Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
YAMAHA DX
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Neuronu Intelectual
Sat May 02 2009, 12:50AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
daddy am sunete cacalau pt dx . nici eu nu mai stiu cate . uitandu-ma printre ele am descoperit ca unele tonuri au 170 bytes . altele au 4 kbytes . cele care au 170 bytes sunt sunete solo iar celelate cu 4 kb su nt direct program ? am un set cortan de 32 sunte si fiecare are 170 bytes . mai am in alte foldere gen boje sinisa sunete de 4 kb . ms florine pt ajutor . cand mai ai timp ? dau o bere . am un vin bun de buturuga . esti invitatul meu cand ai timp la un pahar
Back to top
Neuronu Intelectual
Tue Mar 09 2010, 11:57AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
am gasit topicul dx-rilor saracule , nu mai deschidem alt topic , discutam aici . stie cineva cum se scoate un anumit sysex dintr-un program??? sa le bag stiu, dar sa le scot nu mai stiu , sa scot anumite sunete din clapa .
Back to top
cminor
Tue Mar 09 2010, 04:12PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
Trebuie sa gasesti de unde se trimite bulk dump din clapa.
dai rec intr-un sequencer midi si din clapa trimiti cu bulk dump.
Ai grija , daca esti in cubase, la preferences, sa nu ai dezactivata optiunea de record SysEX.
Back to top
Neuronu Intelectual
Tue Mar 09 2010, 04:47PM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
FLORINE?? DAR NU SE TRIMITE DIN CLAPA CATE UN SINGUR SUNET . eu asta vreau sa scot cate un sunet de pe clapa , nu tot amalgamul de sysex-uri , cate 1 , unul cate unul doar
Back to top
cminor
Tue Mar 09 2010, 05:33PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
Pai la bulk ar trebui sa te intrebe ce trimiti... all / patch / etc.
oricum daca ai doar All patches , vezi ca le trimite in ordine.
adica patch 1 = mesaj midi 1 , etc. deci poti "taia" in sequencer bucatele, si sa le exporti separat.
Back to top
saracu
Tue Mar 09 2010, 06:50PM

Registered Member #8476
Joined: Sun Dec 06 2009, 09:43PM
Location / Localitate:: Paralimni
Posts: 51
ok Vali, te-ai gindit bine si-ti multumesc pentru asta.. vad ca in mare parte ai primit raspunsuri de la Florin,o singura completare as putea face:nu toate DX-urile se comporta asa la bulk,a mea de exemplu (dx 11) nu intreaba nimic,procedez asa cum a spus Cminor..Stima.. oricum e o munca titanica sa scoti sunete din asa ceva dar... scopul scuza mijloacele. in limita timpului disponibil o sa vad ce pot sa fac si eu..
Back to top
Neuronu Intelectual
Wed Mar 10 2010, 09:11AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
eu azi am timp berechet sa scot . o sa incerc putin mai tarziu , sa vad daca am inteles si daca ma descurc. oricum acum urc programe pt dx. gata , am urcat toata colectia mea de sysex-uri pt dx. daca merge sa scot cate un sunte din dx atunci ar trebui sa mearga sa fac la fel si din cz. din casio . pt dx as vrea sa scot 3 sunete doar dintr-un program . atat . ca restul de 29 de sunete care le am bagate sunt pe placul meu . mai am 3 sunete in alt program : rumanija , ahhhhhh si inca unul , suna bine la improvizatie

[ Edited Wed Mar 10 2010, 09:31AM ]

Back to top
AlinDX7
Sun Mar 19 2017, 06:30PM
Registered Member #16420
Joined: Thu Mar 09 2017, 07:52PM
Location / Localitate:: Socodor
Posts: 4
Merge sa scoti tonurile din clapa. Eu asa le am in PC. Am facute seturi pentru DX11, DX7 si DX21. Am luat tonuri din cateva seturi si am facut si eu de la zero sau am modificat tonurile clapei. Pe DX7, le-am facut, de la zero. Ca sa scoti un ton din DX (orice model DX), trebuie cablu midi-usb sau placa de sunet cu intrare si iesire midi si cablu midi. Setezi functiile in clapa dai pe single si apesi pe o pozitie. De ex, A14 si se trimite in PC. Recomand la oricine care are DX, sa salveze tonurile individual ca dupa aia, sa poata incarca ce-i place. Eu asa am facut si a fost foarte bine. Acuma am 32 de tonuri pentru armonie pe DX21 si 28 pentru DX7. Pe DX7 am 4 tonuri de prima care le-am facut eu de la zero. O sa incarc pe site, tonurile mele pentru DX21, DX11 si DX7.
Back to top
AlinDX7
Mon Jun 19 2017, 12:50AM
Registered Member #16420
Joined: Thu Mar 09 2017, 07:52PM
Location / Localitate:: Socodor
Posts: 4
Pt cei care aveti probleme la claviatura la DX21 va spun ce am facut eu. Si eu am avut probleme din cauza acelei benzi de contact. Ca sa nu imi cante o nota de 4 sau 5 ori cand apasam odata pe clapa, am pus bucati din caiete de biologie sau de muzica. Am taiat copertile cam cat ar fi acea gaura ca sa intr bine si am si facut teste. Merge f bine asa. Clapele sunt putin mai tari dar macar nu se ma intrerupe sunetul sau nu mai canta notele de mai multe ori. Cat despre butoane, si eu am probleme la ele. Eu mai desfac, clapa si o mai curat de praf. In rest, tot e cat de cat ok la ea. Tonurile merg perfect toate. MIDI OUT nu mai functioneaza dar nu e problema pentru ca alte tonuri nu mai fac pe clapa. Le las pe care le am in ea.
Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



adt » 19 Oct : 19:44
Buna seara,as dori sa pun si eu o intrebare pt cine stie,sa nu mai deschid topic nou,as dori sa stiu cum se poate salva o performanta 'empty' pe unul din cele 4 sts de la korg pa2xpro si acel sts sa nu mai raspunda,nu doar empty cu numele,am vazut ca sunt ritmuri cu sts-uri de acest fel dar nu stiu cum sunt facute?

atakantor » 19 Oct : 19:11
buna seara.!

george32 » 19 Oct : 15:22
dragi prieteni am un gem wk3 oriental si nu pot sa descarc de pe site cine ma poate ajuta cu niste ritmuri?

ionut74 » 19 Oct : 15:07
pustiulica » 19 Oct : 11:00
@ioannoula, NU mai urca pe site negative MP3. Te rog sa citesti Regulamentul!

pustiulica » 19 Oct : 11:00
Ceva fain!
LINK: Click aici !

Mihai13 » 19 Oct : 09:30
Buna dimineata!

sorin77sol » 19 Oct : 08:43
Buna dimineata ! ...

ionut74 » 18 Oct : 21:13
Buna seara baieti

CrysMM » 18 Oct : 20:23
uite link-ul cu topicul: LINK: Click aici !

CrysMM » 18 Oct : 20:22
@case - vad ca ai Korg PA300. Adaugi greutati in clape. Ca sa fioe echilibrata treaba trebuie sa pui atat in cele albe cat si in cele negre. O alta solutie ar fi claviatura de PA900 care se potriveste perfect, are deja greutatile lipite il ele. Ca parere personala, nu este nici o sfaraiala cu clapele semigrele. Este asa, o idee de diferenta, dar nu ceva sa conteze. Este un topic la sectiunea Korg in care un coleg a schimbat claviatura, citeste acolo.

case » 18 Oct : 19:57
Buna seara tuturor.
Ce metoda as putea face sa fac clapele usoare, in semi*
grele, exista ceva anume sau trebuie schimbata claviatura?

sorin77sol » 18 Oct : 19:51
Buna seara ! ....

MarianGeorgian » 18 Oct : 16:27
Salutare tuturor

Mihai13 » 18 Oct : 15:21
Salut prieteni!

sorin77sol » 18 Oct : 12:28
Buna ziua !...

atakantor » 18 Oct : 09:23
Salutare tuturor...

ioannoula » 18 Oct : 08:43
daca sunteti interesati de negative grecesti, va pot ajuta cu cea mai mare placere, si cu versuri si traduceri de asemenea. o zi frumoasa!!

cosys112 » 17 Oct : 23:19
Noapte buna !

sorin77sol » 17 Oct : 22:15
Noapte buna ! ....

sorin77sol » 17 Oct : 21:03
Salut ! ....

CrysMM » 17 Oct : 17:16
Pai aia este, poti pune cate unul in cele 4 locatii, vrei altele, incarci altele. Nu citeste ritmurile de pe stick direct.

milumil » 17 Oct : 13:31
Dragi prieteni am reușit în cele din urma sa formatez stikul am pus styl în partitile floppy dar a apărut alta problema introduc stiku în clapa îmi apare pe clapa denumirea stylului dar nu îl pot folosi decât dacă îl memorez ori clapa nu are decât 4 userstyle ma puteti ajuta mulțumesc

bebykorg » 17 Oct : 11:57
salutare la toata lumea..

Puica » 17 Oct : 11:18
Salutt:-h

geopeter » 17 Oct : 09:44
Salut!

valinico » 16 Oct : 20:15
Salutari !

marukorg » 16 Oct : 19:08
Salutare

sorin77sol » 16 Oct : 18:30
Buna seara ! ...

danidaniel » 16 Oct : 17:51
salut

costygrek » 16 Oct : 17:43
salutare tuturor !

NADIA200 » 16 Oct : 14:55
salut o antrebare de unde descarc si eu voice editor pt tyros2

karacuda » 16 Oct : 12:47
buna ziua!

Mihai13 » 16 Oct : 11:42
O saptamana buna tuturor!

nelu_nelu » 16 Oct : 08:48
cineva cu pa 700 ?

sorin77sol » 16 Oct : 01:52
Noapte buna ! ...

MihayGFX » 15 Oct : 21:29
Am nevoie de o parere:

Am o Yamaha Tyros 4 si o orga mai veche Yamaha psr e423
Pe cea de a doua as vrea sa o vand,ce pret ziceti sa cer?
Orga este impecabila ca nou si dau cu ea un CD cu SET facut de mine dar CONTRA-COST

Inca nu stiu ce sa fac!

angelitto » 15 Oct : 20:38
@MihayGFX, pune ritmurile toate intr-o arhiva si urca-le impreuna. Nu unu cate unu.

ZoltanKote » 15 Oct : 19:24
Daca reusesti sa il dai cu 3000 de Roni trebuie sa arate bine clapa ca noua ... pentru ca un Pa600 nou este undeva la 3700 de roni

jenica35 » 15 Oct : 18:24
Salut! Am un pa600. Merita sa il dau cu 3000 de lei si sa imi iau pa700?

CrysMM » 15 Oct : 17:54
@ZoltanKote - Vezi ca poti sa opresti track-urile. Unde arata instrumentele cu vu metter, ai in stanga ferestei butoanele. Apesi pe el si se opreste track-ul respectiv. Poti sa lasi un singur track sa urmaresti un singur instrument.

ZoltanKote » 15 Oct : 17:25
Sarac.lipit am incercat dar imi arata si armonia si partea de solistica in acelasi timo si e greu sa mi dau seama mersi oricum

MihayGFX » 15 Oct : 17:02
Multumim la fel!

abdon » 15 Oct : 17:00
Vă salut, sa aveti o zi frumoasa în continuare!

MihayGFX » 15 Oct : 16:35
Salut

atakantor » 15 Oct : 16:05
Salut TUTUROR!!!

sarac.lipit » 15 Oct : 09:14
Zoltan
Poți folosi vanbasco
Vezi exact ce clape sunt apãsate pe orice track kar. sau mid.

Puica » 15 Oct : 00:02
Buna seara

ZoltanKote » 14 Oct : 20:59
Buna seara ., am.si eu o intrebare : E vreo posibilitate da a converti o piesa intr un format pentru clapa Yamaha Psr S pentru a vedea armonia la melodie ?

barth53 » 14 Oct : 20:37
Seara buna!

angelitto » 14 Oct : 19:58
@Claudiux10, setul de pa600 trebuie sa fie un folder (atentie, nu arhiva) si sa aibe terminatia .set. De exemplu: ”korg pa600.set”

magazini » 14 Oct : 18:21
sall lume

mishone » 14 Oct : 14:36
Buna ziua!

claudyucla » 14 Oct : 11:52
salutare

ZoltanKote » 14 Oct : 11:10
Neata

cosys112 » 14 Oct : 08:11
neata !

Claudiux10 » 14 Oct : 00:29
Salutare domnilor am un pa 600 cu sistem de operare os1.20 si am un set pe un stick de pa 600 dar nu mil citeste orga...ma puteti ajuta varog

adighegoiu » 13 Oct : 21:54
Noapte buna

cosys112 » 13 Oct : 21:32
Noapte buna !

emymartian » 13 Oct : 21:07
salut

atakantor » 13 Oct : 19:47
Buna seara tuturor!!!!

mishone » 13 Oct : 15:12
O zi buna va doresc!

Arty1993 » 13 Oct : 12:07
buna ziua

pustiulica » 13 Oct : 11:50
@marusa, abia te-ai logat de site... Reciteste Regulamentul (pe care ai scris in cererea de acces pe site ca l-ai citit deja) si vei afla in ce conditii poti primi drept de download.

sorin77sol » 13 Oct : 09:44
Buna ziua ! ...

marusa » 13 Oct : 09:33
vreau sa descarc si eu un set pentru korg,va rog daca puteti sa imi aprobati si mie o descarcare.

atakantor » 12 Oct : 21:04
foloseste cineva Bassul RCF TTS12A?

atakantor » 12 Oct : 21:03
Buna seara!

lucianG1000 » 12 Oct : 19:56
Bună seara !

valinico » 12 Oct : 19:37
Seara buna...prieteni!

atakantor » 12 Oct : 17:01
salut muzicianii!!! va rog sa-mi spune cineva ce parere aveti despre RCF TTS12A?

sorin77sol » 12 Oct : 13:31
Am vrut sa postez pe forum dar din greseala am poatat pe chat ...

sorin77sol » 12 Oct : 13:24
Salut ! ... Așa cum am promis revin cu noi partituri :
Sorocul lui Radu Matei LINK: Click aici !
Sorocul lui Pascu LINK: Click aici !
Sorocul lui Pop LINK: Click aici !
Sorocul lui Tibi LINK: Click aici !

sarac.lipit » 12 Oct : 12:50
Nu știu sigur...dar la partiționarea stikului un vindoz XP ar fi ideal

marusa » 12 Oct : 11:46
salutare toata lumea!!!

claudyucla » 12 Oct : 11:42
buna ziua

pustiulica » 12 Oct : 10:37
Ziua buna, tuturor!

sorin77sol » 12 Oct : 10:08
Salutare ! ...

vasykorg1 » 12 Oct : 10:05
BUNA DIMINEATA !

Lisandru » 12 Oct : 09:43
Zoltan ,ma intereseaza pe mine ce pak-uri ai pt psr 670!

milumil » 12 Oct : 09:17
buna dimineata revin din nou cu aceias problema la care eu unu nu reusesc sa gasesc rezolvare cum am mai scris am montat pe PSR 730 un emulator floppy-usb .Problema este alta nu reusesc ca partitionez styk usb il formatez pe 12 FAT imi spune programul ca sant facute 100 dischete dar aici este problema deschid USB Floppy manager introduc styku si imi spune ACCES NEGAT astept un sfat multumesc

ZoltanKote » 11 Oct : 23:00
Colegi ... are cineva tonuri Turcesti sa mearg pe Psr S670 ?

cosys112 » 11 Oct : 22:52
Noapte buna !

zalischi » 11 Oct : 21:46
Salutare baieti...cum trebuie sa procedez ca vreau sa donez o suma de bani sa am acces la dawnload

sorin77sol » 11 Oct : 20:35
Mersi angelitto ! Voi incerca si asa cand mai am acces la download ...

marusa » 11 Oct : 20:34
va salut pe toti!!!

marusa » 11 Oct : 20:33
salut domnule administrator,as dori sa descarc si eu ceva pentru korg pa 300,sunt nou,daca ati putea sa-mi mariti si mie numarul de descarcari v-as multumi din suflet!!seara buna

angelitto » 11 Oct : 19:53
@Fatu, postarea adresei de email este interzisa de Regulament. Citeste-l te rog, mai cu atentie!

Fatu » 11 Oct : 19:50
***[blocked by admin]***

angelitto » 11 Oct : 19:35
Cand se deschide in browser, dai click dreapta pe ea si alegi ”Save picture as” sau ”salveaza imagina ca”. Astfel o copiezi in PC.

sorin77sol » 11 Oct : 18:31
Această partitură LINK: Click aici ! nu se poate downloada (doar o deschide d doua ori să epuizez dreptul la download - păcăleală)

Cosma » 11 Oct : 17:43
sal all^:)^

florian71 » 11 Oct : 13:38
pune-o si tu la anunturi

ZoltanKote » 11 Oct : 11:52
Baieti ... cine doreste un PsrS670 la pret foarte bun???

ionut74 » 11 Oct : 09:48
Salutare baieti

ady81 » 11 Oct : 08:27
da-i un factori restore. din media/ utilitis

valinico » 11 Oct : 08:02
Salutari, clape.ro!

CrysMM » 11 Oct : 01:10
@ZoltanKote - nu conteaza unde le pui. Vor functiona la fel.

zalischi » 11 Oct : 00:20
Buna seara...revin si eu cu cateva intrebari. Cum incarc un styl de pe acest site in clapa pa600 ?trebuie sa ii mai setez eu tobele si tot ce mai trebuie sau il incarc in orga si functioneaza singur...Cine imi recomanda un set de pa600 grecesc..Sunt din Grecia si nu prea gasesc styluri specifice

Jax » 10 Oct : 23:49
Imi zice cineva cum setez un ton de exemplu claranet.. Taragot sau acordeon sa sune in vocea doi sau trei la korg
Multumesc din suflet!!




Comentarii noi


[download] Set Korg Pa50 2017 - iv123 Posted by dan_68 on 18 Oct : 21:17
oare se mai fac seturi pentru acest model?


[download] PROGRAM BANATENE YAMAHA Posted by CrysMM on 18 Oct : 20:59
Le-am testat pe S770. Unele mai sunt urcate pe site, dar unele nu le-am mai vazut pana acum. Sunt mai vechi, unele sunt bune, foarte bune. Multumim. Daca mai ai, te asteptam sa le [more ...]


[Content] buna ziua ,as dori si eu acces la download ,mai am niste seturi de roland pe care o sa la uploadez,o zi buna Posted by george32 on 18 Oct : 14:19
buna ziua ,as dori si eu acces la download ,mai am niste seturi de roland pe care o sa la uploadez,o zi buna


[download] Game pentru Vioara. Posted by sorin77sol on 18 Oct : 12:58
Mulțumesc uploader ! =D>


[download] Ritmuri Korg Pa - marusa Posted by pasol.bgd on 17 Oct : 21:32
pentru ce clapa e?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap