Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Probleme si defectiuni tehnice
 
<< Previous thread | Next thread >>
Display Tyros 2 pe duca ?
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Alinn
Sun Sep 18 2016, 12:19PM

Registered Member #16079
Joined: Sat Sep 17 2016, 10:44PM
Posts: 11
Buna ziua tuturor , ce parere aveti , sa ma astept in viitoru apropiat sa mi se duca displayul ,este vorba de un tyros 2 , atasez 2 poze si astept analiza dumneavoastra .
Multumesc anticipat !





Back to top
Crissys123
Sun Sep 18 2016, 12:45PM

Registered Member #15625
Joined: Mon Jan 11 2016, 08:03PM
Posts: 95
din cate vad .. nu .. ai stat in soare cu ea .. eu am patit cu un s

Back to top
nicu_studio
Sun Sep 18 2016, 09:47PM
Registered Member #2164
Joined: Fri Oct 10 2008, 07:21PM
Posts: 82
Nu e pe duca, stai linistit.

Back to top
Crissys123
Tue Sep 20 2016, 04:35PM

Registered Member #15625
Joined: Mon Jan 11 2016, 08:03PM
Posts: 95
ti s-a desfacut putin de tot panglica de ecran . posibil ca pe viitor sa o zgaltai si sa se desfaca mai rau , in caz de se intampla asta o desfaci si ii cureti panglica si o faci ca noua

Back to top
Grisa
Sat Dec 16 2017, 12:03AM

Registered Member #16858
Joined: Fri Nov 24 2017, 03:46AM
Posts: 94
Inca nu e spre duca displayul,dar cu timpu o sa faca rau...,am un prieten care are Tyros 2 si are problema displayul,la el se vad culorile rau si nu se vede clar pe display ce scrie,dar la majoritatea care au Tyros 2 au aceasta problema...,sanatate si succes!!!

Back to top
padys78
Sat Dec 16 2017, 11:06PM

Registered Member #200
Joined: Fri Jun 27 2008, 01:23PM
Posts: 210
Nu are nimic stai liniștit.Asa vede ecranul de Tyros 2.Al meu e la fel de ani de zile.Nu mă deranjează.

[ Edited Sat Dec 16 2017, 11:07PM ]


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set catalin13 pa3x decompresat Posted by miki67 on 14 Jul : 17:46
Multumesc la fel Grisa!


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by acery71 on 14 Jul : 11:34
Salutare ! La mine a functionat ! O sa mai incerc odata miine dimineata si va voi spune daca sunt sau nu probleme cu site-ul ! O zi placuta in continuare !


[download] Voci VCE Yamaha pt Acery Posted by acery71 on 14 Jul : 01:09
Salut ! Multumesc frumos Mihai ! Toate cele bune !


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by titiretsu on 13 Jul : 21:14
Am acces la download dar spune ca nu exista fisier , am incercat de 3 ori la fel


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by Mihai13 on 13 Jul : 20:39
Vezi cu accesul la download, sau poate e ceva de la site, cativa, vad ca l-au putut downloada.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap