Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Cat si cum ne ajuta clapa?
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
albundy
Wed Jun 17 2015, 01:03AM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Location / Localitate:: Oravita
Posts: 556
Asa se canta pe vremuri . Asa ca multi baieti buni stau acasa din cauza tehnologiei asteia avansate si a lacomiei oamenilor .
Piesa lui Guta nu cred ca a auzit-o vreodata cei tineri dar pe vremuri era mai tare decat ce piese are salam sau alti acum.Asa se canta pe vremuri cu trupa , acum daca ai tehnologie in clapa te duci si singur la treaba.








Pe vremuri nu exista transpoze pe clape ,acum lumea foloseste in draci transpoze .De ce? Pentru ca nu poate mai mult .
Avea ritmul pe spate din tobe ,bass si chitara . Nu stiu dar cred ca in viitor o sa fie plina lumea de muzicanti cu atata tehnologie . Intr-adevar , avansul asta tehnologic are si parti bune ca nu pot compara un ton de acum cu unul din 2000 sau mai devreme de 2000 ,dintro clapa dar atatea functii distruge muzica .O sa ajungem sa vedem ca e posibil sa canti cu un deget doar

[ Edited Wed Jun 17 2015, 01:16AM ]

Back to top
sarac.lipit
Wed Jun 17 2015, 11:53AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2409
cel mai probabil vom ajunge ca-n Franţa. Fără formaţii la nunţi... şi atunci vom fi toţi fericiţi...şi ăia cu live'ul şi ăia cu un dejet.
Back to top
gigiflo
Wed Jun 17 2015, 01:20PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1257
Din ceea ce spuneti rezulta ca , in virtutea tehnologiei, instrumentul inlocuieste instrumentistul. Oare e posibil?
Va disparea astfel distanta "artistica" dintre organisti?
Back to top
sarac.lipit
Wed Jun 17 2015, 07:46PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2409
nu, distanţa... ci petrecerea în sine va fi înlocuită de o reuniune de familie cu dar impozitat...că deh tre'să existe în lume şi prima ţară cu aşa ceva... de unde credeţi voi că vor fi plătite pensiile umflate ale nesimţiţilor din parlament? Bă cu ce veteză s-a aprobat... dacă era ceva pentru tăntălăul cotizant...
nemaiavînd cui cînta, dispare şi instrumentistul şi instrumentul...normal.
apoi discuţiile aici vor fi doar la trecut
- mai ţii minte...

[ Edited Wed Jun 17 2015, 07:49PM ]

Back to top
mariusnazi
Wed Jun 17 2015, 10:48PM
Registered Member #12940
Joined: Thu Jun 06 2013, 02:19PM
Location / Localitate:: brasov
Posts: 424
sarac.lipit a scris ...

nu, distanţa... ci petrecerea în sine va fi înlocuită de o reuniune de familie cu dar impozitat...că deh tre'să existe în lume şi prima ţară cu aşa ceva... de unde credeţi voi că vor fi plătite pensiile umflate ale nesimţiţilor din parlament? Bă cu ce veteză s-a aprobat... dacă era ceva pentru tăntălăul cotizant...
nemaiavînd cui cînta, dispare şi instrumentistul şi instrumentul...normal.
apoi discuţiile aici vor fi doar la trecut
- mai ţii minte...


Bine punctat ,sarac.lipit ... si pe noi ne doare capul ca nu avem scule de ultima generatie si "clapili" nu suna !
Back to top
gigiflo
Wed Jun 17 2015, 11:11PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1257
Aici chiar aveti dreptate!
Back to top
Silvuple
Wed Jun 17 2015, 11:51PM
Registered Member #14262
Joined: Sun Jun 08 2014, 04:46PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 67
))))) gigiflo nu te supara pe mine, tu ai clapa man? tu chiar canti? faci jumate din tot ce bati campii pe aici ?
Eu unu de cate ori citesc un topic deschis de tine, ma apuca rasu'. Tot astept filmuletul acela cu melodia cantata de tine, si maestrii de pe aici sa-ti spuna cum sa faci melodia mai "fromoasa".... aaa scz nu prea ai timp.
Back to top
gigiflo
Thu Jun 18 2015, 04:01AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1257
Silvuple a scris ...

))))) gigiflo nu te supara pe mine, tu ai clapa man? tu chiar canti? faci jumate din tot ce bati campii pe aici ?
Eu unu de cate ori citesc un topic deschis de tine, ma apuca rasu'. Tot astept filmuletul acela cu melodia cantata de tine, si maestrii de pe aici sa-ti spuna cum sa faci melodia mai "fromoasa".... aaa scz nu prea ai timp.

Ma bucur ca reusesc prin subiectele mele sa te binedispun:))
Hai sa fim seriosi!
Pe forum se discuta, nu se canta.
Se pare ca esti atât de interesat de calitățile mele artistice de parca mi-ai propune un contract!
Nu-i corect sa vorbesti astfel în condițiile în care nu esti interesat de tema propusa.
Referitoare la celelalte aspecte invocate de tine, cred ca e alegerea mea cand si cum pot sa revin la subiectul discutat anterior.
Daca erai dispus sa ajuți, puteai încarca tu un material demonstrativ.
Nu sunt obisnuit sa am polemici, dar a trebuit sa răspund "inamicitiei" exprimate.
Toate cele bune!


Back to top
Serghei92
Thu Jun 18 2015, 01:23PM

Registered Member #12541
Joined: Fri Mar 01 2013, 02:50PM
Location / Localitate:: Botosani
Posts: 668
Pentru noi, pământenii, muzică este o formă de a face omul să se simtă mai bine, de a se distra, de a se relaxa, de a face viață mai colorată. Și muzică fiecare o cânta cum vrea el. Nu cred ca există anumite legi care trebuiesc respectate în muzică. Sunt anumite "reguli" scoase de anumiți mari compozitori, dar care la rândul lor au fost tot oameni....nu Dumnezeu. Eu așa văd lucrurile....nu contează ce cânți, cum cânți, din ce cânți....atâta timp cât faci lumea să se simtă bine, ești cel mai bun.
Back to top
sarac.lipit
Sat Jun 20 2015, 11:36AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2409
exact! cel mai bun lăutar e ăla de scoală sala în picioare şi tot el o trimite la masă în aplauze!

din nefericire unii maeştri uită cui cîntă... se cred maeştri între măiestrii şi omul simplu se întreabă... cînd aude arpegiile maiestos îmbîrligate...chiar de trebe, chiar de nu...
- ăsta se învaţă acu' să cînte? ...că io nu înţeleg ninică...

[ Edited Sat Jun 20 2015, 11:40AM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



blink » 23 Jan : 13:00
in curand am sa fac upload la cateva styluri pentru casio in format AC7

dangiuca » 23 Jan : 12:13
Buna ziua .

valinico » 23 Jan : 11:56
Salut!

sorin77sol » 23 Jan : 11:09
Buna ! ....

Marianitu » 23 Jan : 10:41
Buna dimineata . Imi poate spune cineva care este procedura daca am uitat sa specific username-ul cand am facut donatia ,iar donatia am facuto dupa alt email decat cel cu care sunt inregistrat pe acest site

george32 » 23 Jan : 09:52
Salutare

pyry » 23 Jan : 09:29
'neata la toate lumea si o zi mununata

lucianG1000 » 23 Jan : 09:14
Salutare !

cipri » 23 Jan : 08:51
Buna dimineata

cdinu » 23 Jan : 08:29
Buna dimineata.
Multumesc CrysMm.

Crystyan38 » 23 Jan : 00:52
Buna seara

monelut75 » 22 Jan : 22:54
buna seara la toata lumea!!

seby_69 » 22 Jan : 22:26
buna seara stimati colegi!

s_cristi » 22 Jan : 21:57
Schimba registrations din pedala, dar e posibil ca back sa fie un midi, nu style.

Grisa » 22 Jan : 21:40
Buna seara la toti!

barth53 » 22 Jan : 21:23
Buna seara tuturor!

sorin77sol » 22 Jan : 21:05
Buna seara ! ...

CrysMM » 22 Jan : 20:20
@cdinu - din cate stiu eu, doar prin PayPal se pot face donatii si adresa de mail de la PayPal sa fie aceeasi cu cea de aici. Sunt cateva seturi de PSR9000, nu stiu ce sa-ti spun despre ele, nu detin aceasta clapa.

cdinu » 22 Jan : 19:03
SALUT CrysMM.
da are echo , poti sa ma ajuti cum sa procedez daca nu am card , ridic banii din casierie firmei.
sa donez 10 euro si sa dowload ptr psr 9000 .
orga are 17 ram , te rog sa imi recomanzi si ce set pot sa dowload.
multumesc.

Marianitu » 22 Jan : 18:36
Buna seara ! Aveti idee cat poate dura pana sa pot downloada ceva am facut donatia in urma cu 10 min !?

Claudiu97 » 22 Jan : 18:20
Buna seara!

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:45
Am o intrebare dar ca sa intri la colegiul "Stefan Neaga" ce acordeon trebue sa-mi eu?

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:33
Nu pot sa descarc numic! Ma poate cineva ajuta?

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:32
Buna seara !

cipi p » 22 Jan : 17:31
buna seara colegi

Grisa » 22 Jan : 17:29
Salutare colegi!

marukorg » 22 Jan : 17:21
Salutare tuturor

CrysMM » 22 Jan : 16:25
@milumil - S970 le citeste direct

CrysMM » 22 Jan : 16:23
@milumil - pe PC cu playerul vanBasco.

pustiulica » 22 Jan : 16:23
@milumil, fisierel cu extensie kar sunt fisiere pe care le citesc softurile de karaoke. Ti le citeste si clapa daca schimbi extensia in .mid , doar ca pentru a se auzi bine trebuie sa asignezi instrumentele potrivite pe fiecare track.

CrysMM » 22 Jan : 16:22
@cdinu - este ok prin rca, ai luat semnal. Banuiesc ca este scula mai low end pentru karaoke cu efecte echo, ma speriasi cu reverb pe statie.

pyry » 22 Jan : 16:06
buna ziua colegii

milumil » 22 Jan : 15:08
buna la toata lumea si o mica intrebare pentru cei ce ma pot ajuta cum pot deschide fisiere terminatia KAR multumesc mult

claudyucla » 22 Jan : 15:05
buna ziua

EMIRAH » 22 Jan : 14:35
Ziua buna tuturor colegiilor !:-h

cdinu » 22 Jan : 13:30
Statia are 2 ieșiri ptr 2 boxe , și altă ieșire tip RCA .

cdinu » 22 Jan : 13:29
Salut.
Sa am reverb in statie și am scos prin RCA (out) din statie, ptr boxe sunt clapete roșu și negru.
Este bine cum am procedat?
Am luat doar semnalul ? Sau și putere?
Ms.

CrysMM » 22 Jan : 11:53
@cdinu - Ai reverb pe statie? Sper ca nu ai scos semnalul din statie in mixer prin ieserea pentru boxe. Iesirile pentru boxe din putere activa se scot strict in boxe pasive, nu se folosesc pentru a scoate semnal.

cdinu » 22 Jan : 11:24
Am inteles.
Un alt subiect :
Am folosit cateva ore : prin statia de amplificare am folosit microfon, conecatata in mixer, cu iesire in boxa activa.
Am procedat corect?
Aqm folosit statia ca reverb ptr microfon.
Ms.
CrysMM

CrysMM » 22 Jan : 10:04
@cdinu - Aceeasi cu amplificatorul. Ai 8 ohmi pe canal la amplificator, folosesti boxe de 8 ohmi. Daca scrie ca amplificatorul are 4 - 8 ohmi, atunci el functioneaza si cu boxe de 4 si cu boxe de 8. Diferenta este ca atunci cand folosesti 4 ohmi ai o putere, iar pe 8 ohmi vei avea o putere mai mica. Ai grija la putere. Este bine sa ai ceva rezerva, daca ai de ex. boxe de 400W, un amplificator mai mic sau egal nu prea te ajuta, sa ai rezerva la acesta.

Derader » 22 Jan : 07:10
Salut, are cineva idee cum pot proceda cu un pa900?nu vrea sa mai porneasca apare doar scrisul korg si atat...

cdinu » 22 Jan : 06:03
buna dimineata CrysMM.
am citit anunturi de vanzari cu specificatii ; amplificator impendanta 4-8 ohmi.
ce impendanta trebuie sa aiba boxele ?
ms.

CrysMM » 22 Jan : 01:42
Yamaha S770 a ajuns la 3500 lei, S970 la 6500 si S670 la 2450 (S670 a mai fost la acest pret). Vorbesc de preturi la produse noi, in magazin.

CrysMM » 22 Jan : 00:52
@cdinu - ce vrei mai exact sa calculezi? Explica ce vrei sa faci practic.

cosys112 » 21 Jan : 23:13
salut

cdinu » 21 Jan : 21:37
salut colegi .
cum se calculeaza impendenta ?

angelitto » 21 Jan : 19:20
@paty23, am aprobat doar unul. Celalalt set e deja pe site.

paty23 » 21 Jan : 17:09
ok, multumesc !

CrysMM » 21 Jan : 15:04
@paty23 - astepti sa fie aprobate de Admin.

joker » 21 Jan : 14:59
Salutare la toată lumea! Vreau sa creez un style ( ritm) de hora pe korg pa300 știu ca o sa spuneți de ce vrei sa faci dacă ai deja sau un style de manea pentru ca am ritmuri de manele pe orga dar vreau sa fac un ritm simplu cum se cânta pe vremuri dar ideea este ca nu știu sa bat basii adică linia melodica la bași dacă are cineva un link sa mă pot uita ca pe youtube nu am găsit nimic.Mulțumesc!

paty23 » 21 Jan : 14:47
am incarcat 2 seturi dar nu au aparut, stie cineva cat dureaza pana apar pe site ??

paty23 » 21 Jan : 14:45
sal





CrysMM » 21 Jan : 14:03
@george32 - poti totusi incerca cu un program de recuperare date. Un exemplu de program bunicel ar fi EaseUS Data Recovery.

ValiKorg » 21 Jan : 10:59
Buna ziua !

LAVIN » 20 Jan : 20:57
seara buna,

george32 » 20 Jan : 20:21
@CrysMM-mersi am crezut ca e vreun program de recuperare date de pe dischete demagnetizate.

CrysMM » 20 Jan : 19:57
@george32 - dischetele sunt magnetizate. Probabil tu ai o discheta demagnetizata. Daca nu o mai "vede" unitatea optica, nu prea mai ai ce sa ii faci.

cipri » 20 Jan : 19:41
Buna seara tuturor

barth53 » 20 Jan : 19:37
Seara buna tuturor!

yul » 20 Jan : 15:16
va salut baieti

paty23 » 20 Jan : 14:52
sal

sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata




Comentarii noi


[download] set korg pa3x paty23 Posted by fantastic on 22 Jan : 19:53
un set foarte vechi !


[download] Tyros 2 style Romania Posted by Grisa on 22 Jan : 19:32
Mersi de upload,sanatate si numai bine.


[download] Trombon KMP Posted by Grisa on 22 Jan : 19:10
Mersi de upload,sanatate.


[download] Tonuri Acordeon Posted by Grisa on 22 Jan : 19:08
Mersi de acordeoane,numai bine.


[download] Set Korg Pa 800 - Claudiu97 Posted by Claudiu97 on 22 Jan : 18:48
Nu imi bat joc de munca nimanui. Doar incerc sa ajut!O seara buna!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap