Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Apel umanitar - Ajutaţi-mă să trăiesc! |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Numele meu este Aniţulesei Sorina Daniela, sunt din oraşul Rădăuţi, judeţul Suceava şi sunt mama Mariei Aniţulesei în vârstă de 14 ani, care a fost diagnosticată cu Tetrapareza Spastică Sechelară în 1997, iar din luna octombrie 2006 cu Maladia Wilson. În cazul fetiţei mele, efectele funcţionale sunt: ciroză hepatică, manifestări neurologice, hipotrofie ponderală, hipermetropie. În 2007 am trimis probe de sânge şi probe de biopsie la ficat în SUA pentru stabilirea unui diagnostic şi a unui tratament adecvat, neprimind, din păcate, nici până în prezent vreun răspuns. Tot anul trecut am trimis probe de sânge la Viena pentru testul genetic, primind o parte a rezultatului mutaţiei genetice. În luna octombrie 2008 am trimis la Ankara altă probă ADN pentru efectuarea testului genetic, neprimind deocamdată nici un rezultat. În prezent ia medicamentaţie SYPRINE (TRIENTINE) şi MEGAZINC – tratament pentru eliminarea cuprului din organism; ACTOVEGIN, Vitamina E forte 400 UI, LAGOSA, TONOTIL-N – vitamine pentru ficat. Nu are voie să mănânce nimic din ce conţine CUPRU şi trebuie să ţină regim hepatic. Tratamentul pentru eliminarea cuprului îl cumpărăm din SUA, la noi în ţară nu se găseşte... Doamna doctor neurolog ILIESCU CATRINEL de la Spitalul Nr. 9 “Alexandru Obregia” din Bucureşti, unde Maria a fost internată la Clinica Neurologie Pediatrie 2, fiind un caz dificil, nerezolvabil la noi în ţară, ne-a sfătuit să mergem la Spitalul Kremlin Bicetre din Paris, la domnul doctor TARDIEU. Acolo, o zi de spitalizare costă între 1000 şi 1400 de euro, în funcţie de tratamentul şi de analizele care le va face acolo. Noi nu ştim câte zile vom sta pentru investigaţii (probabil, din ce am vorbit cu domnul doctor prin internet, minim 10 zile). Până în prezent am reusit să strângem 5000 euro... Vă rugăm din suflet să ne ajutaţi să o ţinem pe Maria în viaţă, momentan fiind unica solutie pe care o avem. Vă mulţumim din suflet anticipat! Sărbători fericite şi să vă bucuraţi alături de cei dragi. Dumnezeu să vă răsplătească însutit şi înmiit! Cu respect, SORINA ANIŢULESEI, Rădăuţi, Suceava, 17-XII-2008 0741 / 95 94 35, 0724 / 02 55 23 [ Edited Wed Dec 17 2008, 11:14AM ] |
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Revin cu acest apel trist: nu treceţi nepăsători pe lângă acest apel. Din mult puţinul pe care îl are fiecare, faceţi un dram de bine şi ajutaţi această mamă şi această fată premiantă la Olimpiada de română (a luat nota 10, aşa, cu toate problemele ei de sănătate pe care le are, şi acum merge la etapa superioară a olimpiadei). Gândiţi-vă şi la necazul altuia. Vă mulţumesc tuturor anticipat, în numele mamei! Cont IBAN RO20RNCB0318069021620001 BCR Sucursala Rădăuţi judeţul Suceava |
||
Back to top |
|
||
miki |
|
||
Registered Member #2509
ce sa mai spun,suntem toti o apa si-un pamant,si gur ca trecem nepasatori,dar daca s-ar intampla in familia noastra oare cum am gandi.....mi s-e rupe inima pt aceste cazuri,si nu pot sa nu mentionez ceva ce ma framanta cel mai mult BISERICA cat de mult ajuta ea societatea,cand e vorba de calamitati sau cazuri ca acestea.....inebunesc cand vad vile si masini de lux la preoti....eu ma renuntat demult sa platesc pe la biserici,mai bine ii dau omului o pomana daca o am direct in mana lui....si cand ma gandesc ca acele vile si masini de lux sunt din mana babutelor alea de la tara care le tremura mainile de munca cum platesc ele saracutele pt a-si spala pacatele si cand colo bani se duc in alta parte in loc sa mearga la saraci....poate cineva de aici stie sa promoveze acest anunt la firme puternice,patroni,etc.
|
||
Back to top |
|
||
pepino |
|
||
Registered Member #3130
Miki, mai sunt şi unii preoţi cumsecade pe lângă cei hapsâni şi avari cu care suntem obişnuiţi. Am vorbit cu doamna Aniţulesei la telefon. Într-adevăr, soţul ei - tatăl Mariei – este preot, ea este cântăreaţă la biserică, dar nu au atâţia bani ca să acopere cheltuielile cu spitalizarea copilului. Întrebând-o dacă a solicitat ajutorul organelor în drept, nu am fost pe deplin lămurit cu explicaţiile pe care le-am primit, am înţeles că s-a întocmit dosarul cu datele medicale ale fetei, dar Ministerul Sănătăţii nu suportă nimic, deşi are fonduri speciale pentru asemenea cazuri. Cert e că sunt nişte oameni foarte necăjiţi, care au nevoie de ajutor. Personal, voi contribui cu 100 lei. Fericire !
|
||
Back to top |
|
||
minigutza |
|
||
Registered Member #6
Mai baieti din pacate sunt minor si nu am banii mei...macar daca cantam undeva sa scot ceva atunci as fi dat chiar si mai bine de jumate...de mai multe ori...sper ca pana la urma sa prind si eu ceva si sa donez macar putin ca este rau.nici unu nu ne-am dori asa ceva,doamne fereste.este o fata draguta si tanara merita sa traiasca mai ales ca este o fata in bunul sens al cuvantului.Sper sa adune toti banii de care are nevoie si sa ii dea D-zeu sanatate cu ocazia Sfintelor Sarbatori ! Sper sa ajunga si in casa lor aceste sarbatori si sa se bucure pe deplin de ele.Va da-ti seama...nu le va uita niciodata daca se va face bine
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Stimaţi colegi, cu tristeţe în suflet, revin cu acest apel umanitar. S-au trecut acuma toate sărbătorile, cu toţii am avut de cântat pe la revelioane, chermeze şi distracţii. Din banii care i-aţi câştigat la aceste petreceri, puneţi şi voi deoparte, cât vă lasă inima, şi pentru ajutorarea acestui copil. Vă rog nu treceţi cu vederea acest apel al meu, şi ajutaţi cu cât vă lasă inima; ajutaţi, zic, ca acest copil să trăiască. Vă mulţumesc în numele mamei acestei fete, care numai ea ştie ce e în sufletul ei... Vă mulţumesc anticipat tuturor! |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
Nu vreau sa judec acest caz, insa ... ATENTIE MARE! Eu personal am aflat de o adevarata retea care se ocupa cu chestiuni de acest gen (apeluri umanitare, cazuri de copii bolnavi care necesita diverse interventii chirurgicale, etc...) Inclusiv acte false si-au facut !!! Si castiga o gramada de bani cu astfel de practici. parerea mea este ca, cel putin atat ar putea face familiile care intr-adevar au probleme de acest gen, sa mearga la o televiziune, impreuna cu un medic de specialitate, si sa prezinte cazul, si eu nu cred ca nu s-ar rezolva problemele. Asa, si eu pot sa va dau contul mei IBAN de la banca, trantesc un mesaj lacrimogen cu nu stiu ce problema, si astept sa-mi intre banii in cont. Poze va pun cate vreti, cu tot felul de persoane cu probleme. Am vazut un mesaj la adresa d-lui Calin, de la MC Musical, cum ca, nu a raspuns la acest mesaj, si ca asa se vede caracterul omului ... Pai stati putin asa, nimeni nu este obligat sa faca asta, cu atat mai mult cu cat cel putin pana acum dovezile prezentate sunt pur si simplu nesemnificative. Repet, poate daca nu as fi aflat de reteau respectiva, credeam si eu din prima ... Ei respectiva retea de care va spun, inclusiv trimite MASS-uri pe messenger, si umbla pe la sate din poarta-n poarta, cu "acte" doveditoare (bineinteles false) si se prezinta ca si cum ar fi din partea unei fundatii care strange fonduri pentru nush ce cazuri de copil bolnav ... Si oamenii pun botul (mai ales cand le prezinta si poze, de pe patul de spital, etc..) si dau bani ... Numai la restaurantul unde cant eu cata consumatie au facut, si cati bani au dat la lautari ...Seara de seara, aproape ... Si vazandu-i asa mai tineri, si seara de seara chefuind, cu o gramada de bani, la un moment dat m-am interesat si eu: mai, da de unde naiba au astia bani, ca nici nu lucreaza nicaieri, nici nu provin din familii bogate, nici nu au vreo afacere etc ... Si dupa cateva "investigatii" am aflat de fapt cu ce se ocupa baietii ... [ Edited Sun Jan 11 2009, 11:51AM ] |
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Domnule Elgi cunoasteti dumneavoastra personal aceasta familie ?Asta ar fi o intrebare .A doua este daca ati trimis si dumneavoastra bani sau ajutoare .Si asi dorii adresa completa a acestei doamne pentru a verifica daca este asa cum spuneti Pot sa verific si va anunt daca este adevarat .
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Şi matale crezi că eu fac parte dintr-o asemenea reţea? Eşti bolnav dacă te-ai gândit vreodată la asta. Eu sunt persoană publică, nu îmi pot permite să fac un asemenea apel fără ca faptele să fie reale! Sunt prea cunoscut în ţară pentru a mă juca cu aşa ceva. Toţi cei 450 de muzicanţi din lista mea de mess ştiu bine ce fel de persoană sunt. Aşa că nu e cazul să te gândeşti la nu ştiu ce structură mafiotă care umblă din poartă în poartă. Să-ţi dea Dumnezeu copii sănătoşi, domnu admin, şi să nu ai nevoie de medici. O ştiu pe fetiţa asta de când avea 2 ani. În condiţiile în care toţi muzicanţii au bani, pentru îşi cumpără în draci scule de mii şi mii de euro, am făcut apelul la cei care ştiu că au bani! Nu îmi permit să prezint ceva care nu este real, pe nici un fel de site. Sunt mult prea serios pentru a mă deda la aşa ceva. Pentru ca să te convingi de cele spuse de mine, poţi oricând să îl contactezi de exemplu pe "voitineanu", care e tot de la mine din oraş, sau orice muzicant care a vorbit cu mine pe messenger. Sau şi mai simplu dă un telefon mamei fetei şi vezi ce îţi va spune ea. Scuze dacă v-am deranjat. O zi frumoasă şi copii sănătoşi!
|
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
vVa rog sa intrati pe acest site si sa comparati LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |