Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Defectiuni, reparatii, configurare si setari PC
 
<< Previous thread | Next thread >>
Floppy si windows 7
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
tncosmin
Thu Apr 01 2010, 07:55PM

Registered Member #962
Joined: Thu Aug 21 2008, 11:08AM
Posts: 84
Am instalat windows 7 ultimate pe pc si am copiat niste styluri pe niste dischete pentru Rolandul meu VA3 si am constatat ca nu mi le citeste.
Stie cineva care ar fi problema ? Windows7 nu mai stie de floppy sau ce are ?
Cum as putea rezolva problema ca nu as vrea sa ma intorc la XP?

Back to top
DorinelParadox
Thu Apr 01 2010, 08:33PM

Registered Member #6316
Joined: Thu Feb 19 2009, 11:09AM
Posts: 1250
Cred ca ai alta problema ,la mine functioneaza flopy!!

Back to top
radux5
Thu Apr 01 2010, 09:20PM

Registered Member #3870
Joined: Sun Dec 07 2008, 10:29PM
Posts: 156
Vezi ca poate nu e formatata bine discheta. Din cate stiu, fiecare sistem de operare formateaza diferit.

Back to top
JAN S500
Thu Apr 01 2010, 10:49PM

Registered Member #8876
Joined: Fri Feb 05 2010, 10:51PM
Posts: 49
Daca nu reusesti sa formatezi discheta, incearca sa iti schimbi floppyul... in cazul acesta iti garantez ca o sa mearga.

Back to top
mussic
Fri Apr 02 2010, 06:30AM
Registered Member #3499
Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AM
Posts: 370
In mod normal trebuie sa formatezi discheta in clapa nu in calculator, pentru ca e posibil ca orga sa nu o vada dupa. Windows 7 are tot ce-i trebuie, nu acolo este problema ! Dupa ce ai formatat discheta in orga, vezi ce si unde copiezi...Si un amanunt foarte important ! Calitatea dischetei...si sa nu fie magnetizata sau defecta.
Ordinea este: 1-discheta noua, buna...2-formatare in orga ...
3-verificarea materialului de copiat...4-copiere...5-proba in orga.
Poti proba eventual si in orga si la calc cu alta discheta sa vezi daca citeste, dar vezi ca exista dischete pe care daca le-ai si deschis in calc dupa copiere, nu la mai vede altceva.
Nu am avut orga din seria VA, dar vezi ca fisierele din cate stiu trebuie sa aibe terminatia - .STH (conform Style Works 2000) si nu stiu daca totusi clapa accepta si altceva si le transforma ea(asa cum face de pilda GW-7).
Cam asta ar fi. Succes !

Back to top
cminor
Fri Apr 02 2010, 08:15AM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2788
nu e sth, sth este la seria GW7.
1. formateaza in clapa.
2.cand copiezi, copiaza intai cu copy paste, si daca nu merge, incearca cu drag-and-drop (mi-e mi-a facut figura asta W7 la stick-ul usb, mergea doar cu drag-n-drop).

Back to top
tncosmin
Fri Apr 02 2010, 09:48AM

Registered Member #962
Joined: Thu Aug 21 2008, 11:08AM
Posts: 84
dischetele sunt bune si la fel si unitatea floppy. cu xp merg cu windows 7 nu.
se scriu informatiile pe discheta mi le vede in pc dar cind pund floppy disk in clapa nu citeste nimic.
o sa incerc sa formatez discheta in clapa inainte si o sa revin cu vesti.

Back to top
tncosmin
Thu May 06 2010, 10:14AM

Registered Member #962
Joined: Thu Aug 21 2008, 11:08AM
Posts: 84
Da se pare ca a fost o scapare a celor de la ASUS - producatorul placii mele de baza din PC.
Cu ultima varianta de bios merge fara probleme, chiar asa scria la ultima versiune de bios ca rezolva problemele aparute cu folosirea floppyului in windows 7.


Back to top
catalin184
Sun May 11 2014, 02:28PM

Registered Member #13711
Joined: Mon Dec 30 2013, 01:29AM
Posts: 29
Poti cumpara o unitate floppy disk pe USB, se vinde cam cu 60 - 70 ron pe site-urile de anunturi si licitatii. Sigur functioneaza pe windows 7.

Back to top
c0smyn
Sun May 11 2014, 02:49PM

Registered Member #10438
Joined: Tue Oct 04 2011, 09:35AM
Posts: 95
e flopy discul rau de asta face asa nu are treaba win 7

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set palade Yamaha s670 Posted by gabriela on 08 Jul : 15:39
pas: w.orgaforum.ro


[download] SetAnicheiReparatPA700-Folclor Posted by Mihai13 on 07 Jul : 14:44
Salut Mihai,Eu le repar de obicei sa nu mai dea eroare la incarcare, samplere gri lipsa wav in multisempler, empty multisempler in ton.Pentru celelalte: tonuri care bazaie cv neset [more ...]


[download] SetAnicheiReparatPA700-Folclor Posted by mihai roland on 07 Jul : 12:56
Are inca erori,,Incerc sa mai repar cv..1594121890 ]


[download] Set Korg Pa 700 Anichei - marukorg Posted by mihai roland on 07 Jul : 12:54
Apar errori la kmp uri


[download] Set palade Yamaha s670 Posted by Mihai13 on 07 Jul : 10:22
Si parola???Pare a fi PPI deci inutil pt alte clape.1594106638 ]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap