Forums
Clape.ro :: Forums :: Administrativ / Tehnic :: Opinii despre Clape.ro / Sugestii pentru site |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
NU AM NIMIC CU M*****.RO SI NICI NU VREAU SA MAI AUD!!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, dan, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cminor |
|
||
Registered Member #55
tocmai am incercat sa intru pe site Daniel... am contul suspendat? am apucat doar sa salut pe chat... voiam sa postez pe forum ca vreau sa las in urma cele intamplate, sa uit ca am fost poate prea "sensibil" la jignirele unora... si ca am sa vin din nou pe site... se pare ca imi este interzis... ca am contul suspendat... [ Edited Wed Aug 13 2008, 01:38PM ] |
||
Back to top |
|
||
D.Andronescu |
|
||
Guest
|
Ok..nu cred ca te-a suspendat nimeni...numai ca ptr. cateva minute nu a mers Site-ul...am sa ma uit personal acum. Cu privire la intrebarea mea...ai dat raspuns gresit! Respect si revin imediat....poate vorbim mai mult pe mess Pls...Id;oz_daniel68...nu mai stiu Id-ul tau iarta-ma! |
||
Back to top |
|
||
D.Andronescu |
|
||
Guest
|
Acontul tau este activ am vazut ca ai intrat putin mai devreme; Tue Jan 08 2008, 05:38PM 7 luni, 5 zile, 3 ore, 16 minute, 24 secunde in urma A fost numai o intrerupere de cateva minute....lucram la Site-ul New. Esti bine primit pe Site-ul Prieten si ma bucur ca m-ai inteles.Acolo ca si aici toti suntem free sa ne spunem punctele de vedere!..binenteles in Limita bunului simt. Chiar rog membrii acestui site...daca observa ceva injurii pe siteul celelalt aduse acestui site,sa ma avertizeze printr-un PM sau pe mess ID;oz_daniel68 Respect |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
LINK: Click aici ! ca sa spulberam toate barfele apropourile si "facerile de bine" ale unor useri ce nu vor decat scandal si zanzanie |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Acum regret decizia luata. Nu mai comentez ca nu mai pot. Prefer ca timpul sa le rezolve pe toate. o sa am rugaminte la toti userii sa nu comenteze ceea ce s-a intamplat pe *****... nu vreau alte discutii, am luat-o in freza asta este, dar prefer sa fiu in continuare diplomat si sa nu mai discut pe aceasta tema [ Edited Thu Aug 14 2008, 09:03AM ] |
||
Back to top |
|
||
valyjonh |
|
||
Registered Member #229
...iar noi bieti muritori trebuie sa vedem balacarelile voastre ! ! ! Numai in ,,public'' puteti sa va ,,intretineti''? Chiar era frumos site-ul asta!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
vali eu am incercat diplomat sa spulber toate discutiile si raca asta idioata. ca nimeni nu are de castigat din scandal si ironii. dar nu are rost sa mai comentez. o sa postez toata discutia sa nu se inteleaga gresit ceva. |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Valyjonh siteul nu a suferit nici o schimbare.A fost o incercare de lamurire a unor aspecte in ceea ce priveste siteul nostru si keyboardplace dar dupa cum vezi din cauza unor personaje paranoice precum e cel cu care ai avut si tu oarecari conflicte nu se poate.Mai bine stam cuminti aici si ne vedem de treaba.Pe acest site nu se permit injurii si balacareli poate ai observat si tu.Asa e corect si bine avem si oameni cu multa pregatire aici de care trebuie sa avem rusine si respect.
|
||
Back to top |
|
||
valyjonh |
|
||
Registered Member #229
Hai lasati orgoliile ! ! ! Hai mai bine un ,,Multi ani traiasca'' pentru maine! Inca de pe acum, pentru toti cu ,,Maria la purtator'', multa sanatate, impliniri si satisfactii ! @};- @};- @};- 196_occasion14.gif |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Vali eu am lasat mandria si am incercat sa fac ce pot. Dar la o asemenea bataie de joc nu am asteptam. Nu mai zic nimic ca totul este interpretabil. Va rog, NU MAI VREAU DISCUTII PE ACEASTA TEMA!!!! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |