Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
YAMAHA DX
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Neuronu Intelectual
Sat May 02 2009, 12:50AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
daddy am sunete cacalau pt dx . nici eu nu mai stiu cate . uitandu-ma printre ele am descoperit ca unele tonuri au 170 bytes . altele au 4 kbytes . cele care au 170 bytes sunt sunete solo iar celelate cu 4 kb su nt direct program ? am un set cortan de 32 sunte si fiecare are 170 bytes . mai am in alte foldere gen boje sinisa sunete de 4 kb . ms florine pt ajutor . cand mai ai timp ? dau o bere . am un vin bun de buturuga . esti invitatul meu cand ai timp la un pahar
Back to top
Neuronu Intelectual
Tue Mar 09 2010, 11:57AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
am gasit topicul dx-rilor saracule , nu mai deschidem alt topic , discutam aici . stie cineva cum se scoate un anumit sysex dintr-un program??? sa le bag stiu, dar sa le scot nu mai stiu , sa scot anumite sunete din clapa .
Back to top
cminor
Tue Mar 09 2010, 04:12PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
Trebuie sa gasesti de unde se trimite bulk dump din clapa.
dai rec intr-un sequencer midi si din clapa trimiti cu bulk dump.
Ai grija , daca esti in cubase, la preferences, sa nu ai dezactivata optiunea de record SysEX.
Back to top
Neuronu Intelectual
Tue Mar 09 2010, 04:47PM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
FLORINE?? DAR NU SE TRIMITE DIN CLAPA CATE UN SINGUR SUNET . eu asta vreau sa scot cate un sunet de pe clapa , nu tot amalgamul de sysex-uri , cate 1 , unul cate unul doar
Back to top
cminor
Tue Mar 09 2010, 05:33PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
Pai la bulk ar trebui sa te intrebe ce trimiti... all / patch / etc.
oricum daca ai doar All patches , vezi ca le trimite in ordine.
adica patch 1 = mesaj midi 1 , etc. deci poti "taia" in sequencer bucatele, si sa le exporti separat.
Back to top
saracu
Tue Mar 09 2010, 06:50PM

Registered Member #8476
Joined: Sun Dec 06 2009, 09:43PM
Location / Localitate:: Paralimni
Posts: 51
ok Vali, te-ai gindit bine si-ti multumesc pentru asta.. vad ca in mare parte ai primit raspunsuri de la Florin,o singura completare as putea face:nu toate DX-urile se comporta asa la bulk,a mea de exemplu (dx 11) nu intreaba nimic,procedez asa cum a spus Cminor..Stima.. oricum e o munca titanica sa scoti sunete din asa ceva dar... scopul scuza mijloacele. in limita timpului disponibil o sa vad ce pot sa fac si eu..
Back to top
Neuronu Intelectual
Wed Mar 10 2010, 09:11AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
eu azi am timp berechet sa scot . o sa incerc putin mai tarziu , sa vad daca am inteles si daca ma descurc. oricum acum urc programe pt dx. gata , am urcat toata colectia mea de sysex-uri pt dx. daca merge sa scot cate un sunte din dx atunci ar trebui sa mearga sa fac la fel si din cz. din casio . pt dx as vrea sa scot 3 sunete doar dintr-un program . atat . ca restul de 29 de sunete care le am bagate sunt pe placul meu . mai am 3 sunete in alt program : rumanija , ahhhhhh si inca unul , suna bine la improvizatie

[ Edited Wed Mar 10 2010, 09:31AM ]

Back to top
AlinDX7
Sun Mar 19 2017, 06:30PM
Registered Member #16420
Joined: Thu Mar 09 2017, 07:52PM
Location / Localitate:: Socodor
Posts: 4
Merge sa scoti tonurile din clapa. Eu asa le am in PC. Am facute seturi pentru DX11, DX7 si DX21. Am luat tonuri din cateva seturi si am facut si eu de la zero sau am modificat tonurile clapei. Pe DX7, le-am facut, de la zero. Ca sa scoti un ton din DX (orice model DX), trebuie cablu midi-usb sau placa de sunet cu intrare si iesire midi si cablu midi. Setezi functiile in clapa dai pe single si apesi pe o pozitie. De ex, A14 si se trimite in PC. Recomand la oricine care are DX, sa salveze tonurile individual ca dupa aia, sa poata incarca ce-i place. Eu asa am facut si a fost foarte bine. Acuma am 32 de tonuri pentru armonie pe DX21 si 28 pentru DX7. Pe DX7 am 4 tonuri de prima care le-am facut eu de la zero. O sa incarc pe site, tonurile mele pentru DX21, DX11 si DX7.
Back to top
AlinDX7
Mon Jun 19 2017, 12:50AM
Registered Member #16420
Joined: Thu Mar 09 2017, 07:52PM
Location / Localitate:: Socodor
Posts: 4
Pt cei care aveti probleme la claviatura la DX21 va spun ce am facut eu. Si eu am avut probleme din cauza acelei benzi de contact. Ca sa nu imi cante o nota de 4 sau 5 ori cand apasam odata pe clapa, am pus bucati din caiete de biologie sau de muzica. Am taiat copertile cam cat ar fi acea gaura ca sa intr bine si am si facut teste. Merge f bine asa. Clapele sunt putin mai tari dar macar nu se ma intrerupe sunetul sau nu mai canta notele de mai multe ori. Cat despre butoane, si eu am probleme la ele. Eu mai desfac, clapa si o mai curat de praf. In rest, tot e cat de cat ok la ea. Tonurile merg perfect toate. MIDI OUT nu mai functioneaza dar nu e problema pentru ca alte tonuri nu mai fac pe clapa. Le las pe care le am in ea.
Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cosys112 » 16 Aug : 21:00
ROG SI EU UN ADMIN SA ANALIZEZE CERERILE PENTRU ACCES DOWNLOAD !

adighegoiu » 16 Aug : 15:44
salutare

basilicay » 16 Aug : 11:19
ciao

valinico » 16 Aug : 09:41
Neața !

fantastic » 16 Aug : 09:16
Buna Dimineatza !

joni » 16 Aug : 08:16
buna dimineata baieti

cosys112 » 16 Aug : 07:55
Neata !!!

cosys112 » 15 Aug : 15:49
nu exista un numar anume din ce am inteles trebuie sa fi cat mai activ pe forum nu doar la upload

danidaniel » 15 Aug : 15:31
cat material trebuie sa uploadez pt a avea acces la download macar 2 pe zi

danidaniel » 15 Aug : 15:23
salutare colegi

SYLE » 15 Aug : 13:51
salutare tuturor cine ma poate ajuta cu un set bun de va 76 ?

cosys112 » 15 Aug : 13:47
la mine merge upload

c00oll » 15 Aug : 13:12
E rar arhiva, si ieri am mai incarcat un set din acelasi browser, nu stiu ce sa spun. multumesc de sfaturi, o sa incerc!

CrysMM » 15 Aug : 13:01
Incearca cu alt browser. La mine de ex, nu pot sa incarc decat cu Chrome sau Mozila. Cu IE sau Opera primesc aceeasi eroare. Sa mai ai in vedere sa ai oprit orice upload din PC, ca exemplu sa fie inchis clientul de torente, daca ai. Verifica formatele suportate la upload, cel mai bine sa ai facuta arhiva rar.

c00oll » 15 Aug : 12:58
Va salut colegi! A mai incarcat cineva astazi ceva in sectiunea UPLOAD? Am incercat sa incarc un set si primesc "Acces Denied". Are cineva idee ce se intampla?

cosys112 » 15 Aug : 11:19
salut , rog un admin daca are timp sa se uite la Cereri pentru a descărca unde am postat si sa imi analizeze activitatea.

marukorg » 15 Aug : 10:31
Salutare tuturor

joni » 15 Aug : 09:49
buna dimineata colegi

CrysMM » 15 Aug : 09:43
@Manu199617 - nu are rost sa te agiti, esti mebru de 1 zi si 12 ore. Ai nevoie de minim 2 luni. Activ pe forum nu se refera la faptul ca esti online, trebuie sa ai postari pe forum, chat, materiale urcate.

joni » 14 Aug : 23:41
salut baieti am si eu o problema cu un pa1x pro elit ia ramas user 2 blocat si cand bag setul nu mil ia tot ca nustiu cum sa sterg user 2 miau ramas an ia stiluri iam bagat os-tul dar degeaba va rog sa ma ajutati care ati avut pa1xpro cu respect

DCM » 14 Aug : 22:05
Salutare!

Manu199617 » 14 Aug : 22:02
daca nu pot sa descarc nimic ma sterg.. sunt activ pe situl am si uploadat un set care nimeni nu il are pentru v50. care am platit 50 euro.
va rog frumos sa ma lasati sa descarc

SYLE » 14 Aug : 17:14
CUM POT DESCARCA UN SET PENTRU VA 76 CA TONURI NU SE POATE PUNE SI NU MA PRICEP

SYLE » 14 Aug : 17:08
multumesc DorelC

danidaniel » 14 Aug : 09:15
salutare cine ma poate ajuta si pe mine cu un sampler pt kontakt 5 care se numeste sax tenor doza .multumesc

Manu199617 » 13 Aug : 21:12
buna cineva stie cum sa obtin ajmo pentru yamaha v50?

DorelC » 13 Aug : 20:16
SYLE, VA-76 nu e clapa cu sampler, ca atare nu poti sa-i adaugi tonuri. Doar daca gasesti un User Program facut de cineva cu combinatii din tonuri interne, bineinteles cu efectele aferente si cu dinamica reglata in mod corespunzator!

rocker6six » 13 Aug : 18:32
salutare , cum pot scoate un intro ca si midi cu bass + acompaniament

SYLE » 13 Aug : 17:59
zi faina va doresc tuturor ,stie cineva cum pot pune un ton pe va 76.eu am l-apus pe discheta si nu ul vede clapa.

mariuspantera » 13 Aug : 17:05
rogabriel Se foloseste in special la tonul de pian(tambal) pentru a da "lungime" notei

rogabriel » 13 Aug : 16:44
buna ziua am si eu o intrebare , pedala de sustain la ce foloseste pentru orga ? ce imbunatatiri aduce . multumesc

DCM » 13 Aug : 14:38
Sparrow, cauta setul lui Marius Gerea ca sigur gasesti un style care sa se potriveasca.

DCM » 13 Aug : 14:36
Buna ziua!

Sparrow » 13 Aug : 13:51
Style-ul*

Sparrow » 13 Aug : 13:51
Salutări la toată lumea are cineva stule-ul de la piesa un trandafir creasti la firida mea?

costygrek » 13 Aug : 09:41
salutare tuturor!

lideru » 13 Aug : 09:11
Buna dimi

bebykorg » 13 Aug : 07:45
Neata buna la toata lumea..!

costygrek » 12 Aug : 20:37
seara buna tuturor!

DCM » 12 Aug : 19:51
Buna seara!

cosys112 » 12 Aug : 09:16
Buna dimineata , la toti colegii

Livio » 11 Aug : 22:03
Salutare tuturor si o seara cat mai calduroasa !:}))

plesius1 » 11 Aug : 18:06
buna seara

costygrek » 11 Aug : 06:48
neata buna tuturor!

cosys112 » 11 Aug : 06:03
Buna dimineața !

tavy1979 » 10 Aug : 20:05
Salutare colegi.

benone » 10 Aug : 19:45
Buna seara tuturor membrilor

Kostelkorg » 10 Aug : 16:40
salutari la toti dumneavoastra

c_mid » 10 Aug : 14:46
Salutare la toata lumea!

milumil » 10 Aug : 13:54
Salutari la toată lumea Cum as putea sa pun doua seturi pe psr 970 Multumesc

gabriel22 » 10 Aug : 13:46
salutare prieteni

cosys112 » 10 Aug : 13:23
Stie cineva daca poti sa pui un fisier midi pe clapa si sa iti arate notele muzicale in timp ce canta ?

Roberto E80 » 10 Aug : 13:03
salutare tuturor!

mishone » 10 Aug : 13:02
O zi buna va doresc!

valinico » 10 Aug : 12:33
salutari prieteni!

cosys112 » 10 Aug : 12:07
Salut

sergiu82 » 10 Aug : 11:13
salutare tuturor!

lucianG1000 » 10 Aug : 10:43
salutare, lume !

costygrek » 10 Aug : 09:34
neata buna tuturor!

ionut74 » 10 Aug : 08:36
Buna dimineata lume

chiareu85 » 09 Aug : 19:33
***[blocked by admin]***

davidpa2x » 09 Aug : 19:28
Salut,stie cineva vreun set bun pentru manual pa2x?

benone » 09 Aug : 17:34
O zi buna tuturor

cosys112 » 09 Aug : 15:31
ce sa facem daca noaptea muncim )

pustiulica » 09 Aug : 15:28
@cosys112, bine si la ora asta! Unii nu se trezesc niciodata! )

cosys112 » 09 Aug : 12:04
neata ! chiar daca e amiaz eu acum m-am trezit )

Roberto E80 » 09 Aug : 07:04
neata buna tuturor!

sorin77sol » 08 Aug : 21:47
Seara buna prieteni ! ....

FloBoss » 08 Aug : 20:03
@angelitto, poti sa fii putin mai explicit te rog? Unde mai exact in import si ce trebuie sa-i fac?

marukorg » 08 Aug : 16:26
Salutare

angelitto » 08 Aug : 15:16
@FloBoss, fara adrese de email, pls. Referitor la ce ai intrebat. KMPul il vede doar in record/import. Pa600 si pa300 nu il recunosc decat daca ai OS'urile neoficiale.

angelitto » 08 Aug : 15:14
@Silvuple, OMB citeste ritmuri de Yamaha, deci poti canta cu ele linistit. Daca nu ma insel, citeste si sff1 si sff2

angelitto » 08 Aug : 15:11
@petronel66, tu ai citit Regulamentul forumului? Daca mai postezi adresa de email te paste un ban mare de tot

FloBoss » 08 Aug : 13:04
Va salut, are cineva idee de ce nu imi vede clapa un ton in format kmp?

sorin77sol » 08 Aug : 12:25
Salutare prieteni ! ...

pustiulica » 08 Aug : 11:53
Salutare tuturor! Vacanta nu gluma, am facut ieri un trenulet de o ora, bara la bara, pe DN1 de la Predeal la Busteni... nu-mi mai trebuie )

cosys112 » 08 Aug : 11:24
Salut , pe caldura asta nu prea sta lumea pe acasa

valinico » 08 Aug : 10:04
Neata, prieteni!..se vede ca-i vacanță!

virgilex » 08 Aug : 09:38
ziua buna

sorin77sol » 08 Aug : 08:42
Buna dimineata ! ....

s_cristi » 08 Aug : 08:07
Neata!
@Silvulpe, pe clapa nu poti pune niciun ritm, dar le poti controla prin OMB. Adica ti le canta de pe calculator sau laptop, prin cablul midi legat la clapa.

FloBoss » 07 Aug : 23:23
Nu inteleg de ce nu am acces nici macar la un download pe zi!

sorin77sol » 07 Aug : 23:15
Noapte buna ! ...

sorin77sol » 07 Aug : 19:35
Buna ziua ! ,,,,,,,,,,,,,,

lucianG1000 » 07 Aug : 11:44
Vă salut, domnilor !
O săptămână frumoasă să aveți !

shuper » 07 Aug : 09:13
salutare!

sorin77sol » 07 Aug : 08:41
O zi buna va doresc ! ...

s_cristi » 07 Aug : 07:44
Neata! <:-P

sorin77sol » 07 Aug : 06:09
Neata ! ...

Silvuple » 06 Aug : 22:36
Buna seara stimabililor, detin o orga neprofesionala YPT-220. Nu poti pune direct in clapa ritmuri, dar foloseam cablu midi si cu OMB din PC puneam pe ea. Ritmurile le aveam de la un baiat, dar am reformatat pc-ul si stick-ul pe care le-am salvat dintr-un oarecare motiv, nu mai citea ce este pe el. Asa ca... adio ritmuri.
Intrebarea este, daca downloadez ritmuri de pe acest site pentru yamaha le pot pune cu OMB pe clapa cum faceam odata sau sunt facute doar sa le pui pe un stick si sa bagi stick-ul direct in clapa... ? Dati-mi un raspuns va rog mult. Cu stima

sorin77sol » 06 Aug : 22:06
Salut ! ...

rogabriel » 06 Aug : 13:35
buna ziua cine are va rog tonuri pentru roland e 50 daca doriti sa incarcati ceva , multumesc

costygrek » 06 Aug : 10:54
salutare tuturor!

Livio » 06 Aug : 08:20
Buna dimineata tuturor.

dragu mirel » 06 Aug : 00:02
Bună seara tuturor

validum » 05 Aug : 23:49
Bine v-am regasit si multumesc de accept!

alin_kent » 05 Aug : 23:34
ms @CrysMM cred ca ai dreptate am dat doar 30 ron

alin_kent » 05 Aug : 23:30
salut la toti

barth53 » 05 Aug : 17:58
Salutari tuturor!

mihay_gw8 » 05 Aug : 16:28
Pentru cei care sunte ti interesati de seturile de korg pa600 a lui anichei o sa apara la downloand in curand incarcate de mine




Comentarii noi


[download] Marian Georgian 2017 Posted by nickol on 16 Aug : 23:07
Salut Mariane,setul are 104 mb dar la descarcare e de 65.4 mb,sa inteleg ca nu e totul,lipsec si stylurile.


[Content] Acces Download ! Posted by fantastic on 16 Aug : 09:19
Va salut , Va rog frumos sa imi examinati activitatea mea pe site si daca este posibil sa primesc acces la download. Va multumesc frumos!


[Content] Puteti verifica va rog activitatea mea pentru a primi si eu acces la download, macar temporare Posted by adighegoiu on 15 Aug : 17:10
Puteti verifica va rog activitatea mea pentru a primi si eu acces la download, macar temporare


[download] Ton acordeon fr7x - Kontakt Posted by alinbz on 15 Aug : 16:49
e tonul lucrat de mine:) este pus de mine la acele timpuri pe site


[download] Dan3.SET Posted by Danylo on 14 Aug : 20:30
Setul este pentru Koerg pa2. Scz !!!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap