai stiu cum incarc tor setu de pe disketa?

Costy71 » 18 Feb : 17:15
Buna seara!!

pyry » 18 Feb : 17:04
buna seara prieteni...hai sa ne mai bucuram de cea mai ramas din wecheendu acesta

Costy71 » 18 Feb : 13:01
salutari va doresc o duminica placuta!

GabiSet » 18 Feb : 11:19
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

GabiSet » 18 Feb : 11:18
Salut colegi

Costy71 » 18 Feb : 10:44
Buna dimineata colegi

cdinu » 18 Feb : 10:43
buna dimineata colegi !

Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!




Comentarii noi


[Content] buna ziua Posted by daniellaur on 21 Feb : 09:32
domnilor admini va rog frumos macar 2-3 donloaduri datimi voie si mie am avut activitate mare saptamana asta va rog frumos vreau si eu sa descarc bani nu am ca altfel faceam donati [more ...]


[download] Tambal Onica Posted by Grisa on 20 Feb : 22:21
Mersi de upload,dar aista tambal ii foarte vechi de-acuma,sanatate.


[download] Cobza 1 Posted by Grisa on 20 Feb : 22:19
Mersi de cobza,ii bun tembru dar trebuie un pic acordat,sanatate.


[download] set adita craiova yamaha psr 9000 Posted by lucianG1000 on 20 Feb : 21:49
până la urmă... e pentru Yamaha sau pentru Korg ?După mărime, cred că e pentru Yamaha și a fost urcat la o categorie greșită(Korg set, user-program).


[download] Puiu Codreanu - In rochie alba de mireasa Posted by chibitz on 20 Feb : 21:26
Este in format mp3





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap