Forums

Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori
 
<< Previous thread | Next thread >>
MIDI + karaoke
Go to page       >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
virgilex
Thu Jun 20 2013, 08:35AM

Registered Member #12809
Joined: Wed May 08 2013, 09:53PM
Posts: 267
Cum deosebesc un midi care are si versuri tip karaoke de unul simplu doar melodia?
La Rolandul meu imi afiseaza pe ecran versurile la o parte din mid-uri si pot face karaoke insa marea majoritate nu au.
le pot adauga versuri eu sau asa sunt formate initial?
avem si aici pe site asa ceva?

Back to top
Robert Craciun
Thu Jun 20 2013, 08:52AM


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Posts: 790
avem si asa ceva...sectiunea karaoke! intri in downloads si cea de-a cincea rubrica de sus in jos este rubrica pe care o cauti!

[ Edited Thu Jun 20 2013, 08:52AM ]


Back to top
pustiulica
Thu Jun 20 2013, 08:55AM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1626
Salut!
In principiu midiurile cu versuri au extensie .kar
Dar, am vazut si eu fisiere cu extensie .mid care afisau versurile... nu stiu exact cum pot fi diferentiate altfel decat prin rularea fisierului intr-un player, poate ne lamureste cineva.
Legat de intrebarea ta daca poti adauga versuri, raspunsul este DA, poti. Ai nevoie de un soft cu care sa adaugi versuri pe un MIDI, CD+G Creator, Magic Karaoke Maker, Karaoke Builder, etc, gasesti pe net.

Ce intrebi mai exact daca avem pe site? Piese midi cu versuri? Da avem (Download - Karaoke). Piese midi fara versuri? Da avem si din astea ( Download - MIDI) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
virgilex
Thu Jun 20 2013, 09:37AM

Registered Member #12809
Joined: Wed May 08 2013, 09:53PM
Posts: 267
am descarcat fisiere cu extensia kar da nu le vede rolandul meu E-500, le am modificat si extensia si doar melodia fara versuri imi deschide, Robert am sa uploadez un mid pe care orga mea il vede cu tot cu versuri , de fapt l am pus de ja este ioane ioane

Back to top
Robert Craciun
Thu Jun 20 2013, 09:46AM


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Posts: 790
vad ca extensia este ''MID'' cu majuscule...la celelalte ar fi ''mid'' cu litere mici...poate asta ar fi problema?...nu stiu ce sa zic, pt ca nu am avut modelul asta de clapa!...cel mai bine cred ca te lamureste mesterul Dorel ca vad ca aceasta piesa este ''bibilita''de el!


[ Edited Thu Jun 20 2013, 09:48AM ]


Back to top
sarac.lipit
Thu Jun 20 2013, 04:20PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2458
dimensiunea caracterelor e frecţie la picior de... pod ...
rolandu' are ceva skepsise la cetit kare
- tre' să fie SMF 0
- să conţină ceva-ceva la copii'riht
dacă nu şi nu... inserezi la măsura 0 pranteza colţ.. cel puţin la EM-2000 merge brici

Back to top
Dorel Cos
Thu Jun 20 2013, 05:32PM
Guest
Pe langa sarac lichit cetire sa vin si eu cu niste lamuriri asa mai babesti pe intelesul tuturor. Fisierele midi pot fi cu terminatia titlu.mid sau titlu.kar. Amandoua contin orchestratiile pe mai multe trackuri in afara de asta pot contine si informatia text sau lyrics sincronizata (Cele cu terminatia .kar contin si textul in mod sigur). Fisierul titlu.mid poate sa fie 1 sau 0 dar ambele pot contine fisierul text. Problema e ca multe clape vechi deruleaza si fisierul titlu.kar dar nu recunosc si formatul textului care difera fata de fisierul mid cu text. Pentru asta exista anumite programele care dintr-un click transforma fisierul titlu.kar in fisier titlu.mid cu text. In felul asta si clapele mai vechi capabile sa citeasca textul dintr-un fisier midi il vor afisa pe ecran. Fisierele midi de tip titlu.kar sunt redate cu text cu tot numai de clape sau module de generatie mai noua. In rest pe majoritatea merge dar nu se vede textul. Sper ca ati inteles ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

[ Edited Thu Jun 20 2013, 05:33PM ]


Back to top
pustiulica
Fri Jun 21 2013, 10:34AM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1626
Multumim de explicatie Dorel.

Ar mai fi o intrebare cum poti deosebi un fisier titlu1.mid care contine text de un fisier titlu2.mid care nu contine text, fara sa le rulezi intr-un player? Se poate uitandu-te in Properties sau altfel (adica fara sa le rulezi intr-un player sa vezi daca afiseaza sau nu textul?

Multumesc!

PS: cred ca asta era de fapt intrebarea initiala a lui virgilex

[ Edited Fri Jun 21 2013, 10:35AM ]


Back to top
Laszlo
Fri Jun 21 2013, 02:19PM

Registered Member #6012
Joined: Wed Feb 11 2009, 06:37PM
Posts: 253
Eu am avut mai demult un roland e300 si nici asta nu recunostea fisierele .kar, dar am intrat in total comander si am schimbat la titlu din titlu.kar in titlu.mid si mergea si negativu si versurile fara probleme ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
virgilex
Sat Jun 22 2013, 10:51AM

Registered Member #12809
Joined: Wed May 08 2013, 09:53PM
Posts: 267
am schimbat si eu extensia din kar in mid da nu vede textul

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set kontakt 2017 + styles ( ADR Kontakt Set AD&MC ) Posted by unaidiu on 23 Jun : 18:11
''Demo Style AD pentru KONTAKT si clapa sau Kontakt +OMB+Clapa'' LINK: Click aici ! ''Demo KONTAKT'' [more ...]


[download] Manele S670 Posted by unaidiu on 17 Jun : 14:12
Iti multumim mult , mult de tot Mihai13 !!!1718622749 ]


[download] Sunete de instrumente selectate pentru Thomann AKX1100 și Medeli AKX-10, Ketron-Tyros.mpk Posted by mihaidor on 16 Jun : 23:08
Am descărcat să testez tonurile și fiind încărcat la secțiunea SET, poate găsesc ți câteva style-uri frumoase. Nu m-a lăsat să instalez pe Thomann AK-X1100. Are fix 268 MB acest MP [more ...]


[download] Set nou Korg complet Alexandru Soare Posted by sidoniap on 11 Jun : 13:11
mare porcarie de set, s-a blocat clapa cu el !!!!!!!!!!!!!


[download] Tutoriale Voci Yamaha Posted by Mihai13 on 10 Jun : 13:24
Salut,Maine sper sa pun setul de manele cerut pt S-670Desigur se va putea incarca la toate pana la Genos 2.Cat despre Loop pe cat posibil eu evit sa-l folosesc.Desigur la anumite i [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap