Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Tyros5
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
petricahincu
Sat Mar 09 2019, 06:50PM

Registered Member #8169
Joined: Sun Oct 04 2009, 10:22AM
Posts: 109
Scz djbossbest la intro canta acordeon si cand termina intro ramane tambal sau chitara si suna urat trebuie sa anulez te rog pas cu pas daca se poate multumesc inca odata ptr ajutor

Back to top
djbossbest
Sun Mar 10 2019, 01:15PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 378
petricahincu a scris ...

Scz djbossbest la intro canta acordeon si cand termina intro ramane tambal sau chitara si suna urat trebuie sa anulez te rog pas cu pas daca se poate multumesc inca odata ptr ajutor

Eu nu prea am inteles ce ati vrut sa spuneti, care e problema, Nu suna bine tambalul si chitara, sau ramane acordeon si pe main-uri?
In mod normal daca in style creator faceti modificari pe intro se fac doar pe intro, si daca doriti pe main-uri, trebuie selectat care si ce modificari doriti si salvat. daca puteti fiti mai explicit. De retinut la yamaha daca faci modificari in style creator modificarile se salveaza doar pe bucata pe care ai facut modificare, daca faceti modificari in style, mixing console si dupa intri in style creator si salvei direct el salveaza modificarile pe toate. Parca asa era si la T5.

Back to top
petricahincu
Sun Mar 10 2019, 04:20PM

Registered Member #8169
Joined: Sun Oct 04 2009, 10:22AM
Posts: 109
scz nu am explicat bine cand canta la intro de ex acordeon se termina intro si in loc de acel acordeon intra de ex chitara care tine acompaniament ,deci acordeonul canta solo la intro si termina si ramane chitara cu acompaniament.Multumesc inca odata ptr rabdare.O duminica placuta ati doresc!

Back to top
petricahincu
Sun Mar 10 2019, 04:22PM

Registered Member #8169
Joined: Sun Oct 04 2009, 10:22AM
Posts: 109
Dar ramane in continuare acordeonul nu chitara ,se poate modifica sa ramana solo acordeon si chitara acompaniament


Back to top
CrysMM
Sun Mar 10 2019, 05:15PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 712
Vresi sa zici ca dupa ce termina intro, pe dreapta nu mai ai acordeon?

Back to top
Nicu Pa500
Sun Mar 10 2019, 06:07PM

Registered Member #906
Joined: Mon Aug 18 2008, 12:39PM
Posts: 133
petricahincu a scris ...

Dar ramane in continuare acordeonul nu chitara ,se poate modifica sa ramana solo acordeon si chitara acompaniament


Nu cred ca at fi indicat ca pe main(uri) sa ai solo acordeon deoarece te-ar incurca la cantat . Solo unui instrument este bine sa fie pe Intro si eding

Back to top
elgi
Mon Mar 11 2019, 12:03AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 720
Alegem style-ul cu pricina, Digital Recording, Style creator, dăm click pe Intro cu pricina, deschidem Mixing Console, style part, modificăm pe ce track dorim cu ce ton vrem, dau click pe Main-ul respectiv, OK de pe ecran, deschid iar Mixing Console, modificăm ton, volum, efect, EQ etc. şi apoi la fel pe orice variaţiune. Când terminăm de modificat schimbarea, dăm din Style creator un Save şi salvăm peste cel iniţial sau ca altă variantă. Succes şi o primăvară frumoasă. Numai bine!

Back to top
petricahincu
Mon Mar 11 2019, 03:20PM

Registered Member #8169
Joined: Sun Oct 04 2009, 10:22AM
Posts: 109
Multumesc frumos Elgi ptr ajutor da asa este si voua dragi colegi ptr ajutor nu la dreapta m=am referit solo la intro lua de ex acordeon la cantat la intro si termina intro ramanea acordeonul dar trebuia acolo in locatia respectiva braci caci acordeonul tinea acompaniament pe 2 note.Multumesc elgi prietene tot tu mai luminat si data trecuta cu tyros 4,O primavara frumoasa si tie!

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set psr s 670 de la tyros 4 Posted by basilicay on 14 Sep : 20:28
Nu-i nici un set numai tonuri și style


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by bliviu27 on 04 Sep : 12:41
PA700 functioneaza fara probleme! "se încarcă doar folderul Style și din Sound U1u2u3Uk1Uk2 nimic altceva. "


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by bliviu27 on 04 Sep : 11:16
multumesc


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 03 Sep : 21:10
Am mai scris, dar pt Ps700 se încarcă doar folderul Style și din Sound U1u2u3Uk1Uk2 nimic altceva.


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by bliviu27 on 03 Sep : 20:40
buna seara! o lamurire va rog de la colegul care l-a incarcat in pa700 si a mers! Am dat factory restore si am incarcat pe rand folder cu folder fara user 4 insa indiferent cum as [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap