Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software
 
<< Previous thread | Next thread >>
Un pic de ajutor (nexus vst)
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
djalexproject
Thu Mar 21 2013, 10:36PM

Registered Member #1639
Joined: Sat Sep 20 2008, 01:41PM
Posts: 65
Va salut pe toti
mai nou am incceput sa lucrez cu sonar x2 ce-i drept nu-l prea cunosc dar se invata:). Pe langa asta am vrut sa instalez si nexus 2 in care am vrut sa adaug all expansion le-am descarcat dupa torrent dar nu reusesc sa le adaug
folosesc windows 7 pe 64 bit de aici sa fie problema ?sau daca stie cineva exista nexus pentru windows pe 64 bit ?
astept ceva raspunsuri din partea voastra
multumesc anticipat


Back to top
ady-pc
Fri Mar 22 2013, 07:07AM

Registered Member #9870
Joined: Wed Sep 29 2010, 12:55PM
Posts: 349
djalexproject a scris ...

Va salut pe toti
mai nou am incceput sa lucrez cu sonar x2 ce-i drept nu-l prea cunosc dar se invata:). Pe langa asta am vrut sa instalez si nexus 2 in care am vrut sa adaug all expansion le-am descarcat dupa torrent dar nu reusesc sa le adaug
folosesc windows 7 pe 64 bit de aici sa fie problema ?sau daca stie cineva exista nexus pentru windows pe 64 bit ?
astept ceva raspunsuri din partea voastra
multumesc anticipat



este putin complicat trebuie sa copiezi expansionul in folderul nexus content deschizi nexus si cu functia sys importi librariile altfel nu merge...


Back to top
djalexproject
Fri Mar 22 2013, 11:45AM

Registered Member #1639
Joined: Sat Sep 20 2008, 01:41PM
Posts: 65
exact asa am facut si in momentul in care intru la sys si apas butonul desktop imi da un mesaj in care imi scrie asa:
Imported licens:0
imported skins:0
imported expansion:0

No erors where encountered during import.

Probabil mai e ceva de facut dar nu stiu ce

Back to top
ady-pc
Fri Mar 22 2013, 11:55AM

Registered Member #9870
Joined: Wed Sep 29 2010, 12:55PM
Posts: 349
djalexproject a scris ...

exact asa am facut si in momentul in care intru la sys si apas butonul desktop imi da un mesaj in care imi scrie asa:
Imported licens:0
imported skins:0
imported expansion:0

No erors where encountered during import.

Probabil mai e ceva de facut dar nu stiu ce

nu mai este nimic de facut ai importat librariile cu succes erorile sunt pentru ca nu sti tu cum sa pozitionezi licenta si skinurile...


Back to top
djalexproject
Fri Mar 22 2013, 12:08PM

Registered Member #1639
Joined: Sat Sep 20 2008, 01:41PM
Posts: 65
pai nu cred ca se importa pentru ca atunci cand deschid nexus nu gasesc decat acele tonuri cu care vine el cand e instalat ce am incercat eu sa import nu le vede

Back to top
ady-pc
Fri Mar 22 2013, 12:12PM

Registered Member #9870
Joined: Wed Sep 29 2010, 12:55PM
Posts: 349
djalexproject a scris ...

pai nu cred ca se importa pentru ca atunci cand deschid nexus nu gasesc decat acele tonuri cu care vine el cand e instalat ce am incercat eu sa import nu le vede

nu pot decat sa intru cu team sa vad despre ce este vorba...

Back to top
djalexproject
Fri Mar 22 2013, 12:16PM

Registered Member #1639
Joined: Sat Sep 20 2008, 01:41PM
Posts: 65
raman dator daca ma poti ajuta. imediat am sa instalez team
id-ul meu de mess alex.3089 si vorbim acolo
multumesc mult de tot

Back to top
salll123
Fri May 08 2020, 09:34PM

Registered Member #9731
Joined: Sun Aug 15 2010, 01:14PM
Posts: 102
Buna,
Am si eu probleme cu Nexus 2. Gasesc doar pe 32 bit. Stie careva daca exista Nexus 2 pe 64 bit?

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by miki67 on 30 Sep : 19:13
Mulțumim frumos @angelitto,mare domn!


[download] German styles for Korg Posted by danieltrd on 29 Sep : 22:55
ptr ce model de korg?


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by CrysMM on 29 Sep : 20:26
Multumim frumos @angelito!


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by angelitto on 29 Sep : 11:46
Da. Revine la OS 130


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by CrysMM on 29 Sep : 09:56
Multumim frumos!Functioneaza si daca clapa are facut update la 1.5.0?1601362627 ]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap