Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Pa2X
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Pauleta
Mon Feb 03 2014, 08:10PM

Registered Member #4104
Joined: Sun Dec 14 2008, 07:19PM
Posts: 367
La Pa2-ul meu am avut o placă RAM de 128 MB. Cineva mi-a dat una de 256 MB, am încărcat set-ul vechi. L-a luat, totul e ok, dar nu știu în ce meniu pot să văd dacă într-adevăr placa aia de 256. La Sound-Record-Sampling Info, îmi apare 0 bytes, chiar dacă am setul.

De unde pot afla câte memorie mai am disponibilă, ca să știu dacă mai pot adăuga samplere ... ?

Back to top
bebykorg
Mon Feb 03 2014, 11:39PM

Registered Member #533
Joined: Tue Jul 29 2008, 06:54PM
Posts: 1012
dar inainte de a incarca set-ul puteai vedea cata memorie ai disponibila?

Back to top
Pauleta
Tue Feb 04 2014, 12:01AM

Registered Member #4104
Joined: Sun Dec 14 2008, 07:19PM
Posts: 367
Din câte îmi amintesc, nici atunci. O să mai încerc odată să mă conving. Dar dacă nu văd nici atunci, după ce șterg toate samplere ce memorie am, care e problema?

Back to top
Roberto E80
Tue Feb 04 2014, 08:13AM


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Posts: 788
incearca sa incarci un program de PA 2 mai mare de 128 mb si daca il ia inseamna ca are 256 mb!

Back to top
cminor
Tue Feb 04 2014, 10:20AM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2809
Cand pornesti clapa, si iti arata ca se incarca OS, nu iti arata cat RAM are?
Dar la Sampling> Sampling Info?

Back to top
Pauleta
Tue Feb 04 2014, 11:04AM

Registered Member #4104
Joined: Sun Dec 14 2008, 07:19PM
Posts: 367
Văd că și-a revenit la Sampling Info. Imediat după ce am pus memoria și am încărcat un set, arăta 0, dar acum, după ce am aprins-o astăzi, arată că am disponibili 153366092 bytes, adică vreo 146 de MB cred. Înainte să verific asta, am încărcat un set de 120 MB, deci ... în concluzie, cred că memoria este de 256 MB.

[ Edited Tue Feb 04 2014, 11:04AM ]


Back to top
cminor
Tue Feb 04 2014, 11:54AM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2809
Pai..
Nu.
Ar trebui sa iti arate cat ai disponibili, nu cat ai incarcat.
Cel putin asa stiu eu...

Back to top
Pauleta
Tue Feb 04 2014, 05:51PM

Registered Member #4104
Joined: Sun Dec 14 2008, 07:19PM
Posts: 367
La Sampling Info îmi arată că 153366092 bytes am disponibili, adică vreo 146 MB. Ăștia îi am disponibili după ce am încărcat acel set de 120 MB, care mă gândesc că-mi ocupă ceva.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Hbo Go fara cont Posted by Minel on 18 Nov : 21:38
Cu multa placere, baieti.


[download] ABX 2021 PA4X part1 .SET Posted by cminor on 17 Nov : 11:41
Unul din putinii care nu folosesc post procesare la inregistrare, si lasa fix cum este tras in clapa, pe video, este Ionut Extreme Radulescu.La restul se vede clar pe forma de unda [more ...]


[download] Tamabl VBR Posted by Mihai13 on 17 Nov : 08:38
Scuze El3 si El4 velocitate 0-80


[download] Colectie de tabele cu acorduri Posted by Radu2208 on 16 Nov : 20:53
e hai


[download] TambalUngaria-4voci Posted by Mihai13 on 16 Nov : 12:27
Salut Minel,Doar la Tambal VBR am scos wave-urile din PPFAre 4 elemente1-2 - 42 wave 21stg 21dr - vel.81-1273-4 - 42 wave 21stg 21dr - vel.81-127Le pot puneDaca as stii care exact [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap