Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ce orga mi-ati recomanda pentru inceput |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
This thread is now closed |
Author | Post | ||
LAVIN |
|
||
Registered Member #5747
ia ceva la 3-4-5 mil si te inveti ,apoi vezi tu cum stai.
|
||
Back to top |
|
||
gabi3213 |
|
||
Registered Member #2854
iti recomand orga pe care ti-o permiti.e simplu
|
||
Back to top |
|
||
cristy1893 |
|
||
Registered Member #10300
eu iti recomand roland bk5....e usoara de clapa si te avantajeaza la pret
|
||
Back to top |
|
||
cristiuky |
|
||
Registered Member #12571
nu sunt eu in masura sa dau sfaturi , mai ales ca sunt incepator, dar la banii astia te poti orienta pe yamaha psr e 413, din cate am vazut pe net la ce stie si ce poate sa faca, e convenabila ,, iar despre ureche , probabil e nevoie de un prof sa iti spuna asta ! trebe doar sa ai ambitie mare, sa constietizezi ca nu exista NU POT si sa iti placa ceea ce faci !! multa bafta !!!!!!!
|
||
Back to top |
|
||
florin123 |
|
||
Registered Member #3549
la 10 milioane gasesti si g800 care suna cum suna si la ora actuala bate multe clape la fundulet.
|
||
Back to top |
|
||
drgmihai |
|
||
Registered Member #12079
daca vrei sa iti dezvolti digitatia iti recomand o claviatura de pian,grea..dupa ceva exercitii pe asa ceva o sa zbori pe orga. este foarte important cum iti formezi mana de la inceput.. succes LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
daskalu |
|
||
Registered Member #12797
iti sugerez o yamaha psr e 403,413,423 ekivalent cu bugetul tau eu sunt multumit kiar dak am 403 dar dak o aranjezi cu styluri poti face minuni cu ea ,mai ales dak ai si voce eu kant la nunti la prieteni si rude si multumesk lui d zeu e ok,iar legat de urekea muzicala incearca sa canti o melodie mai lenta gen hora sau ardeal brasoveanca sau pusca si cureaua lata asculta de 3,,4 ori melodia apoi incearca so canti dar fara armonie adica partea cu basu,canto solo solistic apoi cand crezi tu k ai reusit cat de cat melodia canto cu acompaniament,dak te am bagat in ceata sau te am la murit cat de cat astept un rasp de la tyne si eu sunt la inceput,kiar dak am mai cantat ptr k omu cat traieste invata,un sfat care til dau e sa nu copii pe nimeni ,ba din contra sa adaugi sau sa canti in stilul tau,sa improvizezi cat ceva la fiecare melodie asta dupa ce te inveti cat de cat,,astept si o parere de la un profesionist dak i am dat sau nu un sfat bun lui gabrielm
|
||
Back to top |
|
||
virgilex |
|
||
Registered Member #12809
gabi si eu sunt incepator, am gasit un roland e-500 cu 600 lei, e smechera , imi place chiar daca e model ma vechi eu ma inteleg cu ea, deja stiu vro 6 melodi Cat despre ureche muzicala nus ce idee sa ti dau, eu am facut armata la transmisionisti parasutisti si ne-au dus in club am pus casti pe cap si au batut 10 litere in alfabetul morse de cateva ori la final au repetat literele si noi trebuia sa le recunoastem. Din 40 tilicari am fost 8 care am prins cel mai bine din care 6 erau tigani si atunci mi-a spus un plutoner ca doar cei cu ureche muzicala prind repede. Tu ar trebui sa consulti un profesor de muzica, dar chiar daca nu ai ureche muzicala nu trebuie sa te descurajezi , inveti pe note si aici iti trebuie istetime |
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
Registered Member #9068
Daca inca nu stii sa canti atunci mai bine iti iei o yamaha cu YES suite sau casio din aia in care se lumineaza clapele si poti invata melodii, iti arata pe ce clape sa apesi.
|
||
Back to top |
|
||
ym_dx21 |
|
||
Registered Member #10570
eu am alta parere...cel putin asa am facut eu ...incercand sa fiu autodidact. Exista programe orga pt computer ...iti alegi unul , de ex: pianitomicrostudio, il descarci , apoi asculti o melodie oarecare si incerci sa canti cu acel program in paralel cu melodia respectiva si daca reusesti sa intri in aceeasi gama de note cu melodia ...ai ureche muzicala si iti poti cumpara orga. Iti poti da seama (daca prinzi melodia rapid cu programelul ) spre ce model de clapa sa te orientezi din start ...profesionala sau "jucarie pt incepatori"....pt ca daca prinzi repede o melodie inseamna ca ai potential si avansezi rapid si atunci nu ai ce face cu o orga pt incepatori.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |