Forums
Clape.ro :: Forums :: Administrativ / Tehnic :: Opinii despre Clape.ro / Sugestii pentru site |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Legat de Upload |
Moderators: admin, Robert Craciun, Dan, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Exsa |
|
||
Guest
|
Buna ziua! Am si eu o intrebare .... Nu s-ar putea face upload prin intermediul unui client ftp ??
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
ba da... si ploadezi...la hurta...?
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
Exsa a scris ... Buna ziua! Am si eu o intrebare .... Nu s-ar putea face upload prin intermediul unui client ftp ?? Nu. Incarcarea fisierelor presupune si alte operatii, cum ar fi: - Specificarea unui titlu pentru fisier, si a unei descrieri; - Incadrarea fisierului in categoria corespunzatoare; - Asocierea uploadului cu un anumit cont de utilizator de pe site,; - Verificarea fiecarui upload de catre admini, inainte ca acesta sa apara pe site; ... etc ... |
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
cer scuze de off topic.... m-a scos din minti catalinbanita ala...pe site-ul vecin .... nu e ala care a dat virusu? |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Nu e ala Anuta dar dupa ce am citit asta e mai rau ca un virus ! Nu-l baga in seama lasa-l sa faca revolutie la el acasa !Afirmatia conform careia pe cele 2 siteuri sunt aceeasi membri e gresita.Uite de exemplu eu nu am cont pe acel site si nici nu am nevoie sa fiu iar injurat. Mai sunt multi colegi la fel, sau pur si simplu au cont numai aici.
[ Edited Sun, 16 May 2010, 07:56PM ] |
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
un penal si idiot ce m-a enervat ...si l-am ajutat ma... sa va arat niste pm-uri ... in fine...asta-i omu |
||
Back to top |
|
||