Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Probleme ROLAND EXR-E2
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
johnny27
Sat Dec 02 2017, 09:48PM
Registered Member #208
Joined: Fri Jun 27 2008, 08:15PM
Posts: 29
Salutare. Am o problema la clapa Roland EXR-E2, in sensul ca daca mai folosesc o clapa langa ea nu se aud amandoua la fel. La a mea e diferenta de un semiton fata de cealalta. Cine ma poate ajuta?

Back to top
DorelC
Sun Dec 03 2017, 09:33AM

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Posts: 261
johnny27 a scris ...

Salutare. Am o problema la clapa Roland EXR-E2, in sensul ca daca mai folosesc o clapa langa ea nu se aud amandoua la fel. La a mea e diferenta de un semiton fata de cealalta. Cine ma poate ajuta?

Nu ai zis daca clapa ta e problema sau cealalta! Ia un acordeon, pian ceva si vezi.. Oricum recomand un update complet! Nu stiu daca a pus cineva sistemul intreg de operare pe site! Sunt necesare 8 dischete floppy! Cunosc bine clapa, e cea la care styleurile romanesti au fost facute, reglate pe PC-ul meu! De fapt sa va zic un mic secret! Prima clapa E2 care a fost la mine acasa a fost de fapt un EXR5! I-am pus sistemul de operare trimis de firma si s-a transformat in E2! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Sun Dec 03 2017, 09:34AM ]


Back to top
johnny27
Sun Dec 03 2017, 09:18PM
Registered Member #208
Joined: Fri Jun 27 2008, 08:15PM
Posts: 29
DorelC a scris ...

johnny27 a scris ...

Salutare. Am o problema la clapa Roland EXR-E2, in sensul ca daca mai folosesc o clapa langa ea nu se aud amandoua la fel. La a mea e diferenta de un semiton fata de cealalta. Cine ma poate ajuta?

Nu ai zis daca clapa ta e problema sau cealalta! Ia un acordeon, pian ceva si vezi.. Oricum recomand un update complet! Nu stiu daca a pus cineva sistemul intreg de operare pe site! Sunt necesare 8 dischete floppy! Cunosc bine clapa, e cea la care styleurile romanesti au fost facute, reglate pe PC-ul meu! De fapt sa va zic un mic secret! Prima clapa E2 care a fost la mine acasa a fost de fapt un EXR5! I-am pus sistemul de operare trimis de firma si s-a transformat in E2! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif



Merge doar cu dischete? Nu se poate transfera de la calculator la orga?

Problema este de la orga. Am testat mai multe clape. Unde gasesc si eu sistemul de operare?

[ Edited Sun Dec 03 2017, 09:18PM ]


Back to top
DorelC
Sun Dec 03 2017, 09:23PM

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Posts: 261
Nu se poate transfera! Ca sa pui din nou tonuri, styleuri, OS complet iti trebuie 8 dischete! LINK: Click aici ! S-ar putea sa nu fie complet, doar sistemul de operare si atunci nu iti trebuie atatea dischete! Incearca si vedem ce iese!

[ Edited Sun Dec 03 2017, 09:27PM ]


Back to top
johnny27
Mon Dec 04 2017, 01:06AM
Registered Member #208
Joined: Fri Jun 27 2008, 08:15PM
Posts: 29
DorelC a scris ...

Nu se poate transfera! Ca sa pui din nou tonuri, styleuri, OS complet iti trebuie 8 dischete! LINK: Click aici ! S-ar putea sa nu fie complet, doar sistemul de operare si atunci nu iti trebuie atatea dischete! Incearca si vedem ce iese!


Cum pot lua legatura cu tine? mai bine sa ne auzim daca esti disponibil sa nu fac vreo traznaie.


Back to top
ADY E2
Mon Feb 04 2019, 04:15PM

Registered Member #65
Joined: Tue Jun 03 2008, 07:10PM
Posts: 248
Salut Dorel...sa inteleg ca s a facut un Up date la EXR E2?
...@-)

Back to top
basal
Sun Mar 03 2019, 05:51AM

Registered Member #1902
Joined: Tue Sep 30 2008, 10:24PM
Posts: 20
Eu am un EXR-46Or-as si nu mai merg style-urile de fabrica cele din ROM ,nu se poate face rost de OS original am tot incercat, nu-l da nici firma,as putea sa pun softul de la EXR-E2, sunt cam identice mi-l puteti descarca si mie ca nu am dreptul de download sa incerc sa vedem ce iese va rog mult.


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by Kmcoio on 15 Jul : 18:52
Eu v-am spus ca AD a dat seturile la misto si intentionat belite. Acordeoanele alea sunt sub orice critica si sunt sigur ca le-a facut intentionat asa.


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by Mihai13 on 09 Jul : 23:27
Setul este cel original plus globalul de la AngeltoMultisamplerele au fost băgate de ADAcum sunt în Portugalia în delegație revin


[download] Dinamix Guerini President 6 acordeoane Posted by korg_style on 09 Jul : 22:09
dmx_gpresident.set


[download] Dinamix Guerini President 6 acordeoane Posted by cipri on 09 Jul : 19:19
Mulțumesc Mihai 13 !


[download] Set AD PA1000 Mosificat(reparat) Posted by pustiulica on 09 Jul : 11:46
Salut Mihai,In primul rand multumesc mult pentru munca depusa!Am o intrebare legata de setul de baza de la care ai pornit, este setul "I love you" sau alta varianta de set?As mai a [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap