Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Tyros 4 față de Tyros 3
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
florin_yamaha
Mon Dec 14 2015, 04:30PM

Registered Member #2169
Joined: Fri Oct 10 2008, 07:44PM
Posts: 206
Totusi imi place mai mult cum se incheaga 4.. LINK: Click aici ! Poate gresesc eu.

Back to top
Sergiu pa2x
Mon Dec 14 2015, 05:34PM

Registered Member #47
Joined: Thu May 29 2008, 12:42AM
Posts: 147
Felicitari Florin dar eu unu pina nu vad nu cred acum sunt placi de sunet .cubase etc. nici filmarea lui vatamanu nu ,m-a convins pina nu vad unde se duc cablurile din orga !! Orice clapa e buna daca te implici ! Acum safim seriosi ce are Tyros 5 din fabrica e peste Tyros 4 au asta au simtit multi muzicanti care au fost la prezentare !!

Back to top
florin_yamaha
Mon Dec 14 2015, 09:19PM

Registered Member #2169
Joined: Fri Oct 10 2008, 07:44PM
Posts: 206
Da.. este peste tyros5.. eu am vrut sa evidentiez ca degeaba ai clapa daca nu ai tonuri bune.. setari corecte , formule bine structurate.. , Suna mai bine tyros5 ca si tonuri interne.. si ai mai multe functii!!

Back to top
mariuspantera
Mon Mar 21 2016, 04:47PM

Registered Member #8221
Joined: Tue Oct 13 2009, 03:44PM
Posts: 355
Daca si sarba aia de pe tyrosul ala 5 suna ...vai mama lui de sound! Tyros 4 ramane incontinuare the best! E doar parerea mea!

Back to top
Grisa
Sun Nov 26 2017, 10:14PM

Registered Member #16858
Joined: Fri Nov 24 2017, 03:46AM
Posts: 111
Salutari colegi,din toate cate am citit vreu sa va zic ca am auzit si Tyros 3,4 si 5,si parerea mea este ca dintre acestea clape cel mai reusit este Tyros 4,ca am probat tot acelasi set pe Tyros 3,4,5 si la samplere mult mai bine citeste Tyros 4 decat acelea 2 modele,la Tyros 5 este mai bun sunetu,dar daca te joci un pic prin Eq tot aceiasi scoti din Tyros 4!!!

Back to top
calin78
Mon Nov 27 2017, 08:12AM

Registered Member #9996
Joined: Mon Nov 15 2010, 07:59PM
Posts: 437
Vreau sa fac si eu o complectare fiind detinator de Tyros 3...in timpul cat incarca semplerele se poate canta cu orga cu ritmuri din fabrica sau user doar ca nu ia un eventual ton semplat..sau cu negative etc...deci chiar daca dureaza cateva minute(4:30 in cazul meu) nu trebuie sa fiu stresat ca nu pot face nimica cum era cand aveam T2...

Back to top
Grisa
Sun Dec 03 2017, 01:20AM

Registered Member #16858
Joined: Fri Nov 24 2017, 03:46AM
Posts: 111
La sunet T5 ii mai bun,dar T4 mai bine citeste samplerele(parerea mea),si din T4 ai posibilitatea ca sa faci sa sune asa ca T5,numai trebuie de lucrat cu clapa.
Eu am avut intai T3 si peste un timp mi-am luat T4,T3-suna un pic metalic iar T4-suna moale,daca o sa-ti ei T4-n-o sa-ti pare rau,sanatate si numai bine!

[ Edited Sun Dec 03 2017, 01:26AM ]


Back to top
cminor
Mon Aug 12 2019, 01:07AM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2750
Domnule Laurențiu Elgi, vă mai deranjez aici cu o întrebare, despre Tyros 4, de fapt două ce au legătură una cu alta.
1. Se poate "șunta", cumva, limita de 128 de Custom Voice, dar mai ales de 20 Custom Drums?
2. Daca voi cumpăra un pack, as primi un ID la el, cu acel ID as putea sa îmi fac eu propriile Expansion Packs, ca să evit limita de 128/20 Custom?

Mi se pare o limitare enervantă, la cat Flash RAM are, cat spatiu îmi rămâne nefolosit.

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Back to top
elgi
Mon Aug 12 2019, 09:02AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 720
Nu se poate mări numărul de locaţii din Custom voice sau Custom drum. Nu se pot face propriile expansion pack-uri. Cele de la T5 şi mai încoace nu le recunoaşte T4. Merg doar cele făcute de Yamaha pentru T4, cele făcute de ei pentru clapele mai noi nu merg în T4, sunt alt format. Cam asta e... Numai bine!

Back to top
cminor
Fri Aug 16 2019, 06:26PM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2750
Deci caut degeaba sa descopar cum faci ei formatul CV1 la tonuri, in loc de uvn-uvd...

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 20:40
Salut Nelu,E clar ca ceva din sty-lul respectiv ti-a dat clapa peste cap si dupa nu a mai mers nimic.Am verificat fiecare bucatica din sty si afara de cateva inadvertente dintre CV [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 19:07
Salut Mihai prima data sa intamplat la stylul Gipsy JazzGR pe urma la toate


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 14:50
Salut Nelu,Nu am patita asa ceva, poti sa-mi spui exact ce style a facut asta.Daca ai posibilitatea mai descarca-l o data poate s-a intamplat ceva la dezarhivare incearca cu 7zip e [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 12:16
Am încărcat setul în pa 700 style, user 123 dk 1 și 2 fără nici un global se comporta rău de tot niște sunete ciudate pleacă staylu bine și la câteva secunde [more ...]


[download] set marian ALM -PA800 Posted by Mihai13 on 13 Aug : 21:22
Nu stiu care-i treaba este prima data cand intanlesc asa ceva.Dupa dezarhivare imi arata peste 50MB dar la incarcare nu imi incarca absolut nici un sampler, am incercat si sparat [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap